Ostatni post z poprzedniej strony:
Siema, a o mnie zapomniałeś:) jakie 3cmc najlepsze teraz ,?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
predatorRC, jak wiesz już coś na temat 3cmc big cristal bo z 500g bym wziol . A gratis w drodze hehe
Dodano po 1 godzinie 57 minutach 8 sekundach:
Boss, jaki 3cmc najlepsze teraz to Nie wiem. A o tobie pamięta
Dodano po 1 godzinie 57 minutach 8 sekundach:
Boss, jaki 3cmc najlepsze teraz to Nie wiem. A o tobie pamięta
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
Ja bym nadal wojował w stronę micro. Legenda jest zajebista ale jej ostatnio na stanie nie było.
Więc tak Legend>Micro>Big
A jak z pillsami 1p-lsd Predziu? Już coś bliżej wiadomo, bo miały być na 100 procent w tym tygodniu, a moje mordki na niego czekają
predatorRc[/quote
Is there a chance until the end of this month to have a-ppp or a-php in stock? for me any other sort of solid acting dopamine stimulant would be of course welcome too.
I really like your batch of 4f-mph im ordering every month at the moment, but something wich does not show such extreme long effects would be a cool deal.
I love the clean 4fmph rush and its bad ass potency, but even with 12 years stimulant experience and beeing a totally fucked up crazy consuming pv head, this stuff really needs discipline researching if your not interrested in banging your lifesituation hard and dry from behind
I cant thank you enough at my reviews in your shop, no matter how much i buy combined with good support if im asking for infos...
This shop stays in any aspect my #1 choise, this straight reliable work is all i need at our relationship.
At the moment my only wish to become even more my perfect place for rc stuff would be:
Instead of this very high number of all these different serotonine rcs (4cmc in countless variations, 3cec/4cec the most bad meph replacements, 4mpm too weak, kleferein aggresive marketing for empy promises, bkebdp feels unpleasant dangerous fevery blue red or even striped like a cat couldnt make it popular,) offering one good 4cmc batch, a stable 3cmc sort, 3-mec wich was surprisingly great and 3mmc/6apb. These less rcs could better be replaced with some substances like 1-2 rc serotonine pills with random motive, a few simple dopamine stimulants like 4-mpd, a normal quality batch 4cl-pvp wich normally works great not inactive as the actual batch in stock, 4fphp it needs a quality production of batch only mostly crystals for good effects others suck, 3fma/2fa, 4-methyl-m, of course more pyrovalerone analogues, and another benzopowder offered together with your etizolam, with etizolam as allrounder this other powder could be for harder rush use like flualprazolam, flubromazolam or norflurazepam (in my opinipn norflura is better because using it between morning and noon, your still lovely and intense high after sleeping at night the whole next day, plus it metabolizes into a crazy number of benzos)
Sorry if all this talk maybe bothers you....
My first question is the most important part and if you alredy know details and give me/the community some info or a date when these new rcs are in stock would be very cool.
Feel free to write anything what you think, your opinion or any critic about my ideas or product suggestions. Its always interresting for me reading about your work or future projects
SiemanoPix, bylo przez chwile i zniklo mieli albo tak mala partie albo coa nie tak z nia i wycofali. predatorRC, cos sie stalo?
Dzisiaj doszły 3-mmc bitcoin pellets więc jakoś pod koniec tygodnia powinny dolecieć 1p-lsd, 2cb-fly 2/3 feakwasnypapier pisze: ↑5 lata temuA jak z pillsami 1p-lsd Predziu? Już coś bliżej wiadomo, bo miały być na 100 procent w tym tygodniu, a moje mordki na niego czekają
Czwartek, max piątek wleci nowa dostawa
Za długo nie było na sklepie, więc rozeszło się w kilka dni wszystko
ONE AND ONLY
predatorRC, da radę już raz w tygodniu zamówić za minimum 100zeta?
Już w zeszły wtorek można było
Co wtorek próg minimalny to 100zł + wysyłka.
ONE AND ONLY
Ten post ma wysoką reputację.
