Paradoks ćpania

Ogólne dyskusje na temat research chemicals. Opisy tripów na różnych odczynnikach oraz propozycje ich mixów.
Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

janosik1358 pisze:
5 lata temu
to rozwala jak w okolicy wszyscy w wieku 18-35 lat jarają się mefedronem, a tak naprawdę NIKT nie wie, że to jest 4cmc,3cmc, hexen, nep i inne zamienniki zamienników.
No to porozmawiajmy o tym?
Chcesz swirowac znawce a w 1 zdaniu wdupiasz sie 2 razy na mine.

Mef to analog katynonu, cmc tez wmc,bmc i fmc tez.
Analogiem analogow to jest np 4edmc czy 4mdmc choc tez NIE DO KONCA bo bo analogi dimetylokatynony tylko z wpketym atomem np metylu.
BMXFOREVER pisze:
5 lata temu
ochota na dorzute byla taka ze chyba bym juz wolal skreta po opio, choc nigdy nie probowalem

Prosze Cie...
Opio dzialaja na VMAT-2 glod po tymbedzie taki, ze lbem rozwalisz stalowe drzwi...
Rabbitzx pisze:
5 lata temu
Ja osobiście zanim coś sprawdzę przeswietlam to od syntezy do opinii jeżeli tylko znajdę to inne wiadomości i własną dużą znajomość chemii
I co Ci wyszlo jak przezwietliles benzo?
Ze to gowno to takie mini opio?

Status:
BMXFOREVER
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 60

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: BMXFOREVER » 5 lata temu

nie zrozumiales. Z TEGO WYNIKA TYLKO, ZE PO NICZYM INNYM TAKIEJ OCHOTY NA DORZUTE NIE MIALEM

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik

Paradoks ćpania

Ja nie zrozumialem czy Ty zle posta skleciles?
Odnioslem sie do zacytowanej czesci posta w ktorej wolalbys skret po opio od checi na dorzutke po mefedronie.

To sa dwie rozne kwestie.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 253

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

Wizzair pisze:
5 lata temu
janosik1358 pisze:
5 lata temu
to rozwala jak w okolicy wszyscy w wieku 18-35 lat jarają się mefedronem, a tak naprawdę NIKT nie wie, że to jest 4cmc,3cmc, hexen, nep i inne zamienniki zamienników.
No to porozmawiajmy o tym?
Chcesz swirowac znawce a w 1 zdaniu wdupiasz sie 2 razy na mine.

Mef to analog katynonu, cmc tez wmc,bmc i fmc tez.
Analogiem analogow to jest np 4edmc czy 4mdmc choc tez NIE DO KONCA bo bo analogi dimetylokatynony tylko z wpketym atomem np metylu.
Spoko, luzik, nie chce świrować znawcy, nie jestem Chemikiem i dobrze wiem, że nie posiadam w tym temacie ogromnej wiedzy.
Chodzi mi tylko o sam fakt, że ludzi nie wiedzą co biorą i dla nich każdy kryształ to od razu 4mmc.
My tu wszyscy na forum jesteśmy bardziej obeznani niż ta "ulica" a ty jak i zapewne kilku innych jesteście bardziej obeznani niż ja i 3/4 forum, bo interesujecie się chemią, ja tylko sporadycznie coś tam poczytam i przyznaje że moja wiedza w tym temacie nie jest jakaś ogromna.
Nie miałem na celu robienia z siebie znawcy, tylko po prostu zdziwił mnie fakt, że osoby będące w RC o wiele dłużej ode mnie, wiedzą znacznie mniej i dla nich cmc to mefka.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik

Paradoks ćpania

janosik1358 pisze:
5 lata temu
Nie miałem na celu robienia z siebie znawcy, tylko po prostu zdziwił mnie fakt, że osoby będące w RC o wiele dłużej ode mnie, wiedzą znacznie mniej i dla nich cmc to mefka.
Dobrze ale jakie to ma znaczenie?
W 2017r np po łodzi krazyl krysztal ktory byl wrecz blizniakiem mefedronu.
W 2015r po łodzi i poznaniu (krraku chyba tez) krazylo 2mmc i ludzie chwalili, ze to mnniej euforyczny metafedron.

Nie kazdy uliczny towar to padlo...

Btw sorryy, ze naskoczylem troche zle odebralem post.

