Gdzie teraz na zakupy?

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3392

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

DragonJe DMT pisze:
5 lata temu
Gdzie najlepiej i najpewniej na terenie Nl?
Myślę, że kosmos (jak się ogarnie), a na już to Atomowy
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Walala1081
Ssak
Newbie
Reputacja: 12

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Walala1081 » 5 lata temu

Gandalf, tak zgadza się :-(

Status:
pumex
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pumex
Reputacja: 347

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: pumex » 5 lata temu

Marta pisze:
5 lata temu
A są stacjonarne sklepy w stolicy gdzie można dostać coś dobrego bo słyszałem że są
aras pisze:
5 lata temu
Skad ludzie takie informacje biora, ze sa stacjonarki?
A zeby jeszcze w to wierzyc?
:clap:
to są nie tyle sklepy stacjonarne, co po prostu prywatne mieszkania. ale...

po pierwsze: trzeba być starym użytkownikiem, znanym i sprawdzonym w tym środowisku, jak to się mówi "z układami" [więc zapomnij, że ktoś Cię wprowadzi, jeżeli nie znasz ludzi, a oni Ciebie i to od dawna]. najczęściej są to relacje, które pozostały z minionej epoki, kiedy padły sklepy, a przeważnie garstka starych znajomków. a nawet, jeśli jakim cudem uda Ci się tam dostać, to na 99% zostaniesz oszukany(a).

po drugie: te "mety" to porażka, jeśli chodzi o jakość i cenę. zaopatrują się tam najczęściej starzy, zaawansowani użytkownicy, którzy z różnych powodów nie chcą zamawiać przez neta [często nie umieją lub po prostu nie chce się im czekać]. i to wykorzystują sprzedawcy, a najczęściej są to ludzie z określonych środowisk.

tak więc odradzam potencjalnie próbującym ogarnąć coś w ten sposób. piszę to z doświadczenia, bo mieszkałem w dwóch dużych miastach, a że pamiętam czasy legalnego 4MMC, to siłą rzeczy miałem [i do dziś mam] ze trzy takie kontakty. korzystam z nich jednak niezmiernie rzadko i powiem tak: po stokroć lepiej zamówić u wendora i poczekać, niż wkurwiać się, lub obudzić w szpitalu...
pozdrawiam.

Status:
ewenement87
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: ewenement87 » 5 lata temu

Witam, pomozcie czy dostane jeszce gdzies Fub-Amb?Oczywiscie bez wałka? Jesli nie to co powiedziec o kanna od Kosmity szczegolnie 5fadb (powinien zmienic nazwe bo w opisie jest 4fadb) Dzieki z gory i pozdrawiam

Status:
Karrabik
Dyletant
Newbie
Reputacja: 2

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Karrabik » 5 lata temu

DragonJe DMT pisze:
5 lata temu
Gdzie najlepiej i najpewniej na terenie Nl?
nie ma chyba fejkowego vendora online w NL. Wpisz "research chemicals kopen nederland" i popatrz

Status:
Bbtina26
Dyletant
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Bbtina26 » 5 lata temu

Chciałbym szukać godnego zaufania przewoźnika ue, ponieważ mój przestał istnieć. Głównie tam, gdzie jest 5f adb + usługa ku***ka.

Wiadomość moderatora

NIE piszemy o metodach wysyłki!

Status:
Wojtas
Szczur
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Wojtas » 5 lata temu

Gdzie po dobre piksy? I 3cmc I 4cmc ?

Status:
Anonim5
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Anonim5 » 5 lata temu

Wojtas, 3cmc i 4cmc ma Syntetyczny, Atom i 3c. Jak chcesz trójkę nastawioną na speeda to do ThreeCrystal, obie trójki są kozak. Jak chcesz eufo/libido i wyważony speed to Atomchemicals,. Z jednym i drugim V się dogadasz szybko i konkretnie a paka doleci ekspresowo.

