Fikcyjna zmiana właściciela różowego.

Aktualności i informacje z forum. To wszystko co musisz wiedzieć, aby sprawnie się po nim poruszać.
Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 187

Nieprzeczytany post autor: DragonJe DMT » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Różowe zamieścili taka informacje na głównej.

Pragniemy również podziękować administracji forum dopek za reklamę naszego serwisu, filmik jest naprawdę świetny, ubawiliśmy się jak nigdy, mamy również informację, która pragniemy się podzielić, nim administrator niebieskiego forum otworzył je znajdował się u nas pod nickiem VooDoo, był dość aktywnym userem, co więcej poznaliśmy nawet jego tożsamość: https://niebezpiecznik.pl/post/wykradl-baze-klientow-netii-odsiedzial-18-miesiecy-a-teraz-wyszedl-i-opowiada-swoja-historie/ A tu link dla chętnych zobaczyć jak wyglada administrator dopek: https://niebezpiecznik.pl/wp-content/uploads/2013/04/Sergiusz-Itakcitoukradna.jpg Sergiuszu drogi, skoro tak bardzo boli Cię, że obraliśmy politykę z której wychodzi, że reklama jest u nas dużo tańsza niż u Was i boicie się, że znów stracicie cały ruch, rynek ten nie jest widocznie dla Was pisany bo nie jesteście w stanie nic więcej zaoferować swoim użytkownikom. Służby mój drogi Adminie dopka nad Toba wisza, dodatkowo nad Twoim sklepem również (Tak nie bez powodu administracja dopka wie skad jakie ceny za reklamy, napisaliśmy do ich jednego sklepu przypadkowo - stad wiedza), mam nadzieję, że wiesz Sergiuszu, że w Polsce teraz dopalacze jak narkotyki i zobaczymy Cię za 15 lat.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Trefemmski
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 89

Nieprzeczytany post autor: Trefemmski » 5 lata temu

No to teraz będzie wojna xd. A z tym pasjonatem to nie wierzę, że jest to zbieg okoliczności. A który to niby sklep Sergiusza? Sergiusz wygląda na 16 lat, ale chyba to jakieś stare zdjęcie xd. A ja wyobrażałem sobie Sergiusza, że to chłop po 30stce, grubszy ale nie że ulany z zarostem na twarzy xD. Chyba że to fake zdjęcie, no ale wyobraźnia zawsze dziala jak działa ;)

Status:
Stare
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 49

Nieprzeczytany post autor: Stare » 5 lata temu

Może mi ktoś podesłać fotke hehe, ciekawość zżera. A ja tam mam w chuju jakieś wojny, robi się to niesmaczne oczywiście nie podważam tego, że dopowiadamy.com to najbardziej żałosne forum na świecie :clap:

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie

1.jpg
1.jpg (128.65 KiB)
2.jpg
2.jpg (144.12 KiB)
3.jpg
3.jpg (124.25 KiB)
4.jpg
4.jpg (141.26 KiB)
5.jpg
5.jpg (117.61 KiB)
6.jpg
6.jpg (111.77 KiB)
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Samiec ALFA-PVP
Reputacja: 276

Nieprzeczytany post autor: purecocaine » 5 lata temu

^konkurs ustawiony? xD IDZD

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie

Albo, że kasa na schronisko poszła do kieszeni.
I, że jak by nie miał dowodów to by o tym nie pisał.
Mówi, żebym zadzwonił i zapytał czy wpłyneła jakaś kasa.
Wtf......
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3141

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

rozowe forum to cyrk nic więcej
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 5 lata temu

mam pytanko czy rózowe forum ma cos wspolnego z monsterem lub funky ?