Status:
Cater
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 136

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: Cater » 5 lata temu

powodow czitowania jest wiele, rozrywka, spokoj, motywacja, ucieczka, fun, kreatywnosc, staczanie nie jasno postawione pytanie, rozne srodki rozne powody rozne zastosowania
~Liseu Wonchacz

Status:
nutsak1337
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: nutsak1337 » 5 lata temu

Hmm, zależy, jakiś czas temu po takim samokrytycznym rozkminianiu swojego życia nauczyłem się zawsze zadawać pytanie "po co?" zanim cokolwiek wezme, bo jarałem całymi dniami i ni chuj nigdy bym nie odmówił. Dragi to rzecz kompletnie naturalna dla ludzi jak i zwierząt ale ludzie wkręcili sobie że to coś złego (nie mówie że to zawsze dobre :P). Po części przez to że ludzie nie mieli do tego umiaru, po części dlatego że ktoś jest chytry i mu się to nie podobało, a po części bo ludzie to ignoranci i sądzą że coś im się należy. Pomyślałem sobie, że różnica między ćpunem a narkomanem jest taka że ćpun weźmie cokolwiek żeby mieć odlot, a narkoman bierze by normalnie funkcjonować/robić coś lepiej niż gdyby tego nie brał, dlatego przestało mnie dziwić że gość który nakurwia codziennie pare g koksu śmieje się i wyzywa ludzi od ćpunów bo jak widać chyba umie z tego korzystać skoro doszedł tam gdzie jest. Dlatego speed jest do pracy zioło do chilloutu i porozkminiania, a ketony to w sumie można powiedzieć że właśnie do przemyślenia takiego jak być lepszym człowiekiem chyba, który paradoksalnie zniszczyliśmy sobie właśnie tym czym to leczymy ;d Tak jak koledzy wyżej pisali, totalnie nie rozumiem takiego braku zainteresowania ludzi i dochodzenia do źródła i branie od dila czegoś i nawet cie kurwa nie interesuje co to jest skąd to sie wzięło i jeszcze kurwa mówisz "NO KURWA TYLKO ŻEBY TO DOPY JAKIEŚ NIE BYŁY" no rozpierdala mnie coś takiego XD. Dlatego gardze ludźmi którzy twierdzą że ooo ja nie mam pieniedzy jebać rząd to ich wina mi się należy więcej itp. chodź nie zaprzeczam że chuj im w dupe, to jestem pewny że gdyby taki człowiek zainteresował się tym na co wydaje najwięcej pieniędzy, czy to Janusz z Haliną na alkohol, czy sebastian na 4-cmc który w w chuj dobrych przypadkach myśli że to mefedron, a w skrajnych że to metamfetamina XD, czy też marian na zioło - jak zrobić to samemu, albo dojść do źródła, bo to nie jest nic trudnego a naszczęście mamy najlepszy wynalazek wszechświata zwany internetem i wiedza jest powszechnie dostępna potrzebne są tylko chęci ;d I wtedy napewno nie brakowało by mu kurwa na chleb i nie musiałby kraść, no ale cóż, takie życie, troche się rozpisałem i wiem że dla wielu to oczywiste sprawy no ale cóż chciałem się podzielić przemyśleniami.

Status:
wruszka
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 0

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: wruszka » 5 lata temu

nutsak1337 pisze:
5 lata temu
myśli że to mefedron,
AA boze jak mnie to ykurwiscie bawi i zarazem wkurwia jak taki leb jeden z drugim biora od seby "matiego" czy "krysztal" i sie pucuja ze se mefedron wpierdalaja, kazdy z tych wielkich kurwa cpunow osiedlowych i debili mysli ze jest gangsterem tworza se we lbie jakis obraz cpunski zaburzony. Albo jak te pseudocpaki sie kloca miedzy soba kto ma lepszy towar kto lepszego matiego ma od typa z bamy :E :E :E mentalnosc tych ludzi jest paskudna zero wiedz nic wyzej maja dupe niz sraja

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3335

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

wruszka
Określiłeś to żargonem ulicy, dobitnie lecz nieolokwentnie. Powiem tam każdy klasyczny ćpak ma swoje pewne i sprawdzone źródło. A mefedron jest na rynku, trzeba tylgo potrafić go znaleźć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
wruszka
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 0

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: wruszka » 5 lata temu

Gargameli
Mowie tu o lbach co kazdy krysztal jest mefedronem.. bo jakze by inaczej. Ja sama nie watpie w to ze mefedron jest bo to bylaby glupota, ale raczej nie jest dostepny w kazdej bramie i klatuwie tzw :D

