Fikcyjna zmiana właściciela różowego.

Aktualności i informacje z forum. To wszystko co musisz wiedzieć, aby sprawnie się po nim poruszać.
Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3325

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Stare, to że masz takie zdanie wcale nie znaczy, że ludzie z większym doświadczeniem i renomą liżą dupę Moderatorom! zapewne sam widzisz, że jestem obiektywna w pewnych sprawach! zatem proszę oszczędź Nam tych nieuzasadnionych inwektyw.

a fakt, że tamto forum jest jakie jest to od dawna wiadomo. więc Panie Stare, wypowiadamy się na temat forum, a nie jego użytkowników :-)
aras pisze:
5 lata temu
Wiec moze to i dobrze ze tu jest mniej ludzi, o ile to prawda.
a zna powiedzenie: "nie liczy się ilość, lecz jakość"?

I teraz napiszę OGÓLNIE! do wszystkich! trzymajcie się tematu! nie zachowujcie się jak tamte "AMEBY"
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Stare
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 49

Nieprzeczytany post autor: Stare » 5 lata temu

Gargamelii jako obronczyni dopka bronisz jego dobrego slowa. Nie pierdol mi tu kocopłów, bo sama wiesz jak jest, a jako moderatorka co zgrasz pajaca? PROSSZE OOO WARNA :D

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Ten post ma wysoką reputację.

Stare pisze:
5 lata temu
Gargamelii jako obronczyni dopka bronisz jego dobrego slowa
Tak. Będę broniła dobrego imienia forum i Naszych użytkowników!
Stare pisze:
5 lata temu
a jako moderatorka co zgrasz pajaca?
nie będę się z Tobą wdawała w dyskusję i nie będę odbiegała od tematu. wiem, że My jako ekipa forum jesteśmy fair wobec Was.
Stare pisze:
5 lata temu
PROSSZE OOO WARNA
ja nie Wójt, że warnami rzucam na lewo i prawo jak kartoflami. tutaj każdy ma prawo wyrazić swoją opinię; i póki nie łamie ona Regulaminu forum to wszystko jest ok.

więc Stare, z całym szacunkiem proszę trzymaj emocje i klawiaturę na wodzy.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 245

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 5 lata temu

Panią Gargameli, to trzeba tutaj szanować, bo jest nieliczną przedstawicielką inteligentnej opanowanej kobiety bez jakiś humorków - a to rzadkość.

Tu jak widać ciężko sprowokować moderatorów, to nie wójty z różowego...
Z tego co widzimy, te forum działa na tej samej zasadzie co Predator - uczciwość, obiektywizm na pierwszym miejscu, to się ceni, to jest właśnie dobra JAKOŚĆ.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Ten post ma wysoką reputację.

janosik1358 pisze:
5 lata temu
Panią Gargameli, to trzeba tutaj szanować, bo jest nieliczną przedstawicielką inteligentnej opanowanej kobiety bez jakiś humorków - a to rzadkość.
Dziękuję za dobre słowo... ale humory miewam, aczkolwiek w życiu prywatnym, którego nigdy i pod żadnym pozorem nie łączę z forum i pracą na nim.
janosik1358 pisze:
5 lata temu
Tu jak widać ciężko sprowokować moderatorów
zgadza się. i nie tyczy się to tylko mnie, ale również josiek, oraz Sergiusz, po prostu robimy swoją robotę i tyle xD...
janosik1358 pisze:
5 lata temu
uczciwość, obiektywizm na pierwszym miejscu, to się ceni, to jest właśnie dobra JAKOŚĆ
głosy negatywne też mają rację bytu, ale muszą być poparte faktami i dowodami xD.

Status:
takBOnie
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 126

Nieprzeczytany post autor: takBOnie » 5 lata temu

Pierdolenie o Szopenie! Wpadki paczek u predatora i 3c zasponsorował wam różowy kutas.

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee
Reputacja: 953

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 5 lata temu

Sergiusz pisze:
5 lata temu
Można zrobić nawet maila [email protected] a wy i tak tam wyślecie pełną ofertą
Przez długi czas miałem u nich w mojej stopce takie oto hasło "Poza tym uważam, że różowe należy zniszczyć" :D
To oczywiście przeróbka słynnego cytatu Ketona ;) Starszego:
https://pl.wikiquote.org/wiki/(Poza_tym_uwa%C5%BCam,_%C5%BCe)_Kartagin%C4%99_nale%C5%BCy_zniszczy%C4%87
I to się z każdym postem moim wyświetlało.
W sumie to nie zauważyłem, że ktoś to w końcu wyłączył i jak to się stało, że bana nie wyrwałem :)
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
StaryDziad
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 46

