Ostatni post z poprzedniej strony:
tez pamietam osz kurla gdzie te czasy sie podziały to se jeszcze wrati josiek?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Witam,
Na maile z dzisiaj odpowiedziałem, staram się ogarnąć te z wczoraj, ale strona ma jakieś lagi...
Paki wylecą wszystkim, bez obaw.
Więcej info na mailu ( jak tylko lagi odpuszczą )
PS. Sorry, że wczoraj nie wchodziliśmy na maila, ale wszystko miało pójść płynnie, a tu jak zwykle
Na maile z dzisiaj odpowiedziałem, staram się ogarnąć te z wczoraj, ale strona ma jakieś lagi...
Paki wylecą wszystkim, bez obaw.
Więcej info na mailu ( jak tylko lagi odpuszczą )
PS. Sorry, że wczoraj nie wchodziliśmy na maila, ale wszystko miało pójść płynnie, a tu jak zwykle
ONE AND ONLY
predatorRC, odpowiedz na maila paka jeszcze w dalszym ciągu nie wyleciała nwm czy kurier znowu w kulki poleciał czy co
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
mail nam się wiesza, ale ogarniemy.
Jeśli mówisz o pakach odebranych przez kuriera w sobotę i nadal brak trackingu to nie zostaje nic tylko czekać bo ostatnio z innego punktu paki odebrane były w sobotę, a status zmienił sie dopiero w piątek.
ONE AND ONLY
niee mówię o pakach które miały polecieć w.... a nie poleciały bo kurier wszystkich nie dał rady(pisaliśmy dziś na mailu;) )predatorRC pisze: ↑5 lata temumail nam się wiesza, ale ogarniemy.
Jeśli mówisz o pakach odebranych przez kuriera w sobotę i nadal brak trackingu to nie zostaje nic tylko czekać bo ostatnio z innego punktu paki odebrane były w sobotę, a status zmienił sie dopiero w piątek.
predatorRC, siemanko kiedy jakieś 3cmc oprócz mikro na stronie wejdzie Mordeczko
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
Przecież jest na stronie, max 10g na zamówienie
Jeszcze trochę trzeba poczekać, niedługo znowu 3CMC LEGEND i 3CMC OLD ICE
ONE AND ONLY
predatorRC, 3cmc oke ice będzie dostępne w większych ilościach czy nie mordeczko
Dodano po 5 minutach 52 sekundach:
*3cmc old ice
Dodano po 5 minutach 52 sekundach:
*3cmc old ice
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
no pewnie, jak juz producent wystartuje to na pewno
NA MAILU - ZERO NIEPRZECZYTANYCH WIADOMOŚCi.
WEEKEND
ONE AND ONLY
- Status:
predatorRC, mordo jak zero jak ja nie otrzymałem odp na maila z godz 17
wyśpij się dojutrapredatorRC pisze: ↑5 lata temuno pewnie, jak juz producent wystartuje to na pewno
NA MAILU - ZERO NIEPRZECZYTANYCH WIADOMOŚCi.
WEEKEND
OpetanyDzizas pisze: ↑5 lata temupredatorRC, mordo jak zero jak ja nie otrzymałem odp na maila z godz 17
bo twoja została "oznaczona"...OpetanyDzizas pisze: ↑5 lata temupredatorRC, mordo jak zero jak ja nie otrzymałem odp na maila z godz 17
a tak poważnie sprawdzam czy moja paka ruszyła...
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
predatorRC, A powiedz mi, paki teraz które miały mieć legends poszły z tym sortem, czy poszedł jakiś zamiennik? Bo jeśli 3cmc Legend, to pójdzie recenzja Mam nadzieje, że po 2 letniej przerwie pójdzie jak kiedyś
Paczka nadana wszystko fajnie tylko dłuższy czas jest w punkcie bez ruchu ktoś wie dalszego?