Jak założyć pier**lonego facebooka bez nr telefonu?
elo jak w temacie ,może jakieś pewne stronki z tymczasowym nr tel ? aktywne działające ,face chcce nr telefonu złodziej
Szukaj w DM.
Albo znajdź żula na głodzie. Za butelkę zarejestruje na siebie kartę i po sprawie.
Albo znajdź żula na głodzie. Za butelkę zarejestruje na siebie kartę i po sprawie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Zdajesz sobie sprawe, zewtedy Twoj nr trafia do puli nr?
I tak jak Ty otrzymasz czyjs numer do fejsa kiedys ktos otrzyma Twoj do odebrania paki z rc czy dragami.
textnow
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.
Kontakt ze mną dla chętnych
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Nulla dies sine linea
udało mi się założyc pier**nego facebooka ,wpisałem imie i nazwisko w typie " Psy Dancer" czyli nie prawdziwe
po 2 dniach po zalogowaniu pazerny facebook chce odemnie zdjecia dowodu w jpg. bo moje imie i naziwsko jest dziwne dla nich pazerne gówno wykradające dane. A co to jest jakas moja działalność ,moja praca że musze podać prawdziwe dane czy profil spolecznosciowy do znajomych , pewno mnie zablokują jak za 3 dni im nie wysle dowodu. gówno i tyle
po 2 dniach po zalogowaniu pazerny facebook chce odemnie zdjecia dowodu w jpg. bo moje imie i naziwsko jest dziwne dla nich pazerne gówno wykradające dane. A co to jest jakas moja działalność ,moja praca że musze podać prawdziwe dane czy profil spolecznosciowy do znajomych , pewno mnie zablokują jak za 3 dni im nie wysle dowodu. gówno i tyle
- Załączniki
-
- face.PNG (41.29 KiB)
Pazerny, niepazerny - regulamin mają jasny.
Sleep to dream tonight
Nulla dies sine linea
Nulla dies sine linea