Ostatni post z poprzedniej strony:
sciagasz przegladareczke tor browser. instalujesz i juz masz dostepteraz bierzesz wyszukujesz cebulkowy link.
wklejasz i rejestrujesz sie po rejestracji masz setki sklepow ze wszystkim co chcesz. i juz.
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
sciagasz przegladareczke tor browser. instalujesz i juz masz dostepWiadomość moderatora
nigdzie nie mogę znaleźć informacji że jest nielegalny w Polsce i jest do kupienia w sklepie. Oraz pytanie czy wysyłasz z Polski produkty czy z Holandii?
Ja także nie znalazłem tego odczynnika. Znalazłem 3F-MA. Pewnie chodzi o 3-FMA, którego i tak nigdzie nie było.
Zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z 17 sierpnia 2018 roku, 3-FEA należy do grupy I-NSP (nie II-NSP, co napisałem przez pomyłkę powyżej) , czyli pochodnych 2-fenyloetyloaminy, gdzie za element A przyjmujemy fenyl, w którym atom wodoru zastąpiono w pozycji 3. fluorem, podstawnik R1 to wodór, R2 to grupa etylowa, R4 to grupa metylowa, a R3, R5 i R6 to atomy wodoru.
sebekx9, żebyś się nie denerwował i nie skakało ci ciśnienie to od zamówienia policz sobie jakieś 4 tygodnie, a jeżeli dostaniesz troszkę wcześniej, to przynajmniej będziesz miło zaskoczony
Wiadomość moderatora josiek