Ło Panie predatorRC, słaby sort 3cmc BIG Crystal OLD ICE to wy macie od czerwca kiedy to biały śliczny prawilnie działajacy sort 3cmc został zastąpiony sortem kolorą lekko brązowego , pisałem o tym wielokrotnie i dopiero teraz to zauważyliście ???? , obecny sort - sprzed 2 tygodni to słabo aktywna porażka co nie tylko ja to potwierdzam od dawna - Siema, - W mailach dostawałem od was inforamcje że wszystko jest OK wiec pytanie jest następującepredatorRC pisze: ↑5 lata temusiema , polecam takich spraw nie załatwaić na forum i nie rozumiem piszesz ze 40g Ci zostalo z 400g ? i ze nie aktywne a wczesniej nic nie pisales ?
to co 360g wypiles jak wode czy rozadales za darmo na wielkiej orkiestrze swiatecznej pomocy czy o co chodzi ?
bo rozumiem jak cos nie jest aktywne jak to mowisz
1. robie zdjecia
2. sprawdzam u 5 , 6 osob
3. jak sie to potwierdza wnosze o reklamacie jakas co jest bardzo dziwne bo setki ludzi to kupuja ,
4. my wtedy odsylamy to do producenta i weryfikujemy co sie stalo , czeka PAn 2-3 tyg jak sie wyjasni to dostanie Pan reship
a nie ze Pan tu placze jak słoń trąbalski .
1. Czy Pan z Forum nie ma pojęcia co lata w magazynie od 4 miesięcy
2. Czy Pan z maila nie ma podręcznikowej wiedzy na temat swoich produktów z przedziału ostatnich 4 miesięcy
------------
Od kilkunastu miesięcy brałem 3cmc big crystal old ice od was i nigdy tak nie sięgneliście dna jak przy obecnym soricie, kiedy był sztos zachwalałem, jest jest chujnia z patatajnia też wam o tym teraz mówie
Dobrze ze w ostatnim zamówieniu było tylko 3g na test a nie 50g jak ostatnio by bym się chyba załamał.
Panie predatorRC, kolejna kwestia dotycząca 3cmc Big crystal OLD ICE - na waszej stronie nadal widnieje prawilne zdjęcie trójki , chyba macie świadomość tego że od 4 miesięcy wysyłacie towar który wygląda zupełnie inaczej od tego na zdjęciach????? Nie to żebym od razu mówił że czuję się oszukany ale w mojej ocenie zdjęcie jest mocno nieaktualne w stosunku do tego co dostajemy !
Proponuje zweryfikować obecny sort trójki jaki jest na waszym magazynie ze zdjęciem jakie jest zamieszczone
a co planujesz na nastepny weekend? poprzednia promocja dópy nie urwala, jak dojdzie to wszystko o czym piszesz rzeczywiscie w tym tyg to na weekend moze cos wiekszego polecipredatorRC pisze: ↑5 lata temukwasnypapier pisze: ↑5 lata temuA jak z pillsami 1p-lsd Predziu? Już coś bliżej wiadomo, bo miały być na 100 procent w tym tygodniu, a moje mordki na niego czekają
Dzisiaj doszły 3-mmc bitcoin pellets więc jakoś pod koniec tygodnia powinny dolecieć 1p-lsd, 2cb-fly 2/3 fea
Czwartek, max piątek wleci nowa dostawa
Za długo nie było na sklepie, więc rozeszło się w kilka dni wszystko
no chyba ze znowu dojebiesz 4g cmc za 1k
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
predatorRC, ja nie płacze gościu tyko sort miałem wam idę spać nie mamczsu na to bo sort mi szybko znika zawsze posalem ci na maila że 200g bylo si a drugie 200g porażka chcesz wstawię to tu na forum i sam sprawdzisz pisałeś mi że tolerka tolerka huj nie tolerka ponad 100 osób mówi że woli kawę. Reklamacje miałem niby ci temat odesłać śmiech nie tylko jak pisałem że ten sort jest słaby
Dodano po 2 minutach 35 sekundach:
predatorRC, sory za błędy ale serio zróbcie coś z tym bo ten sort to porażka 3cmc big cristal na stronie wam piszę najlepsze 3cmc na rynku europejskim ta śmiech sam 3g zjadlem i gowno A nie faza A żadko jem . I nie płacze tylko płacę i wymagam jak każdy
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
predatorRC, 360gmi zeszło masz rację z tym że 200g zeszło od kopa A 160 to musiałem na cham wciskać i za psie pieniądze A te 40 co mi zostało dałem w gratisie ludziom żeby nie byli wkurwieni. Wiesz ile zamawiam nie zamawiam 5g tylko 100g 300g 400g . Pisałem ci parę razy cos jest nie tak z tym 3cmc . 400g schodzi mi w maks 3 tyg A ja się z tym bujam 2 miesiąc
Dodano po 1 minucie 46 sekundach:
