Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
ChemicznySzajs
Szczur
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: ChemicznySzajs » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

aras, chyba pred mówił już kiedyś to nie sklep z cukierkami,ja dodam czasy stacjonarek i bezradnego państwa się skończyły. Jasne że będą problemy, jak w każdym tego typu i tych rozmiarów przedsięwzięciu. Się cieszcie że predi ma honor i markę której nie chce stracić bo buduje ja kawał czasu bo jak by zawinął mamonę i się gdzieś wygodnie ulokował albo was olał i robił to co robi dalej to byście dopiero kasztany dupami zgniatali ze złości, a chuja by wam to dało i tak. Chyba bezstresowo wychowani jazgoty jakieś tu robią albo typy co ostatnie PLN wydali na RC a teraz kupszal w gatach i postawa obronna. Kurier daje dupy ale człowiek który nie ma na tym kontroli i ma wolne (co jest w pizdu wyraźnie zaznaczone) już ma się zająć typkiem bo on powiedzmy 500zl wydał (a teraz ten typ powiedzmy x200) i on chce odpowiedzi na maila natychmiast (na 10 poprzednich z 2-3 dni też oczywiście). Nie osrajcie się na plecach czasem od tego jęczenia, spierdalać za przeproszeniem od typa z ulicy brać jak nie pasuje predi chuj wie co, zmieszane z chuj wie czym i serem z pod napleta dostaniecie. Chuja albo chujnie ogarniecie to po kolanach do króla będziecie wracać i prosić o łaskę.
Dupy dał kurier i po części my, czasem dopiero środki były tak późno dostępne albo zapominalscy co na ostatnią chwilę zamawiali, czy tam jakieś przejęcia nie istotne, dziwi mnie że jak ktoś się bawi w laboranta taki nieogarnięty jest, że myśli na serio, że to eBay czy inny szajs, więc za wszystko zjeba i wielkie halo bo klientela czeka. Tak i ja jak i reszta jak by nic nie dostała to nic by to nie znaczyło, a obroty firmy podejrzewam, że by nawet nie spadły, więc po jaka cholerę jakieś miałczenie na preda robicie i niepotrzebny ambaras (o tym że ktoś normalny będzie czekał teraz bo trzeba się przekopać przez stertę spamu), cpunixy wiecznie niezadowolone będą. Też bym wolał mieć niż czekać ale nie w tę stronę plujecie jadem.

Status:
ravenkrak
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: ravenkrak » 5 lata temu

TenTamten pisze:
5 lata temu
Zakrist, dobrze mówisz bo u mnie stoi na tym samym co wcześniej już się martwić zaczynam a predatorRC, nie odpisuje ahh.
Jestem dokladnie w tej samej sytuacji, choc to wcale nie pocieszenie, dobrze nie jestem w niej sam!
Trzeba zwsze szukac pozytywow;]
Glowa do gory i oby golebie dolatywaly zawsze i wszedzie!

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

kabaleros, Rozumiem że robisz to przez VPNA ;P
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
camaro
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: camaro » 5 lata temu

Świetny kontakt jest z nimi i szczerze polecam ✌️💪

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 5 lata temu

ChemicznySzajs pisze:
5 lata temu
aras, chyba pred mówił już kiedyś to nie sklep z cukierkami,ja dodam czasy stacjonarek i bezradnego państwa się skończyły. Jasne że będą problemy, jak w każdym tego typu i tych rozmiarów przedsięwzięciu. Się cieszcie że predi ma honor i markę której nie chce stracić bo buduje ja kawał czasu bo jak by zawinął mamonę i się gdzieś wygodnie ulokował albo was olał i robił to co robi dalej to byście dopiero kasztany dupami zgniatali ze złości, a chuja by wam to dało i tak. Chyba bezstresowo wychowani jazgoty jakieś tu robią albo typy co ostatnie PLN wydali na RC a teraz kupszal w gatach i postawa obronna. Kurier daje dupy ale człowiek który nie ma na tym kontroli i ma wolne (co jest w pizdu wyraźnie zaznaczone) już ma się zająć typkiem bo on powiedzmy 500zl wydał (a teraz ten typ powiedzmy x200) i on chce odpowiedzi na maila natychmiast (na 10 poprzednich z 2-3 dni też oczywiście). Nie osrajcie się na plecach czasem od tego jęczenia, spierdalać za przeproszeniem od typa z ulicy brać jak nie pasuje predi chuj wie co, zmieszane z chuj wie czym i serem z pod napleta dostaniecie. Chuja albo chujnie ogarniecie to po kolanach do króla będziecie wracać i prosić o łaskę.
Dupy dał kurier i po części my, czasem dopiero środki były tak późno dostępne albo zapominalscy co na ostatnią chwilę zamawiali, czy tam jakieś przejęcia nie istotne, dziwi mnie że jak ktoś się bawi w laboranta taki nieogarnięty jest, że myśli na serio, że to eBay czy inny szajs, więc za wszystko zjeba i wielkie halo bo klientela czeka. Tak i ja jak i reszta jak by nic nie dostała to nic by to nie znaczyło, a obroty firmy podejrzewam, że by nawet nie spadły, więc po jaka cholerę jakieś miałczenie na preda robicie i niepotrzebny ambaras (o tym że ktoś normalny będzie czekał teraz bo trzeba się przekopać przez stertę spamu), cpunixy wiecznie niezadowolone będą. Też bym wolał mieć niż czekać ale nie w tę stronę plujecie jadem.
twój komentarz trochę mi przypomina tych rycerzy z różowego forum co tak bronili swojego potworka... każdy kto wyrażał jakieś obawy lub za miał zażalenia był publicznym wrogiem jego przydupasów... oczywiście masz rację w swojej treści ale daj się wypowiadać innym to ich słowa i ich prawo, nie odpowiadasz za ich mentalność