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 5 lata temu

Przybysz pisze:
5 lata temu
mam pytanko czy rózowe forum ma cos wspolnego z monsterem lub funky ?
0
sorry za offtop ale juz przeczytałem i nadrobiłem zaległości... jestem na siebie zajebiście zły ,że tyle czasu tam spędziłem ... jeszcze mam jedno pytanko kilka lat wstecz bardzo wiele godzin poświęcałem na forum - d**a*lator , byłem tam nawet moderatorem .Czy to forum ma jakieś powiązanie z tym o którym wspomniałem ?

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Samiec ALFA-PVP
Reputacja: 276

Nieprzeczytany post autor: purecocaine » 5 lata temu

Przybysz, Masz wytłumaczone w poście Sergiusza, to są ich sklepy i najprawdopodobniej zrobią exit scama jak boost i pasjonat.

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Administrator
Autor tematu
Reputacja: 1837

Nieprzeczytany post autor: Sergiusz » 5 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Proszę zobaczcie, co te ograniczone intelektualnie spierdoliny życiowe napisały u siebie:
s3.jpg
s3.jpg (287.03 KiB)
Nie ma problemu kochani - dla Was taka reklama zawsze za free, trzeba jakoś ratować umierające społeczeństwo!
Ale nie musieliście tak od razu ostro z tym namierzaniem - udało Wam się, macie mnie, to ja, nawet sobie zmienię avatar żeby wszyscy wiedzieli.
I tak mi nic nie zrobią, bo przecież mam opłacone wszystkie służby, tak, że odsiadując 18 miesięcy za netię nadal bez problemu prowadziłem forum z celi. :)
Reszta to taki bełkot, że nawet nie wiem jak się do tego odnieść, nie bardzo rozumiem co tam jest napisane, ale spróbujemy:

Nie mamy nic do zaoferowania? Konkursy, animacje, zmiany, wielu partnerów, którzy trzymają się nas nieprzerwanie od 2 lat? Co Wy macie do zaoferownia prócz wątpliwej jakości towarów z własnych, umierających już sklepów oraz darmowej reklamy BEZ ZGODY I WIEDZY dla wszystkich innych?!
Obraliście politykę, "z której wychodzi, że wasza reklama jest tańsza"? Wy obraliście politykę w której oszukaliście kogo się dało, mimo setek maili nikt do Was nie chciał przyjść - to zlecaliście ataki hakerskie i jak strona danego sklepu padła - wtedy pytaliście ponownie, czy może wtedy są zainteresowani reklamą. :) I to sklepy potwierdzą, sytuacje miały miesjce nie tak dawno.
To jest wasza polityka - polityka szkody i agresji, na którą dłużej nie pozwolimy i będziemy to nagłaśniać żeby każdy wiedział co się u was wyrabia!

Wasza kurewska natura również nie widzi nic przeciwko donosom, ba - wręcz gdy zobaczyliście naszą nową animacje to jednogłośnie wydaliście instrukcje swoim userom jak mają ją zgłaszać - to są wasze metody i wasza polityka konfidenci. ;)

s4.jpg
s4.jpg (59.25 KiB)

Wcześniej też nigdy nie mieliście problemu z donosami do serwerowni, do cf - a teraz dodaliście do siebie na forum bez ich wiedzy i zgody sklepy, na które wcześniej słaliście skargi i donosy i zlecaliście ataki hakerskie - to niezła polityka, faktycznie macie dużo do zaoferowania...

Na ten bełkot o prowadzeniu przez nas sklepu - odpowiem krótko - skąd znamy jakie macie ceny? A stąd, że wysyłacie je Wy tytani inetelektu każdemu kto do Was napisze. Można zrobić nawet maila [email protected] a wy i tak tam wyślecie pełną ofertą z nadzieją, że ktoś się zlituje i coś kupi. :)
Stąd wszyscy znają wasze ceny i wiedzą jak to u was wygląda. Dopek.eu nigdy nie był, nie jest i nie będzie żadną stroną w handlu, jesteśmy jedynym niezależnym źródłem informacji o research chemcials i idzie nam świetnie bez konieczności prowadzenia własnych sklepów tak jak to miało miejsce u was - i to was tak bardzo boli.