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3335

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

Tak samo wyżej jest dostępny, ale w odpowiednim kręgu.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
DrOtker
Blister
Newbie
Reputacja: 9

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: DrOtker » 5 lata temu

Jest to nazywane "ćpaniem" i "narkotykami" bo indywidualne jednostki jeszcze nie dorosły do aspektów medycznych przyszłych leków które teraz brali :) W przyszłości +20/30 lat myślę, że ludzkość zauważy błąd odrzucenia tzw. "narkotyków". Kiedyś jako nastolatek w młodej Polsce natknąłem się na dysocjant-RC który wykazywał działanie antybakteryjne, a także wpływał na zanikanie pieprzyków skórnych przy miesięcznej codziennej kuracji :) To były czasy niestety nieuczciwych vendorów i ta sama substancja ponownie zamówiona w przyszłości nie miała takich efektów (coś było domieszane) więc nie wiem czym dokładnie był ten cudowny lek.
Skupiam się obecnie nad badaniem oprogramowania człowieka (psychodeliki/dysocjanty itd.). Wszystko co zakłóca lub usprawnia pracę mózgu pozwala danej jednostce na stopniowe zauważanie jak mózg człowieka działa. Jest to prawdą, że nie które substancje ogłupiają człowieka, ale jest też z tego korzyść którą mnogość badaczy nie zauważa, albo raczej podświadomie wiedzą, ale boją się nieprzewidywalnych długotrwałych efektów.

Dlaczego "ćpam" jak to wy nazywacie (ja to nazywam suplement diety) przedstawię w mojej teorii którą nakreśliłem poprzez okres ~7 lat badań dziesiątek RC. Coby nie zdradzać za dużo szczegółów to powiem tak. Otóż nie które substancje mogą znacznie wydłużyć granicę ludzkiego życia. Moja teoria zakłada, że drogą do długiego życia jest ingerencja w rozwój ciała człowieka w okresie bycia nastolatkiem (15-20 lat). Zgadza się, zrobiłem to co myślałem i rozpocząłem za młodu tzw. konserwację organizmu (nieśmiertelność jest nierealistyczna, ale wydłużenie życia jest jak najbardziej prawdziwe i zgodne z logiką). Można powiedzieć, że przestałem się starzeć i zachowałem dokładnie taki sam wygląd jaki miałem w wieku 16 lat :) W praktyce jedynie co zrobiłem, to wprowadziłem mój organizm w stan pół-hibernacji na okres wielu lat (bardzo nieprzyjemne efekty dla ciała). Non stop przez okres tych ~7 lat brałem tygodniowo, a potem codziennie masę substancji chemicznych związanych z grupą psychodelików/dysocjantów kierując się instynktem chemicznym który człowiek posiada.
Obecnie nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem przeziębienie, albo jakąś chorobę. Stworzyłem w moim organizmie środowisko prawdziwie niegościnne dla bakterii i wirusów, albo wykształciłem tak silny system immunologiczny :)

Dlaczego to zrobiłem? Chcę po prostu dożyć ery eksploracji kosmosu, lub wynalezienia dokładnej recepty na długowieczność. Szczegółów np. nazw substancji nie podaję, bo chwytałem się zasady : bierz to co zmysły ci podpowiadają i nie chciałbym komuś przypadkiem zaszkodzić (podpowiem, że chodzi o wszystkie psychodeliki, a nie tylko tryptaminy - w hibernację wprowadziłem się dysocjantami wywołującymi ala depresję ale nie dokładnie to). Człowiek dopiero nabiera wiedzy gdy sam zakosztował choć raz danej substancji i podświadomie jest w stanie przy dokładniej obserwacji nakreślić na co ona działa.
Skutki? Całkowita kontrola nad emocjami, w sytuacji utraty przez mózg tzw. świadomości/pamięci nadal zachowuję zdolności logicznego myślenia (chciałem sprawdzić teorię czy udało mi się nadpisać wspomnienia z początkowych lat życia - nadpisując wspomnienia i usuwając z nich emocje pozostawiając coś co nazywamy czystą logiką która daje ciału instrukcje działania w przypadku problemu).
To ostatnie uważam za największe moje osiągnięcie, nawet nie wiecie ile trzeba tripów na kolosalnych dawkach dysocjantów wspomagając się różnymi formami choliny by zmodyfikować tak stare wspomnienia :)
Co do tej modyfikacji początkowych wspomnień i wstawiania tam własnych świadomych wyobrażeń ostrzegam, że jest to bardzo niebezpieczne pod względem psychicznym w przypadku popełnienia błędu Wspomnienie zostaje prawie niezmienione, wywala się niepotrzebne dane z niego np. emocje i myśli się tam własną logikę. Sam nawet nie wiem jak to w pełni działa, ale ważne, że działa.
Czekam na normalniejsze czasy gdy człowiek będzie mógł otwarcie prowadzić tego typu badania na sobie bez obawy, że okrzykną Ciebie wariatem, bo wyprzedzasz "nowoczesne" czasy o 100 lat do przodu :angel:

