Ostatni post z poprzedniej strony:
kawasaki 89+, bo pred jest takim geniuszem ze odpowiada od najnowszych do najstarszych a nie na odwrót xD aktualnie kontakto do żenadaPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Czy osoba odpowiadająca na maile wywiąże się z ustaleń i w końcu rakieta wyleci bo miały być już dwa terminy i dalej nie wysłana.
wystarczy napisac ponownie z tego samego emaila i wtedy wywinduje na sam poczatek wasza wiadomosc. nie wiem po ile wy skladacie zamowienia ale nie sa to cokierki, sam czekam od 17 dni i pewnie poczekam jeszcze ale kontakt z kosmita jest.
lepiej czasem poczekac tyroche ,zrobic wszystko z glowa / bez przypalu i byc pewnym ze po stronie Vendora wszystko gra.
lepiej czasem poczekac tyroche ,zrobic wszystko z glowa / bez przypalu i byc pewnym ze po stronie Vendora wszystko gra.
Paczka zamawiana 8 pazdziernika dotarla dzis do punktu pick up, lece odebrac, natomiast paczka, która była zamowiona 2 pazdziernika, wysłano reship , dlugo na niego czekalem , ale po czekaniu kolejnego tygodnia widzę, że paczka została przekazana tylko do wysylki i wprowadzona do systemu DPD a nie ruszyla
predatorRC, Ogarnijcie troche proszę , czekam na info co z tym reshipem na mailu
predatorRC, Ogarnijcie troche proszę , czekam na info co z tym reshipem na mailu
predatorRC, mordeczko nie chce być nachalny ale kiedy ta legenda wystartuje . Kozacki by było jak na week była by już u mnie hehe pozdrawiam
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
predatorRC, mordo, obiecywales na @ ze rakieta wyleci w kosmos w piatek, a jest poniedzialek i dalej cisza na maile nie dostaje odpowiedzi chociaz dziennie do Ciebie pisze, nie chce byc nachalny, ale czekam na rakiete od 01.10, lekka przesada...
Paczki dalej nie nadane, na mejla brak kontaktu. Cos mi się to nie podoba...
Czy tylko ja tak mam?
Czy tylko ja tak mam?
nie tylko ty byku (( mam nadzieje że jutro juz polecą ostatnecznie
Brak kontaktu moglo mi zamienic legende ale odpisac niema komu
Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.
predatorRC, tracka mam już prawie od 2 tygodni, ptak miał wylecieć już chwilę temu, pisałem na mailu i nic, ja rozumiem zaległe paki itd., ale no zależy mi na tym by odebrać to przed halloween.
Brak kontaktu i paczka nadal nie nadana. predatorRC, Kiedy w końcu będzie reship? Myślałem że takie paczki lecą w pierwszej kolejności. Bo były zamawiane najwcześniej. Wychodzi na to że mogłem sobie tydzień temu złożyć zamówienie. I miałbym dzisiaj paczkę. Zresztą to też nie poważne umawiać się na mailu ze mną na czwartek lub piątek. A potem nie odpisywać na maile od czwartku.
predatorRC, why havent you sent if we got track thursday?