Dodatkowo odniosę się na dwa zarzuty, które jeden tam drugiemu u nich z chuja wyssał i są one tak bez sensu, że nawet nie zdecydowali się ich dodać do tych wypocin na czerwono.

1) Ustawiona zbiórka charytatywna - to, że Wy nigdy nikomu nie pomogacie tylko szkodzicie - to nie znaczy, że innych na pomoc nie stać.
Zbiórka była organizowana na sieć schronisk OTOZ i wszystkie informacje na jej temat znajdziecie tutaj:
https://dopek.eu/zbi%C3%B3rka-charytatywna-pom%C3%B3%C5%BCmy-wsp%C3%B3lnie-potrzebuj%C4%85cym!-t2552s90.html#p61027

Gdyby te rekiny biznesu poświęciły 5 minut na czytanie tematu doskonale by wiedziały, że zbiórka była wykonana BEZPOŚREDNIO na konto schronisk, a my jako forum nie przyjmowaliśmy nawet złotówki, tylko sami wpłaciliśmy im na konto na start 1000zł. :)
Musiałbym być Wami i nie mieć takich pieniędzy aby ustawiać takie rzeczy i próbować ratować wizerunek. :)

Wszystkie pieniądze były przesyłane BEZPOŚREDNIO na nr konta widoczny na oficjalnej stronie schronisk OTOZ, a my wielokrotnie podkreślaliśmy, że nie przyjmujemy nawet złotówki - jedyne co to organizujemy zbiórkę na ich konto.
W każdej chwili każdy z Was może to zweryfikować - pisząc lub dzwoniąc do nich z pytaniem, czy taka zbiórka miała miejsce czy nie. Zachęcam aby każdy kto ma najmniejsze wątpliowści to zrobił, oficjalna strona schronisk na które prowadziliśmy zbiórkę:
http://otoz.pl/

2) Ustawione konkursy - kolejny śmieszny zarzut, którego też z jakichś przyczyn nie dodali do tych czerwonych wypocin. Było u nas już w sumie 5 edycji konkursów, zawsze wszyscy dostają obiecane nagrody - jeżeli ktoś zdecydował się przekazać jeden z voucherów komuś innemu - nie ma z tym ani dla nas ani dla sponsorów najmniejszego problemu. Nawet sami pomagamy w przekazywaniu voucherów, tak aby dostali je ludzie, którzy są aktywni, a nie losowe osoby. Wszystkie informacje na ten temat można znaleźć tutaj:
https://dopek.eu/wyniki-pi%C4%85tego-konkursu-na-dopek.eu-mamy-zwyci%C4%99zc%C3%B3w%21-%7C-the-results-of-the-fifth-competition-we-have-winners%21-t4259.html#p79824
Zasady są jasne i uczciwe, konkursy z edycji na edycje przynoszą coraz więcej korzyści zarówno dla nas jak i sponsorów - oraz z edycji na edycje mamy coraz więcej chętnych sponsorów.
Wy nam tego zazdrościcie rzucając userom marne 500zł w puli na rok, w konkursie na grafikę na koszulkę. Ja bym się wstydził coś takiego organizować.
Dodam tylko, że w jednej z edycji była nawet sytuacja, gdzie jeden sklep zakończył działaność podczas trwania konkursu, a ja dotrzymałem słowa i wyłożyłem na wszystkie ustalone przez niego nagrody z własnej kieszeni.
Także tak jak widać - konkursy są ustawione. :)
Dodam tylko, że jedna animacja koszutje 5x tyle, co Wy dajecie na konkursy rocznie i jeszcze powiecie, że nie mamy nic do zaoferowania, a u Was taki urodzaj, jesteście nie tylko marginesem społecznym, ale i intelektualnym, nawet mi Was nie żal - sami sobie zgotowaliście taki los.