Pamiętacie jak kiedyś palono na stosie za "czary"? Także i dzisiaj "pali" się na "stosie" tyle, że w innej formie.

Pozdrawiam i witam się ze wszystkimi członkami forum w tym wpisie przy okazji :E mógłbym napisać o ludzkim umyśle esej na ponad milion słów bez problemu, aż tyle informacji zgromadziłem. Niestety nie ma komu jej przekazać, magazynuję i czekam na lepsze czasy.

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 540

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: kej » 5 lata temu

w moim przypadku czesto to wynika chyba z nudow, wszystko dosc szybko zwykle mi sie nudzi a to dosc dobry "zabijacz czasu"

Status:
Splash
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: Splash » 5 lata temu

a ja po prostu odkrywam wszechświat w celach odkrywczych i badawczych ktoś w końcu musi to robić nie jestem jakiś słaby psychicznie ograniczając się tylko do heh ... alkocholu nie szanuję ALKOMANÓW xD

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 253

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

Fajnie posłuchać takich ludiz jak DrOtker, a jeszcze lepiej by było ponawijać w realu, ale niestety nie możliwe.
Sam mam podobne przemyślenia.
Stary te przemyślenia i teorie powinieneś gdzieś zapisać i wydać książkę, lub jakieś audiobooka, bo mało kto w tych czasach ma takie pojęcie, według mnie wyprzedzasz trochę nasze czasy i to o czym piszesz dopiero za te kilkanaście lat będzie znane nam wszystkim.
Mało jest ludzi świadomych, a tępa masa wyzwie takich od narkomanów, szaleńców, ćpunów.

Magazynuj, opisuj nawet tutaj, niech jakaś pamiątka zostanie, bo cholera wie czy te lepsze czasy nie nadejdą wtedy gdy nas już nie będzie, a tak w internecie zawsze coś zostanie.

Ja z chęcią będą to czytał, bo do wielu "twoich" wniosków po czasie doszedłem sam.

Dodano po 4 minutach 8 sekundach:
Mnie to jeszcze zastanawia ten cały "diabełu" czy jakoś tak, ten z "H", pewnie niektórzy z was go kojarzą, typka od alfy opętało i podczas lotów za każdym razem widuje jednego z diabłów.
Też dość ciekawa sprawa.
Polecam wątek na H "-Alfa-pirolidynoketony - Paranoje, halucynacje (wątek ogólny)"

U mnie z tym ćpaniem zaczęło się inaczej niż u każdego :( w ciul przypadkowo, człowiek od miesięcy próbuje to rzucić, ale zawsze jakoś ląduje w tym samym miejscu, a to jednemu i drugiemu odmówisz to trzeci niespodziewanie namówi, a to skusisz się na browara jednego i drugiego to do głowy durne myśli przychodzą i leci maratonik.
To odcinasz się od każdego, to nagle zaległa paczka od preda przychodzi, to nie masz nic zamówionego, wchodzisz na e-maila i jeb info od Vendora o jakiejś promocji, no kurde szatan w tych narkotykach.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
PanKetonWITAM
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 49

Paradoks ćpania

Nieprzeczytany post autor: PanKetonWITAM » 5 lata temu

[Trochę odkop ale muszę :lol:]
DrOtker, Hahaha dzięki za poprawienie humoru :lol:
Z całym szacunkiem ale jesteś mordo stereotypowym przykładem, że psychodeliki potrafią zrobić niezły kocioł w garze :E (zwłaszcza brane w taki sposób jak opisałeś: za młodu i tak często)
"Konserwacja organizmu" :clap: :clap: :clap:
janosik1358, wiem co jest 5 bo swojego czasu sam nie jadłem nic innego tylko psycho i sam dzięki "oświeceniu" zmieniłem dużo w życiu na lepsze ale ten fragment o konserwacji jak na trzeźwo go czytasz to rozkurwia na atomy prawie tak jak 900mg dxm'a na zerowej tolerce XD