Ostatni post z poprzedniej strony:
Nie będzie mnie przesłuchiwać CBS, tylko pieski z mojego miasta bo to jest tylko pomoc prawna dla CBSP LublinWizzair pisze: ↑6 lata temuKup slownik prosze.metahydrol pisze: ↑6 lata temuLublin prowadzi oczywiście byłem o RC wolf demona i ozz sprawa wygląda tak że wasze zakupy maile wszystko jest u nich jeśli ktoś myślał i myśli że cokolwiek anonimowo kupował to jest idiotą po prostu - wasze zeznania są im do niczego nie potrzebne nic do sprawy nie wnoszą i nic nie zmieniają to zwykłe bzdurne zawracanie dupy i nagonka - kupowaliście legalne środki i nic nielegalnego w tym, nie było chyba że sami handlowaliście - ciągania jako świadków po sondach nie bedzie chyba że w jakiś skrajnie hurtowych kwestiach - wyobrażcie sobie sprawe gdzie zaprtaszają pare grubuych setek miłośników Rc - odrazu robi się impreza rokulecą mandaty za nielegalne zgromadzenie i ktoś musi beknąć za organizowanie imprezy masowej bez zezwoloenia hihihi - nie chce mi sie rozpisywać zabardzo ale nie ma sie narazie czym przejmować - wiadomo sklepy konta na słupach stoją i poto to to jest żeby ktoś za kase na siebie wzioł wine - nikt tu ni kogo nie sprzedaje bo na tym to polega żeby sie winny znalazł i został skazany żeby reszta miała spokój - nich ktoś na pisze jakie pytania zadaja bo mi sie nie chce - karzde przesłuchanie poza lublinem jedzie z kartki z lubelskiego cbosiu- lece na browar pozdro wszytkim sorky za nieład pisany ale mam kaczora srasznego
Bedzie Cie przesluchiwac CBS?endrjugolara pisze: ↑6 lata temuTeż mam wezwanie z CBSP Lublin- z tego co tu czytam to chodzi o Demoona, Wolfa. Czy mógłby ktoś podesłać listę lub chociażby kilka pytań z przesłuchania w charakterze świadka? Kolega wyżej pisze, że mają maila i zamówienia, więc teraz nie jestem pewien czy zagranie kartą " Nie pamiętam" zda egzamin. Proszę o pomoc co mówić, żeby nie wsypać siebie ani sklepu. Pozdrawiam![]()
![]()
Sweet God.
Pytanie techniczne.
Wy serio nie rozumiecie po co ten cyrk?
Czy tak juzz pierdolicie dla pierdolenia...

Serio nie rozumiem po co ten cyrk, ale z całego serca chciałbym się dowiedzieć jak zagrać na przesłuchaniu, żeby sobie i Vendorowi nie narobić bigosu. Wiadomo, że nie udzielałem, nie sprzedawałem, w ogóle nie spożywałem. Ale jak mają dane, to NIE PAMIĘTAM chyba nie wystarczy co?