Nieprzeczytany post autor: StaryDziad » 5 lata temu

Dzisiaj znów zdjęty pewnie z automatu został BAN, wiecie co zrobił Wojtas po napisaniu na czacie SIEMA znów mi dowalił ;) ale ten człowiek musi mieć smutne życie, o kiedy nie ma co lecieć w pręta ZawiodłemSię miał jeszcze dystans z początku tego forum i shotboxa tak Wojtas uznaje sie za Boga forum dopalaczowego w Polszy :D a chwila chwila, mi wmawiał że kopie bitcoiny, potem że udziela porad prawnych a prawda taka że to stary ćpun na utrzymaniu mamuysi co siedzi tam 24 godziny na dobę kto wie ze starej elity ten wie :D

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 349

Nieprzeczytany post autor: Doktor » 5 lata temu

Monster faja zwinął swój cały dział, reset coraz bliżej, nowy rok przyniesie nowy scamm na różowiźnie, sprzątają forum pedały zostawiają same rzetelne informacje xd

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Doktor, haha, a Preda gartska chwali a reszta z nim jedzie. Zagladam tam tylko zeby sie posmiac jak tu ktos cos napisze, dobry cyrk :)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 540

Nieprzeczytany post autor: kej » 4 lata temu

OomAmee, po co niszczyc cos co nie istnieje :D
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee
Reputacja: 953

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 4 lata temu

kej, Wtedy istniało, zresztą nadal działa, z tego, co widzę.
No chyba, że to ostatnie podrygi zdychającej ostrygi :D
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 540

Nieprzeczytany post autor: kej » 4 lata temu

OomAmee pisze:
4 lata temu
kej, Wtedy istniało, zresztą nadal działa, z tego, co widzę.
No chyba, że to ostatnie podrygi zdychającej ostrygi :D
jedynie marna, desperacka proba wyludzenia czegokolwiek od naiwnych frajerow ;) UWAGA WSZYSCY, NIE ZAMAWIAJCIE OD MONSTERA NIC, ZWLASZCZA TERAZ, JAK ZACHECA WAM NISKIMI CENAMI BO TO JEST WAL...
SAM ZARYZYKOWALEM, MYSLALEM IM 200ZL ZEBY SPRAWDZIC CZY SIE WYWIOZA Z UMOWY I WYSLA 50CLONOW - NIE WYSLALI, PO MOJEMU NIE MA CO RYZYKOWAC HAJSOW CZY CI WYSLA CZY NIE, LEPIEJ WZIAC OD KOGOS, KTO ZAPEWNIA 100% RESHIP BO WIEDZA ZE JAK PADA RAKIETA, TO Z ICH WINY A NIE Z WINY KLIENTA.
CHOCIAZ TUTAJ NIE MA MOWY O "PADNIECIU RAKIETY""
MOJA Z DÓPY ZOSTALA Z PL PRZEKIEROWANA NA AUSTRIE, TAM ODEBRANA PRZEZ JAKIEOS KONIA, I JAKOS TEN KON NIE POSTANOWIL WYSLAC RAKIETY DO MNIE GDY MONSTER TLUMACZYL TO ""PRZYPALEM I KONIECZNOSCIA ZMIANY KIERUNKOW PAK", TYLKO PYTANIE GDZIE RESHIPY? MONSTER JEST SPALONY, NIC INNEGO JAK ZWYKLY PRZEWAL, KOGO ZACHECA TE CENY, NIECH PRZECZYTA MOJEGO POSTA, KU PRZESTRODZE, ABY NIGDY WIECEJ TO FRAJERSKIE GOWNO WIECEJ NIE WYDYMALO. SZCZERZE WIERZE, ZE WEZMIECIE SOBIE MOJE SLOWA DO SERCA I NIE DACIE SIE WYWALOWAC JAKIEJS KURWIE CO SIEDZI W NL W PIWNICY I WALUJE WAS NIERAZ NA GRUBE SIANO, WMAWIAJAC WAM ZE MA WSZYSTKO CO JEST POTRZEBNE, A DZIALA Z PIWNICY JAK MONSTER DZIALAL, TFUUU NIE POZDRAWIAM.
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 349

Nieprzeczytany post autor: Doktor » 4 lata temu

Już dawno szmaciarza dojechali po nitce do kłębeka, deptali za boostlabem, dojechali funki a na końcu tego szmaciarza, mam nadzieję że pajaca wyjasnią i pójdzie jebać w pasiaki za wszystkie wały jakie odjebał w ciągu tylu lat i skup kont gdzie dzieciaki na krawędzi w poważne tarapaty wpierdolili

Status:
Sebekk
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 141

Nieprzeczytany post autor: Sebekk » 4 lata temu

Teraz już nadszadł czas już na innego "Potworka" (...) ale diabeł a raczej "Devil***" ma wiele twarzy...i czesto zmienia imienia..

To tylko oczywiscie,domysły,spekulacje,i być może fikcja literacka....

A czy diabeł pokarze za rogi za pól,rok...zobaczymy

Mnie osobisicie po kilku razach nie oszukał.

Ale tych co krzywda spotkała z jego strony...to trzeba pamiętać,że karma wraca,wcześniej czy pózniej.
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 4 lata temu

Sebekk pisze:
4 lata temu
karma wraca
oj wraca...

a zbieg zdarzeń przyczynowo / skutkowych już co niektórym powinien dać do myślenia.