Na koniec tylko dodam - następnym razem jak będziecie publikować na nasz temat takie wypociny to dajcie komuś kto skończył jakąś szkołę ten tekst do sprawdzenia, bo ani gramatycznie, ani ortograficznie się te wypociny kupy nie trzymają.
Chcieliście nas zniszczyć jak tylko rozwinęliśmy skrzydła - nadszedł czas, w którym odpowiecie za wszystkie niegodziwości, których dokonaliście!

Сергій Aдминистраторович Дoркoв
Sergij Administratorowicz Dopkow
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
StaryDziad
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 46

Nieprzeczytany post autor: StaryDziad » 5 lata temu

Nie no staram się być obiektywny w tej wojnie forum dopalarskich :D ale to donoszenie to już level hard :D pamiętam jak Wojtas pisał że jest radcą prawnym :D

Jakie 500 zł, ja za koszulki sam płaciłem i mam dwie, ale wtedy była inna ekipa oraz porządni ludzie pomimo powiązania z pewną marką sklepu nigdy nie było animozji ani zawiści kto chciał, kupował gdzie chciał, nikogo nie promowano na siłę

Błagam was, dajcie namiary na Wojtasa milionera Bitcojnów, moderatora od wielu lat forum, plus radcy prawnego co wali raz dziennie ze dwa byki na poziomie "Ą -om" dajta :D

Edyta Dlaczego w animacji nie było Wojtasa biznesów z bitcojnami tam pół forum robiło, a większość nic nie zarobiło :D

idioci ;)

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil
Reputacja: 444

Nieprzeczytany post autor: NieZwyczajnie » 5 lata temu

DragonJe DMT pisze:
5 lata temu
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Czuję się tu trochę wezwany przez Wojta do odpowiedzi jako jeden z wygranych.
Faktycznie, doszło do dzielenia się nagrodami na kilka tygodni przed ogłoszeniem wyników, fakt, tylko tu pojawia się drobna różnica między konkursami na Dopku, a na różowym. To że konkursy na różowym mają wyniki zależne od sympatii, to nie znaczy że wszędzie tak jest. Konkurs na Dopku był na punkty liczone wg jasno ustalonych reguł, które znał każdy minimalnie chociaż zainteresowany. Każdy kto umie liczyć, po pierwszym miesiącu wiedział że taki Boss, jeśli nie zostanie zdyskfalifikowany, to znajdzie się w top 10 i nie wynikało to z niczego innego, jak czasu który w konkurs włożył. Zasady konkursu wciąż są dostępne, jak i większość postów konkursowych(za wyjątkiem tych w temacie Szopa i Euro***LA*, którzy to nas opuścili), co za tym idzie, jeśli ktoś wątpi w uczciwość tego konkursu, to może na własną rękę policzyć wyniki. Sam liczyłem je na własną rękę czekając na oficjalne, więc mam pewność, że wiem o czym mówię. Więc jeśli to czytasz Wojt, a skoro rzucasz w stronę forum tyle oskarżeń, zakładam że czasami się tu jednak pojawiasz, to kulturalnie do ciebie apeluję żebyś skończył kurwa pierdolić. Nie powiem że Dopek jest krystalicznie czysty, bo ideałów nie ma, ale jeśli chcesz już coś temu forum zarzucać, bądź chociaż na tyle kurwa rzetelny żeby chociaż poszukać czegoś co zjebali, a nie wysysać z palca oskarżenia.
predatorRC nigdy nie był darzony przeze mnie większą sympatią z różnych powodów, jednak i tu muszę stanąć w jego obronie... Skąd niby pomysł że to jego ludzie podmieniali w inpoście podmienili paczki? Skąd pomysł że Pred ma w inpoście swoich ludzi? Wojt argumentuje się tym co mówili ludzie którzy lądowali na sorze... Spoko, mogli sobie mówić co chcą, ale to że paczka była inaczej zapakowana niż Pasjo miał w zwyczaju pakować, nie oznacza że to od razu wina Preda. Kurwa, Pasjo innych wrogów niby nie miał? Ta cała drama to obustronny absurd... Ale Sergiusz przynajmniej, w przeciwieństwie do Wojta, rzuca oskarżeniami do których odparcia nie wystarczy liczenie na poziomie podstawówki, nie to co chociażby argument Wojta o ustawionym konkursie. Więc chciałbym być tu bezstronny, ale jednak, trudno tu nie poprzeć takiego Sergiusz, gdy jest oskarżony o coś bez najdrobniejszych podstaw, zwłaszcza gdy i ja sam podpadam pod oskarżenie, gdy sam o konkursie dowiedziałem się dopiero zgłaszając się na niego, a moja jedyna na tamten moment korespondencja z ekipą forum, to upomnienie ze strony Gargameli, w kwestii nieco nierozważnie brzmiącego mojego posta. W tej sytuacji, gdyby konkurs miałby być ustawiony, to nie wiem nawet z jakiej racji miałbym być wskazany na jednego z jego zwycięzców, a nawet gdyby był ustawiony, to nic mi o tym nie wiadomo, a chyba jednak gdybym miał być fałszywie wybrany na zwycięzcę. Myślę że podobnie Sergiusz, Gargameli, aras, Boss, josiek, maaatrix, Wizzair, OpetanyDzizas, Gandalf, Splash, nie wiedzą nic o rzekomym ustawieniu konkursu.

