Ostatni post z poprzedniej strony:
Pigulak, głupi ćpun to martwy ćpunp******@****n*ail.*h
p******@****n*ail.*h
Nie no całkiem spoko pyszny ma zamknięte grono ale tu chłop założył konto 2 tygodnie temu i mówi że zamówił pake u niego całkiem sztywno aaa i przecież dostał syf co jest nie aktywny raj dla mych uszu
Tylko sorty są aktywne a jak się nie umie cpac to się nie cpa
Dużo witamin elektroitow obiadek jesc każdego dnia a nie tylko jak towar sie konczy to i towar będzie lepiej smakowal
Tylko sorty są aktywne a jak się nie umie cpac to się nie cpa
Dużo witamin elektroitow obiadek jesc każdego dnia a nie tylko jak towar sie konczy to i towar będzie lepiej smakowal
p******@****n*ail.*h
taka prawda ze trzeba dbac o witaminy, sen ,zdrowe jedzenie to i sort bedzie lepiej działał nie bedziemy odczuwac tak zlego samopoczucia po badaniach i przed
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
p******@****n*ail.*h
Ten post ma wysoką reputację.
Wypowiem się troche w tym temacie choć nie powinienem tego robić. Oczywiście pierwsze co to z góry zaproszę wszystkich do sklepów partnerskich z forum, ktore są zaufanymi sklepami, a niektóre na rynky są już dekade. Także mówi to samo za siebie.
Jeśli chodzi o PySznego.
Ja osobiście testowałem jego sorty.
Od 3mmc poprzez cmc i na hexenie kończąc.
Sorty są dobrej jakości i nie można tutaj powiedzieć, że wciska zanieczyszczony syf.
Jak na sprzedawce mailowego to bardzo żetelnie wywwiązuje się ze swoich obowiązków.
Z góry dodam, że nie jestem naganiaczem to tylko moja opinia. Ostatnia już w tym temacie.
Pozdrawiam i z fartem.
Jeśli chodzi o PySznego.
Ja osobiście testowałem jego sorty.
Od 3mmc poprzez cmc i na hexenie kończąc.
Sorty są dobrej jakości i nie można tutaj powiedzieć, że wciska zanieczyszczony syf.
Jak na sprzedawce mailowego to bardzo żetelnie wywwiązuje się ze swoich obowiązków.
Z góry dodam, że nie jestem naganiaczem to tylko moja opinia. Ostatnia już w tym temacie.
Pozdrawiam i z fartem.
NIE GADAJ Z FRANCAMI BO JOSIEK CIĘ PILNUJE !!!
p******@****n*ail.*h
Ja dodam od siebie, że nigdy nie miałem po jego sortach jakiś krzywych akcji, choć biorę tylko 3cmc. Za każdym razem ( zamawiam max 2x w miesiącu) byłem zadowolony z badań. Co prawda 3cmc oceniam na 7,5/10 nie jest to jakieś topowe 3cmc, ale czas wysyłki robi swoje. Mówię o sorcie sprzed dwoch-trzech tygodni. Po prostu trzeba jesc, dużo pić i ruszać sie, a nie walić tylko konia przed kompem. A co do sklepów partnerskich, też nie zawsze trafi się coś dobrego, tym bardziej jeżeli chodzi o 3cmc , choć teraz wleciał dobry batch lekko żółtawych kamyków. Mam nadzieję, Pyszny jak to czytasz, że dodasz jakieś nowe 3cmc do oferty. Fajnie by bylo, szczególnie ten nowy batch.
p******@****n*ail.*h
Pyszne sorty są spoko,Hexen zamawiam i nep po raz setny i elegancko wszystko gra. Z euforykami tak samo,a jeśli mało kopie,to czas na przerwę.
Jakby było coś nie tak z odczynnikami,to bym sam napisał,że chujnia.
Więc drodzy hejterzy,nie pier.... głupot,bo nic nie zdziałacie swymi komentarzami.
Jakby było coś nie tak z odczynnikami,to bym sam napisał,że chujnia.
Więc drodzy hejterzy,nie pier.... głupot,bo nic nie zdziałacie swymi komentarzami.
p******@****n*ail.*h
Don corleon gościu jestem jego stałym klientem. do starego konta zapomniałem hasła. Ostatnio dostałem syf i tyle wcześniej były sorty słabe ale teraz to Chuj wie co dostałem. Poszło w kibel
p******@****n*ail.*h
Aż dziwne że większość osób którym odpowiadają jego sorty maja tylko posty u niego. Czy to nie podejrzane
p******@****n*ail.*h
Janek admini piszą jasno - chcesz mieć sprawdzone źródło ? zamawiaj ze sklepów które mają reklamę na forum. Na jakim świecie ty żyjesz? już sam @Sergiusz pisał ,
Że wiekszosc meilowych sprzedawcow ma nagniaczy ktorzy za sample pisza non stop pozytywne opine -hurowo!
p******@****n*ail.*h
Janek43, typeczku...
Zamawia się po 1g testuje, a potem zamówienie bigger.
MI tylko hep I nep nie podchodzi reszta aktywna, jebac zanieczyszczenia! Jak 27 lat dozyje to oddaje tu komuś kolekcje paczek klonow trampkow ret. Rolek tisercin I dormicum <3
Zamawia się po 1g testuje, a potem zamówienie bigger.
MI tylko hep I nep nie podchodzi reszta aktywna, jebac zanieczyszczenia! Jak 27 lat dozyje to oddaje tu komuś kolekcje paczek klonow trampkow ret. Rolek tisercin I dormicum <3
p******@****n*ail.*h
lukasz1234 wszędzie się znajdzie Pan Maruda...
Mi jak coś nie pasi to pisze i tyle, jak dla was sorty od innych vendorow - spoko, ja nie zamawiam, zależy mi na czasie
Mi jak coś nie pasi to pisze i tyle, jak dla was sorty od innych vendorow - spoko, ja nie zamawiam, zależy mi na czasie