Ostatni post z poprzedniej strony:
Wizzair ma racje moj ziomek do rc cocal cole pij nie dbal o siebie co pije co je teraz cukrzyce ma ...Co bardziej wyniszcza?
Co bardziej wyniszcza?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Co bardziej wyniszcza?
Trochę w życiu przeorałem ale Dragon is comin.
Zdecydowanie RC bardziej niszczą
Dla mnie w pewnym momencie feta była jak cukierek.
Zdecydowanie RC bardziej niszczą
Dla mnie w pewnym momencie feta była jak cukierek.
Co bardziej wyniszcza?
Ebior, bo to glupie porownanie. Jest tyle roznych substancji RC.
Jakby porownywac RC amfetamin, to ogolnie raczej sa mniej szkodliwe, bo przewaznie mniej zanieczyszczone.
Sadze ze jakbym zjadl w rok tyle fety co rc wpierdolilem, to bylo by ze mna gorzej.
Ale ja nie robie dlugich ciagow i zdrowo jem, a to zdecydowanie pomaga.
Jakby porownywac RC amfetamin, to ogolnie raczej sa mniej szkodliwe, bo przewaznie mniej zanieczyszczone.
Sadze ze jakbym zjadl w rok tyle fety co rc wpierdolilem, to bylo by ze mna gorzej.
Ale ja nie robie dlugich ciagow i zdrowo jem, a to zdecydowanie pomaga.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Co bardziej wyniszcza?
Moim zdaniem najbardziej nie wyniszczają SPA, tylko ciągi i zaniedbywanie organizmu.
Co bardziej wyniszcza?
wszystko zalezy od jakosci sortu jadlem 5 lat temu w Holandi fete to zwala 2 dni byla ale to moze mieszane bylo bo kupowane od naszych rodakow ale mokra byla w chuj . a po bk to myslalem ze kurwa serce mi wyskoczy zwidy brak snu mysli zjebane . to wszystko zalezy jaka substacja napewno nie mozna np rownac bk i 3cmc
Co bardziej wyniszcza?
Ten post ma wysoką reputację.
Tak naprawdę... to najbardziej wyniszcza głupota użytkownika... xD...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Co bardziej wyniszcza?
NieZwyczajnie, chodzi mi o sort Eutylone (Efylon / N-Etyl-Pentylon / bk-EBDP a sort 3cmc one maja inne dzialanie 3cmc psychiki tak nie rozpierdala jak 3cmc i nie ma tak zwaly strasznej bk to jest stymulant i to przepoteżny.... latwo sie stac po tym poschizowanym wariatem
Co bardziej wyniszcza?
ja cie rozumiem ale ja wspomnialem co bardziej wyniszcza organizm . ;] nie ma sensu schodzic na inny temat dobranoc
Co bardziej wyniszcza?
NieZwyczajnie, jemu chodzi o efylony i inne hexylony.
Najbardziej bawi mnie jednak pisanie, ze cmc to lajt.
Jasne pochodna metamfetaminy na lajcie.
Wrecz na propsie.
Najbardziej bawi mnie jednak pisanie, ze cmc to lajt.
Jasne pochodna metamfetaminy na lajcie.
Wrecz na propsie.
Co bardziej wyniszcza?
Dlatego najbezpieczniej pisac bk-e, choc teraz pojawil sie bk-bbdp.
To bedzie dopiero wynalazek,, choc pewnie nieaktywny.
To bedzie dopiero wynalazek,, choc pewnie nieaktywny.