Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Brokula
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 34

Nieprzeczytany post autor: Brokula » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

No to trzeba 3 wrzucać ;P a dwie w klame

Status:
Dymano
Szczur
Newbie
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Dymano » 6 lata temu

predatorRC, a dałoby rade ogarnąć jakiś sildenafil czy inne czary w tym rodzaju? 😉

Status:
Anonim68
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim68 » 6 lata temu

ezreal pisze:
6 lata temu
vislaus,
W takim razie ekonomiczniej będzie 1p pill 150ug niż eth lad 100ug
Nie wiem jak te pille, właśnie lecą do mnie. Nie wiem jak z ich świeżością też i wykonaniem, sprawdzę najwcześniej za 4-6 tygodni bo 1b ma pierwszeństwo :). Ekonomiczniej pill by pasował bardziej bo teoretyczna dawka większa o 50%, ale ktoś tu pisał że w odczuciu jak jeden karton robi. Zjem dwie od razu i powiem Ci czy tam 300ug było, ale trochę minie do tego czasu.
Edit. Tego eth-lada jadłem na afterglow po ok 80mg difenidyny, co miało zapobiec BL, który przy tej substancji jest dość mocny. Nie podbiło to w subiektywnej ocenie działania.

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 6 lata temu

Gargameli pisze:
6 lata temu
Gjebels,

Ci powiem, że 100mg to dawka optymalna dla kogoś bez tolerki. Oczywiście aby to choć w minimalnym stopniu zadziałało to trzeba mieć dość długą przerwę od 3CMC / 4CMC. Oczywiście dla mnie i wielu z Nas te 100mg to "chwyt marketingowy" :-)
Aby to miało sens to taki dropsik nie może kosztować wiele. Jak będzie drogi, będzie po prostu nieekonomiczny. Nie wiem jaką cenę predatorRC, ma zamiar krzyknąć. Kosmita napisał, że mowa o 50k szt. to daje równowartość 5kg odczynnika 3MMC. Wiadomo cena w hurcie jest sporo niższa. Przyjmijmy, że cena hurtowa to powiedzmy 2700 euro /kg... tu mamy do czynienia z ilością 5kg. Czyli powiedzmy czysto teoretycznie to jakieś 13500 euro. Ale to cena samego odczynnika! Do tego tabletowanie, wypełniacz, logo :-)

Przeliczająć 5kg na dropsy po 100mg łatwo wyliczyć ich domniemany koszt :-) no ale prawa rynku są takie, a nie inne i do ceny należy doliczyć jakieś 80% marży...

To tylko moje prywatne dywagacje, ale cena takiego dropsa nie powinna przekroczyć przedziału 6 / 8 zł. No ale to nie mój interes tylko moje "dziwne" wyliczenia.

Na portfelu mam już BTC... i czekam tylko jak pojawią się w sklepie.
ciekawe wyliczenia ale zapomniales doliczyc do tego ( pracy czlowieka który to wybija i maszyny za 25k eur ( w tym przypadku ) która musi się zwrócić i to że to nie my je produkujemy tylko producent która ma uprawnienia i normalnie jeżdzą na szkolenia z produkcji tabletek , produkcja takiej tabletki nie jest latwa a juz wielu widzielismy amatorów pigulek ktorzy kupowali tabletkarke za 5-10 kola z mysla wielkich pieniedzy a pozniej tabletkarka stala pol roku a zrobili 2 podejscia i zrezygnowali , tabletki sie sypaly , nie na wszystkich bylo widac znaczek itd .

takie tabletki to produkt ekskluzywny to jest produkt PREMIUM i szczerze mówiąc nie chciałoby się nam z tym pieprzyć i tyle inwestować w maszyny , wiemy jaką maszyną dysponuje producent + serwis tego sprzętu osoba kompetenta która nadzoruje produkcje to wszystko kosztuje dlatego my nie oddamy tabletki za grosze......
i co do ekonomicznego punktu widzenia oczywiscie ze to sie nie oplac lecz tutaj ma Pan cos fajnego cos unikalnego ;-)

na wszystko trzeba patrzeć z różnych perspekty , oraz pamietajmy o poszanowaniu rynku dla klientow hurtowych bo nie mozemy dac ceny w detalu za niskiej aby nasi hurtownicy mieli rynek zbytu.

