Ostatni post z poprzedniej strony:
aras, Boss, Panowie dziękuje za Waszą aktywność, ale to co tutaj robicie w tym temacie to już jest totalny SPAM.Te 4 posty nad moim NIE będą wliczane do konkursu, nie ma czegoś takiego, że boss będzie sobie kopiował swój wierszyk z innego tematu do tematu z zgłoszeniami do konkursu i nabijał z kimś posty!
Także te 4 posty wyżej na pewno nie będą liczone.
Dodatkowo Boss, publicznie próbujesz mi robić śmietnik z forum i nie tylko tutaj, bo piszesz posty byle jak aby tylko coś wysłać, spamujesz post pod postem, robisz plagiaty kopiując z innych stron bez podania źródeł - więc i ja oficjalnie i publicznie Cię tu upominam i apeluje o przestrzeganie zasad konkursu. To nie jest tak, że będziesz nam tu robił śmietnik z forum i wygrasz nagrody - bądź tego pewny. Albo się starasz i idziesz w jakość albo będą wyciągane konsekwencje. Jest to moje ostatnie słowne upomnienie.
Grajcie fair, bo nieuczciwymi praktykami możecie sobie tylko zaszkodzić. Jakość i ilość mają iść w parze.
Poniżej zacytowane cztery posty NIE BĘDĄ liczone w konkursie, prócz tego kilka innych postów upomnianego bossa zostało usuniętych i też oczywiście nikt ich nie będzie punktować.
Boss pisze: ↑5 lata temuaras, Nie wiem czym bez Ciebie byłby dopek mój świat Pobudzasz moje serce co dnia dla ciebie tu jestem co dnia
Dzięki dopkowi mamy po co tutaj żyć. dopek mówi że musisz sobą być.
Bo on będzie przy Tobie każdego dnia. dopek właśnie to coś w sobie ma.
Gdy upadnie to pomoże Ci wstać. Przy nim nic złego nie może się stać.
To ona staje się właśnie Twoim tlenem.
Ona zawsze wie czego potrzebuje bo jest moim aniolem strozem
KOPIOWANIE ZABRONIONE