Status:
ChemicznySzajs
Szczur
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: ChemicznySzajs » 5 lata temu

Przybysz, wiesz co na forum rubra co chceta wolność słowa (ja też se skorzystałem przy okazji) ale po cholerę zasypywać kogoś kto powinien wyciągać girki na jakiejś fajnej ciepłej wysepce np. mailami i potem płacz że nie odpisuje i kontakt chujowy, przerwa świąteczna nie ma mnie adijos jest dla kogoś ciężkie do pojęcia? Oczywiście całość się wydłuży bo jak siadzie do tego bałaganu to najpierw trzeba to przesortować, potem złożyć te ileś maili w całość i ogarnąć co typ jeden z drugim właściwie chcą, część nie chce nic tylko popeplac czy paczka nadana czy się dokula, część pewnie trudno ogarnąć co chcą a i się na bank znajdzie paru co najpierw bluzgają w iluś mailach (nie dostają odpowiedzi bo trwa to wieki) a potem się okazuje że jednak jest już ok bo ruszyło czy coś. Pewnie i tak odpisał kilku osobom co jest też głupie z jego strony bo przyzwyczaja do takiego zachowania, ja bym zrobił przerwę jak należy i miał wysiurane na tego maila diabelskiego tak jak było powiedziane , gdzie pewnie też nieźle się nawkurwia i nic wiecej, wystarczy poczytać co publicznie jest pisane żeby domyślać się co tam się dzieje na mailu.
Predziu odwagi życzę w kopaniu w tej kupie gówna jakim pewnie jest Twój mail w tej chwili, chyba że już masz wyjebane bo to co roku pewnie ten sam cyrk.

Zdrowsi będziemy i mniej głupot się narobi, a potem wiadomo sylwester vol 2 i odbijemy se ostro za to czekanie tak że hej.

Status:
TenTamten
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 57

Nieprzeczytany post autor: TenTamten » 5 lata temu

camaro, kiedy ci odpisał?

Status:
Zielu666
Ssak
Newbie
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: Zielu666 » 5 lata temu

Siemasz TenTamten. Nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości. W związku z czym nie mam możliwości żeby Ci odpowiedzieć.

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Witam wszystkich

Kurwa, ale bigos.
Nie chce mi się tego wszystkiego czytać teraz, ale 21 powiadomień :problem:

NAPISAŁEM OSTATNIO, ŻE OGARNIEMY MAILA W WEEKEND, ALE NIE UDAŁO SIĘ
Właśnie się za nie zabrałem, ale widzę już, że standard "bo paki stoją od Wigilii.. "
Pamiętajcie, że były święta, potem weekend, teraz Sylwester.

Na szczęście widziałem też innego maila, paki która szła 11 dni i doleciała dzisiaj - pewnie niektórych chuj teraz strzela :roll:

Obrazek
ONE AND ONLY

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

2-FDCK ponownie na sklepie

Nowy produkt dla hurtowników - 4cmc brown
ONE AND ONLY

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Myslalem ze wrocisz bardziej wkurwiony :D
Szczesliwego Nowego!
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
gengu
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 131

Nieprzeczytany post autor: gengu » 5 lata temu

Dobrze widzieć że już wróciłeś predatorRC,

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3146

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

To już tyle lat z predatorem ;) jestem od początku kariery z predem ah ten czas leci :crazy:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

aras pisze:
5 lata temu
Szczesliwego Nowego!
Obiecałem ogarnąć maile w weekend, a dzisiaj jest wtorek, więc rozumiem wkurwienie :E
Pierw trzeba było gotować, potem konsumować, a potem jakoś dojść do siebie i możliwości poruszania się . :mrgreen:

Maili jest w chuj i więcej więc odpowiemy na te z dzisiaj / wczoraj - a potem dam info co dalej :problem:
ONE AND ONLY

Status:
dxmowiec
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 87

Nieprzeczytany post autor: dxmowiec » 5 lata temu

predatorRC pisze:
5 lata temu
aras pisze:
5 lata temu
Szczesliwego Nowego!
Obiecałem ogarnąć maile w weekend, a dzisiaj jest wtorek, więc rozumiem wkurwienie :E
Pierw trzeba było gotować, potem konsumować, a potem jakoś dojść do siebie i możliwości poruszania się . :mrgreen:

Maili jest w chuj i więcej więc odpowiemy na te z dzisiaj / wczoraj - a potem dam info co dalej :problem:
Elegancko, szacun że i tak wyrabiacie :thumbup: Trzymacie stabilnie ten wysoki poziom, oby tak dalej :E
Moje wypowiedzi, raporty, posty nie są prawdziwe a jedynie wytworami wyobraźni. Zaś udostępniane przeze mnie zdjęcia, nie są mojego autorstwa ! :smoke: .

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 5 lata temu

predatorRC pisze:
5 lata temu
2-FDCK ponownie na sklepie

Nowy produkt dla hurtowników - 4cmc brown
miło cię widzieć :-) i czekam na kontakt...