cena przy 1 tabletce to bedzie
( ceny podane przy płatności BTC)

1x - 11.50zł
10x - 9.90zł
50x - 8.90zł
100x - 8.50zł
500x - 7.50zł
1000x - 6.90zł
25.000x - 3.60zł

itd itd ;-)

Pozdrawiamy Serdecznie
PREDATOR-rc.nl
ONE AND ONLY

Status:
Kazik
Dyletant
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Kazik » 6 lata temu

Panie i panowie widzę że wychodzi na prostą nasz człek z kosmosu , można śmiało pobierać +30? I pytanie co z 4’transparent , jeśli to jest szkło które było przed wakacjami 2k18 u wielu V przed delegatem to dlaczego tak mało opini na ten temat. Toż yo wyborna czwórka jest , czekam na opinie

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

Kazik, można pobierać. I to jest dalej cały czas ten sam kryształ, od tego danego dostawcy
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Wiesiekpaleta
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Wiesiekpaleta » 6 lata temu

Paka juz *tuż tuż* między błyskawicznie doleciała ale wysyłacz wpisał pickup mimo ze zaznaczałem inna opcje i przez to musiałem przekierować i bedzie dzień pozniej. Jak wyląduje w moich ravzkach napisze co i jak

Wiadomość moderatora

nie wskazujemy gdzie może iśc paka

Status:
kubanony
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: kubanony » 6 lata temu

Mam pytanie a na maila nie dostalem odpowiedzi wiec zdecydowalem spytac tutaj. Czy jest jakas minimalna kwota zamowienia? Oraz jaki najszybszy sposob dostawy?

Status:
K86
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 36

Nieprzeczytany post autor: K86 » 6 lata temu

Kubanony minimalna kwota zamówienia 250zl, najszybszy sposób? Kurier

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3383

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

kubanony pisze:
6 lata temu
Mam pytanie a na maila nie dostalem odpowiedzi wiec zdecydowalem spytac tutaj. Czy jest jakas minimalna kwota zamowienia? Oraz jaki najszybszy sposob dostawy?
250 zł via BTC, tylko i wyłącznie kuriero internazionale ekspresso 60 zł via BTC...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3383

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 6 lata temu

predatorRC pisze:
6 lata temu
Gargameli pisze:
6 lata temu
Gjebels,

Ci powiem, że 100mg to dawka optymalna dla kogoś bez tolerki. Oczywiście aby to choć w minimalnym stopniu zadziałało to trzeba mieć dość długą przerwę od 3CMC / 4CMC. Oczywiście dla mnie i wielu z Nas te 100mg to "chwyt marketingowy" :-)
Aby to miało sens to taki dropsik nie może kosztować wiele. Jak będzie drogi, będzie po prostu nieekonomiczny. Nie wiem jaką cenę predatorRC, ma zamiar krzyknąć. Kosmita napisał, że mowa o 50k szt. to daje równowartość 5kg odczynnika 3MMC. Wiadomo cena w hurcie jest sporo niższa. Przyjmijmy, że cena hurtowa to powiedzmy 2700 euro /kg... tu mamy do czynienia z ilością 5kg. Czyli powiedzmy czysto teoretycznie to jakieś 13500 euro. Ale to cena samego odczynnika! Do tego tabletowanie, wypełniacz, logo :-)

Przeliczająć 5kg na dropsy po 100mg łatwo wyliczyć ich domniemany koszt :-) no ale prawa rynku są takie, a nie inne i do ceny należy doliczyć jakieś 80% marży...

To tylko moje prywatne dywagacje, ale cena takiego dropsa nie powinna przekroczyć przedziału 6 / 8 zł. No ale to nie mój interes tylko moje "dziwne" wyliczenia.