Wszystkim którzy to czytają, zalecam uważać na administrację różowego.
Jeśli komuś chce się z nimi jeszcze w tej kwestii pierdolić, możecie śmiało im zacytować mój post, włącznie z tą częścią. Sam bym to zrobił ale zwyczajnie brak mi sił na nich, zwłaszcza biorąc pod uwagę że każdy mój dotychczasowy tam post, sugerujący ich nieuczciwość, nie spotykał się nawet z krytyką, a zwyczajnym usunięciem bez komentarza ze strony ekipy forum...
Pozdrawiam wszystkich silących się na chociaż minimum rzetelności, w przeciwieństwie do Wojta.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3141

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

szkoda gadac jebac ten cyrk różowy
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
WeedTV
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: WeedTV » 5 lata temu

Konkursy na dopku są legitne przekazano mi paczki i all git nigdy nie miałem lipy z vendorami z forum ewentualnie wszystko szło załatwić lub było na tyle nie wielkim problemem że nie musiałem, a paczki z vendorów przynajmniej latają a w potworze kutasie conajwyżej chuja do dupy i wezwanie dostaniecie,potwór nie akceptował moich postów że coś nie tak z zamówieniem gdzie na dopku zawsze takie posty są akceptowane a sprawe można wyjaśnić z vendorem co poleca nawet administracja, ostatnio zawinięto pajacjonata więc poczekajcie sobie różowi na wezwania, a co do waszych newsów pisanych przez 13 latków z informacjami wyssanymi z palca nie ma się co odnosić też mogę wybrać losowy artykuł i dopisać do niego bzdury żeby wyglądało wiarygodnie.
PS:tylko wy macie własnych vendorów którzy scamują żadne forum ani strona tego typu nie jest na tyle perfidna
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.

Kontakt ze mną dla chętnych :D
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666

Status:
StaryDziad
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 46

Nieprzeczytany post autor: StaryDziad » 5 lata temu

Jedno wam powiem, szkoda że ktoś takie jak forum różowe od wielu lat niszczy i siedzi tam większy RCkowiec bo po 15 godzin jeden admin który na prawie, bitkojnach i wszytkich się dorobił a teraz ukradł wam foldery :D ale teraz jadą Sergiusza ciul wyciupciał Netię brawo!!!! a teraz co dopek zrobi jak wpqadnie po pasjko tam pała i pociśnie Wojta i Pablo ale będą płakać choć ten drugi nie jest taki zły sam jak Wojtas taki konfident doniosę na niego i nie stać go na obronę :D