Ten post ma wysoką reputację.
DragonJe DMT pisze: ↑5 lata temu
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Czuję się tu trochę wezwany przez Wojta do odpowiedzi jako jeden z wygranych.
Faktycznie, doszło do dzielenia się nagrodami na kilka tygodni przed ogłoszeniem wyników, fakt, tylko tu pojawia się drobna różnica między konkursami na Dopku, a na różowym. To że konkursy na różowym mają wyniki zależne od sympatii, to nie znaczy że wszędzie tak jest. Konkurs na Dopku był na punkty liczone wg jasno ustalonych reguł, które znał każdy minimalnie chociaż zainteresowany. Każdy kto umie liczyć, po pierwszym miesiącu wiedział że taki
Boss, jeśli nie zostanie zdyskfalifikowany, to znajdzie się w top 10 i nie wynikało to z niczego innego, jak czasu który w konkurs włożył. Zasady konkursu wciąż są dostępne, jak i większość postów konkursowych(za wyjątkiem tych w temacie Szopa i Euro***LA*, którzy to nas opuścili), co za tym idzie, jeśli ktoś wątpi w uczciwość tego konkursu, to może na własną rękę policzyć wyniki. Sam liczyłem je na własną rękę czekając na oficjalne, więc mam pewność, że wiem o czym mówię. Więc jeśli to czytasz Wojt, a skoro rzucasz w stronę forum tyle oskarżeń, zakładam że czasami się tu jednak pojawiasz, to kulturalnie do ciebie apeluję żebyś skończył kurwa pierdolić. Nie powiem że Dopek jest krystalicznie czysty, bo ideałów nie ma, ale jeśli chcesz już coś temu forum zarzucać, bądź chociaż na tyle kurwa rzetelny żeby chociaż poszukać czegoś co zjebali, a nie wysysać z palca oskarżenia.
predatorRC nigdy nie był darzony przeze mnie większą sympatią z różnych powodów, jednak i tu muszę stanąć w jego obronie... Skąd niby pomysł że to jego ludzie podmieniali w inpoście podmienili paczki? Skąd pomysł że Pred ma w inpoście swoich ludzi? Wojt argumentuje się tym co mówili ludzie którzy lądowali na sorze... Spoko, mogli sobie mówić co chcą, ale to że paczka była inaczej zapakowana niż Pasjo miał w zwyczaju pakować, nie oznacza że to od razu wina Preda. Kurwa, Pasjo innych wrogów niby nie miał? Ta cała drama to obustronny absurd... Ale
Sergiusz przynajmniej, w przeciwieństwie do Wojta, rzuca oskarżeniami do których odparcia nie wystarczy liczenie na poziomie podstawówki, nie to co chociażby argument Wojta o ustawionym konkursie. Więc chciałbym być tu bezstronny, ale jednak, trudno tu nie poprzeć takiego
Sergiusz, gdy jest oskarżony o coś bez najdrobniejszych podstaw, zwłaszcza gdy i ja sam podpadam pod oskarżenie, gdy sam o konkursie dowiedziałem się dopiero zgłaszając się na niego, a moja jedyna na tamten moment korespondencja z ekipą forum, to upomnienie ze strony
Gargameli, w kwestii nieco nierozważnie brzmiącego mojego posta. W tej sytuacji, gdyby konkurs miałby być ustawiony, to nie wiem nawet z jakiej racji miałbym być wskazany na jednego z jego zwycięzców, a nawet gdyby był ustawiony, to nic mi o tym nie wiadomo, a chyba jednak gdybym miał być fałszywie wybrany na zwycięzcę. Myślę że podobnie
Sergiusz,
Gargameli,
aras,
Boss, josiek, maaatrix,
Wizzair,
OpetanyDzizas,
Gandalf,
Splash, nie wiedzą nic o rzekomym ustawieniu konkursu.
Wszystkim którzy to czytają, zalecam uważać na administrację różowego.
Jeśli komuś chce się z nimi jeszcze w tej kwestii pierdolić, możecie śmiało im zacytować mój post, włącznie z tą częścią. Sam bym to zrobił ale zwyczajnie brak mi sił na nich, zwłaszcza biorąc pod uwagę że każdy mój dotychczasowy tam post, sugerujący ich nieuczciwość, nie spotykał się nawet z krytyką, a zwyczajnym usunięciem bez komentarza ze strony ekipy forum...
Pozdrawiam wszystkich silących się na chociaż minimum rzetelności, w przeciwieństwie do Wojta.