Status:
Bratek
Dyletant
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Bratek » 5 lata temu

Podłączę się moze ktos mi podpowie gdzie teraz na zakupy sprawdzony sklep bo kupowalam kulokcjonera chodzi mi szczegolnie o chery kokolino i gdzie teraz kupie cos podobnego. Jestem nowym uczestnikiem więc jak cos robie nie tak to z gory przepraszam i moze jakies uwagi. Dzieki za odpowiedz od Ewa

Status:
Wojtas
Szczur
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Wojtas » 5 lata temu

22pit22, a syntetyczny jak z 3cmc i 4cmc spoko ma ?

Status:
Anonim5
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Wojtas, nie zamawiałem jeszcze ale rozmawiałem z kimś kto zamawiał i mówi żeby brać póki jest :D Od nich najszybciej będziesz miał pake.

Status:
Splash
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Splash » 5 lata temu

Jeśli chodzi ci o spoko jakość i niskie ceny polecam : predatora
wiadomo szybkość od zamówienia do dostarczenia średnio 2 tyg ale dzięki temu paczka jest bezpieczna i bardzo mało wykrywalna . Jeśli chodzi ci o szybkość w tych czasach raczej nie ma już zamawiam jutro dostaję czasy nie co się zmieniły ALE jeśli bardzo cenisz szybkość polecam przykładowo mr kolekcję zamówiłem w 2 dni track otrzymałem paczka myślę ,ze max w tydzień . Wiadomo różnie to bywa ale ważne ,że dociera a tydzień prędzej czy później też nie robi aż tak różnicy ;D

Status:
Anonim5
Newbie

Gdzie teraz na zakupy?

Ten post ma wysoką reputację.

Splash, mylisz się z tą szybkością realizacji, że trzeba czekać tydzień ale to nie miejsce do zdradzania. Wystarczy samemu napisać na meila do któregoś z nich i powie ile idzie paka. Powiem tylko, że ten tydzień w niektórych przypadkach można podzielić przez 2 i wyjdzie czas otrzymania gołębia. Dla chcącego reszta jest w tematach o konkretnych Vendorach. Tak jak już pisałem Atom, 3c i Synthetics działają ekspresowo i przyjemnie się z nimi rozmawia. Dla wszystkich co będą odwiedzali temat poszukując V u którego się zaopatrzyć to : 1. ThreeCrystal, Najlepsze aktualnie 3c Micro dla lubiących stima, chęć do działania itp. BIG jeszcze mocniejszy podobny profil, sort bardzo dobry. Kontak z V też 10/10 odpisuje świątek, piątek czy niedziela i widać, że dba o klienta. 2. Synthetics, zaopatrzył się w trójkę, jest w dobrej cenie, nie próbowałem ale ktoś kto próbował mówił żeby brać póki jest więc to o czymś świadczy. Czwórkę ma również dobrą. Kontakt też
git odpisuje szybko i konkretnie. 3. Atomchemicals, 3cmc GOLD fajne do podziałania z różowym paskiem, nienachalne. 4cmc euforia, muzyczka czilaucik. Warto. Podsumowując każdy V realizuje paki ekspresowo, kontakt z każdym z nich jest bez zarzutów a kolejność wymienienia ich jest bez znaczenia. Co kto lubi wybór należy do zamawiającego. Jak komuś nie zależy na ekspresowej dostawie to predatorRC, ma chyba największy wybór smakołyków, odpisuje cały czas co widać na forum pod jego sklepem, gwarancja dostawy, reship w razie lipy, bezpieczeństwo wasze i paki oraz dobre ceny dla hurtkowników. Detaliści nie będą też narzekać. Jest z czego wybierać.

Wiadomość moderatora G@rgameli

Drobna edycja posta na prośbę autora

Status:
Steve10
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Steve10 » 5 lata temu

rcchems.eu still THE BEST for wholesale customers.

Status:
Jedyneczka
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 41

Gdzie teraz na zakupy?

Nieprzeczytany post autor: Jedyneczka » 5 lata temu

Czeac, gdzie kupie (najlepiej narkomaty) te odczynniki:
3MMC
1P-LSD
3CMC