Ostatni post z poprzedniej strony:
GOM, a nie dostałem. Sugerowałem się tym co w mailu. A to szkoda, że tak bo wolałbym blue powielonetrip*ych*m.***
trip*ych*m.***
Dla Ciebie i tych grzybków zrobię wszystko. Zresztą jako stary gracz chciałbym się wkręcić do towarzystwa sajko jako miłośnik dobrych candy flipingów tu przygotowanych w całości w jednym pilsie bez niedomówien. Bo ogólnie t.. przegapiłem zamknięta rejestracje i powstanie bo akurat nie używałem psychodelików bo jechałem na fenidatach i stimach. A teraz głowa musi odparować hehe.
trip*ych*m.***
ale Predator to moglby lepiej sie zamaskowac jak juz ma zamiar lustrowac konkurencje hehe
koczujący w zbożu
trip*ych*m.***
Również dotarła do mnie paczka od ów V.
Kontakt rewelacyjny (jedynie mógłbym go porównać do 3C, ale i tak ten lepszy xd). Bez problemu się można dogadać. Wysyłka błyskawiczna, a pakowanie 10/10(moim zdaniem lepsze od smarta).
Po weekendowych testach napiszę coś na temat sortów.
Polecam tego allegrowicza.
Kontakt rewelacyjny (jedynie mógłbym go porównać do 3C, ale i tak ten lepszy xd). Bez problemu się można dogadać. Wysyłka błyskawiczna, a pakowanie 10/10(moim zdaniem lepsze od smarta).
Po weekendowych testach napiszę coś na temat sortów.
Polecam tego allegrowicza.
trip*ych*m.***
Zamawiałem u v tylko raz więc niestety nie dostałem żadnej wiadomości że jest aktywny, a nie chcę pisać w ciemno. Czy ktoś mógłby na pw wysłać jego ofertę? Nawet nie chodzi mi o sam kontakt do v.
trip*ych*m.***
BlueCritter, zjebia mnie tu znowu za to..
...ale masz tylko 3 posty i kazdy w temacie Trippiego dlatego za taka 100% skutecznosc sie nalezy hehe
...ale masz tylko 3 posty i kazdy w temacie Trippiego dlatego za taka 100% skutecznosc sie nalezy hehe
koczujący w zbożu
trip*ych*m.***
Mogę potwierdzić, że jak ktoś miał tylko jedno zamówienie (zrealizowane) to teraz również dotarła oferta. (2 różne konta u trippiego, do jednego maila nie mam dostępu)BlueCritter pisze: ↑5 lata temuZamawiałem u v tylko raz więc niestety nie dostałem żadnej wiadomości że jest aktywny, a nie chcę pisać w ciemno. Czy ktoś mógłby na pw wysłać jego ofertę? Nawet nie chodzi mi o sam kontakt do v.
Mimo, że jeden z forumowych "kolegów" mi wysłał namiar - zanim cokolwiek zostało wysłane - dotarła nowa oferta.
trip*ych*m.***
powiem, że 1P-LS jak najbardziej aktywne... podejżewam, że większość produktów również, ale są świeże i stabilne
2C-E stajcie stałych nawywców jak cena będzie adekwatna xD
4-HO-MET to coś co przytłumia chomika.... reszta badań niebawem, co za dużo i nie zdrowo.
2C-E stajcie stałych nawywców jak cena będzie adekwatna xD
4-HO-MET to coś co przytłumia chomika.... reszta badań niebawem, co za dużo i nie zdrowo.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
trip*ych*m.***
Cos pcpopec xd...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
trip*ych*m.***
Wątpie, nawet nie wszyscy klienci dostali info od sklepu.
Widać, że stawiają bezpieczeństwo ponad ilość klientów i dłużej podziałają dzięki temu.
Widać, że stawiają bezpieczeństwo ponad ilość klientów i dłużej podziałają dzięki temu.