Na portfelu mam już BTC... i czekam tylko jak pojawią się w sklepie.
ciekawe wyliczenia ale zapomniales doliczyc do tego ( pracy czlowieka który to wybija i maszyny za 25k eur ( w tym przypadku ) która musi się zwrócić i to że to nie my je produkujemy tylko producent która ma uprawnienia i normalnie jeżdzą na szkolenia z produkcji tabletek , produkcja takiej tabletki nie jest latwa a juz wielu widzielismy amatorów pigulek ktorzy kupowali tabletkarke za 5-10 kola z mysla wielkich pieniedzy a pozniej tabletkarka stala pol roku a zrobili 2 podejscia i zrezygnowali , tabletki sie sypaly , nie na wszystkich bylo widac znaczek itd .

takie tabletki to produkt ekskluzywny to jest produkt PREMIUM i szczerze mówiąc nie chciałoby się nam z tym pieprzyć i tyle inwestować w maszyny , wiemy jaką maszyną dysponuje producent + serwis tego sprzętu osoba kompetenta która nadzoruje produkcje to wszystko kosztuje dlatego my nie oddamy tabletki za grosze......
i co do ekonomicznego punktu widzenia oczywiscie ze to sie nie oplac lecz tutaj ma Pan cos fajnego cos unikalnego ;-)

na wszystko trzeba patrzeć z różnych perspekty , oraz pamietajmy o poszanowaniu rynku dla klientow hurtowych bo nie mozemy dac ceny w detalu za niskiej aby nasi hurtownicy mieli rynek zbytu.

cena przy 1 tabletce to bedzie
( ceny podane przy płatności BTC)

1x - 11.50zł
10x - 9.90zł
50x - 8.90zł
100x - 8.50zł
500x - 7.50zł
1000x - 6.90zł
25.000x - 3.60zł

itd itd ;-)

Pozdrawiamy Serdecznie
PREDATOR-rc.nl
Faktycznie nie wzięłam pod uwagę tych aspektów o których piszesz... ale zaproponowane przez Ciebie ceny są w/g mnie do przyjęcia.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
viscaelbarca
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 44

Nieprzeczytany post autor: viscaelbarca » 6 lata temu

Paki dolatuja? Długo trzeba czekać?

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 256

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 6 lata temu

Dolatują 3-6 dni już, wcześniej po miesiącu się czekało,teraz wszystko wróciło do normy

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

Zrobiłem X dni temu dość duże zamówienie z kilkoma odczynnikami upredatorRC Cała transakcja odbyła się w jak najlepszym porządku, a cała realizacja od A do Z odbyła się w niecałe 5 dni, gdzie "A" wyraża się oglądaniem odczynników na stronie, a "Z" wyraża się trzymaniem tychże odczynników w swoich rękach ;) Jak widać opłaca się wybrać start rakiety "express" Jest to najdroższa opcja w tym sklepie, ale w rezultacie i tak tania,choćby w porównaniu do innych sklepów, polecam tą opcję szczególnie. Co do odczynników które zamówiłem, wypowiem się na razie tylko na temat 3-MMC. Jest to samo 3-MMC jakie miał Pred wcześniej. Dla mnie- najprawdziwsze i najlepsze. Są różne sorty 3-MMC na rynku obecnie, miałem i badałem wszystkie, oprócz tego nowego od 3c i moje subiektywne zdanie jest jedno, Pred ma najlepsze i najlepiej działające 3-MMC na rynku i kropka. Co do innych odczynników zdam relację w innych terminach, bo będą badali to znajomi laboranci. Chcę podziękować również dlapredatorRC, za gratisowe sample jakie mi dodał do zamówienia o które poprosiłem również dla znajomych laborantów. Już wiem, że dla Preda na pewno to się opłaci :) Mam nadzieję, że sklep będzie działał właśnie tak jak teraz, do końca świata i o jeden dzień dłużej ;) Pozdro i z fartem
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
viscaelbarca
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 44

Nieprzeczytany post autor: viscaelbarca » 6 lata temu

Czyli można zamawiać jak realizacja zamówienia kilka dni trwa to podoba mi się to nie to co było 1 2 Msc czekania

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 6 lata temu

To nie było spowodowane wysyłkami lecz komplikacjami z nimi związanymi.
Wszystko dziala jak nalezy.

Zapraszamy.
ONE AND ONLY