A teraz chciałem.skladac zamówienie 500g 3cmc big lub mikro ale nie chce nie aktywnego 500g bo co z tym zrobię rybą dam w rzece do zjedzenia
Dodano po 27 minutach 59 sekundach:
predatorRC, także czekam na opinie 3cmc big cristal czy się zmienił czy kicha pozdrawiam
Dodano po 21 minutach 49 sekundach:
predatorRC, będę brac na czasie 500g mikro jak bedzie jak kawa poinformuje Cię na maila ale żeby ci temat odsyłać i czekać 3 tygodnie to trochę słabo. Czekam na recenzje o 3cmc big bo to był kiedyś hit zobaczymy gratisy będę testował pozdrawiam
Dodano po 2 minutach 35 sekundach:
predatorRC, sory za błędy ale serio zróbcie coś z tym bo ten sort to porażka 3cmc big cristal na stronie wam piszę najlepsze 3cmc na rynku europejskim ta śmiech sam 3g zjadlem i gowno A nie faza A żadko jem . I nie płacze tylko płacę i wymagam jak każdy
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
predatorRC, 360gmi zeszło masz rację z tym że 200g zeszło od kopa A 160 to musiałem na cham wciskać i za psie pieniądze A te 40 co mi zostało dałem w gratisie ludziom żeby nie byli wkurwieni. Wiesz ile zamawiam nie zamawiam 5g tylko 100g 300g 400g . Pisałem ci parę razy cos jest nie tak z tym 3cmc . 400g schodzi mi w maks 3 tyg A ja się z tym bujam 2 miesiąc
Dodano po 1 minucie 46 sekundach:
A teraz chciałem.skladac zamówienie 500g 3cmc big lub mikro ale nie chce nie aktywnego 500g bo co z tym zrobię rybą dam w rzece do zjedzenia
Dodano po 27 minutach 59 sekundach:
predatorRC, także czekam na opinie 3cmc big cristal czy się zmienił czy kicha pozdrawiam
Dodano po 21 minutach 49 sekundach:
predatorRC, będę brac na czasie 500g mikro jak bedzie jak kawa poinformuje Cię na maila ale żeby ci temat odsyłać i czekać 3 tygodnie to trochę słabo. Czekam na recenzje o 3cmc big bo to był kiedyś hit zobaczymy gratisy będę testował pozdrawiam
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
Siema, nie przejmuj sie ja dalej oczekuje na Swoje Kilo ktore zamowilem 2.5 miecha temu tez byly jaka z paczka i sa po dzis dzien pytam na maila kiedy wysylka to nikt nawet nie raczy mi odpisac troche przesada PRAWIE 3MIESIACE CZEKAC NA PACZKE ZA 20 KOLA
- Status:
MaVPL, Potwierdzam. Około 1.5msc temu zamawiałem I jakby to ładnie powiedzieć. Dupy nie urywa mocą.
OpetanyDzizas, dalej bedziesz nawijac ze jaj jedyny sie tu pruje i mam jakies wąty?
Szybkiedi, ja juz bym sie uznal za "zwałowanego" po takim czasie i przebiegu realizacji.
Dodano po 3 minutach 43 sekundach:
predatorRC,
w zeszlym tygodnmiu wysylalaes zdjecia nowego hexa i legendy i pisales ze w tym tyg bedzie na 100%
dzis dostalem maila do raczej na czwartku legendy miec jeszcze nie bedziecie, co tu sie generalnie odpierdala?
wy macie tam w tej swojej "firmie" jakis kontakt miedzy soba?
Dodano po 1 minucie 47 sekundach:
to jak to jest, masz to na dloni, pokazujesz wszystkim ze jest, ze za pare dni bedzie, a tu nagle sie okazuje ze jednak nie bedzie na czas, chcesz nam smaka narobic? taki trolling z twojej strony?;)
Dodano po 2 minutach 9 sekundach:
chcialem robic zamowienie na 3cmc, jednak tu sie okazuje ze big to chujnia, a legendy nie bedzie, czyli znowu nie zrobie zakupow, ehh
Szybkiedi, ja juz bym sie uznal za "zwałowanego" po takim czasie i przebiegu realizacji.
Dodano po 3 minutach 43 sekundach:
predatorRC,
w zeszlym tygodnmiu wysylalaes zdjecia nowego hexa i legendy i pisales ze w tym tyg bedzie na 100%
dzis dostalem maila do raczej na czwartku legendy miec jeszcze nie bedziecie, co tu sie generalnie odpierdala?
wy macie tam w tej swojej "firmie" jakis kontakt miedzy soba?
Dodano po 1 minucie 47 sekundach:
to jak to jest, masz to na dloni, pokazujesz wszystkim ze jest, ze za pare dni bedzie, a tu nagle sie okazuje ze jednak nie bedzie na czas, chcesz nam smaka narobic? taki trolling z twojej strony?;)
Dodano po 2 minutach 9 sekundach:
chcialem robic zamowienie na 3cmc, jednak tu sie okazuje ze big to chujnia, a legendy nie bedzie, czyli znowu nie zrobie zakupow, ehh
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem