Ostatni post z poprzedniej strony:
Tak, ale trzeba zamowic 10 albo 20 jednego odczynnika, a minimalne zamowienie to 150 Euro + przesylka.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Tak, ale trzeba zamowic 10 albo 20 jednego odczynnika, a minimalne zamowienie to 150 Euro + przesylka.
niedostępny w legalnym obrocie xD...
również niedostępnę... UR-144 nie ma od dawna
wypadłem z obiegu lata temu, dlatego nie jestem w temacieGargameli pisze: ↑5 lata temurampampam
Działy Partnerskie. W ofercie jak najbardziej mają syntetyczne kanna. Pierwszy z brzegu to www.synthetics.pro lub www.atomchemicals.nl
Dodano po 5 minutach 43 sekundach:niedostępny w legalnym obrocie xD...
również niedostępnę... UR-144 nie ma od dawna
ale bez problemu znajdziesz: 4F-ADB / 5 FMDMB 2201 / 5CL-ADB / FUB-EMB / i kilka innych
Dodano po 4 minutach 48 sekundach:
ale przykro mi. nikt z Vendorów obecnych na rynku nie oferuje przesyłek pobraniowych. wszędzie tylko płatność kryptowalutą... no i narzucona jest z góry minimalna wartość zamówienia od 10g w górę / lub określona kwota.
Czasy szybkich przesyłek i płatności na konta czy też "pobraniówki" bezpowrotnie minęły.
Wiadomość moderatora
Inpost jezeli vendor zadba o bhp a ty poprosisz tylko o kod odbioru na emailsztywny_miszaa pisze: ↑5 lata temumoże mi ktoś napisać na pw jaka forma wysyłki obecnie najbezpieczniejsza? dawno nic nie zamawiałem i trochę stresik
mam nadzieję że do mnie też doleci ile czekałes? Nie mogę wysyłać PW więc piszę tu...