Adinazolam Trip Report

Trip reports - descriptions of your trips.
Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik
Topic author

Adinazolam Trip Report

Unread post by Misjonarz » 8 years ago

22:00

Przyjęto kapsułka zelatynowa ok:25mg i trochę zlizane z palców.

Z tego co poczytałam w Internecie to dawka 10 mg już jest wyczowalna.

Leżę sobie w łóżku czekam na znajomego który ma przyjść pod blok żeby załatwić pewną sprawę.

Nie zaglebialem się za bardzo w to ile ładuje się to benzo które dostałem w samplu 0.2 od demona za co serdecznie dziękuję.

A więc w oczekiwaniu na efekty przeglądam fb, humor wyjątkowo dobry nawet bez wspomagania się benzosami, możliwe że przez ostatnie przygody z tryptaminami .

Miałem do wyboru wiele możliwości Ale akurat padło na tą substancję. Zachęcony głównie działaniem antydepresyjnym i nasennym.

22:18
ciekawy efekt antydepresyjny, zacząłem robić sobie zdjęcia, śmiać się z dziewczyny ale wydaje mi się to kompletnie naturalne, źrenice w normie wręcz trochę przymałe.

22:37
Spotkanie z znajomymi poszlo gładko, głównie moja rola polegała na słuchaniu nakreconej osoby, powrót do domu i położenie się do łóżka sprawiło dużą radość, jest cieplutko, łóżko wtapia ładnie. Na ten moment działanie substancji ocenił bym na subtelne trochę tak jakby w tle.

22:50

Bardzo docenione zostało moje łóżko, na dworze wydaje się zimno w sumie to pada deszcz, w głowie nuce sobie słowa piosenki "ciągle pada" dziewczyna skarży się ze zimno jej w dłonie; przykłada dłonie do mojego odslonietego brzucha: Ale ona jest niedobra! jak mogła to zrobić?

23:00
Słucham muzyki jest ona w tle, pisanie Na telefonie i klikanie w te literki zajmuje mi trochę wiecej czasu niż zwykle, nawet mój telefon mimo mojego względnego opóźnienia jest jakby opóźniony. Dziewczyna mnie zagaduje i mam problem z łapaniem Co do mnie mówi lel :lol:

23:08
Scina mnie z nóg, głowa opada na poduszkę, trochę kluje w klatce trochę bolą tak jakby bicepsy od strony żeber we wietrznej strony, powieki robią robią ciężkie, słowa stają się trudniejsze.

23;25
Trochę mnie obudzilo, mam dobre samopoczucie, bardzo ciepło się zrobiło, mięśnie rozluznione.

23:30 leżę w ciemności jest całkiem przyjemnie

00:05 do tego czasu delektowalem się słodyczami oczy trochę małe i szkliste, bez większych zmian źrenic
Nastąpiło większe rozluźnienie, mowa trochę zaburzona, ucinanie zdania bądź końcówki wyrazu, przeciąganie sylab. Wygląd w normie. :P

00:10
Ogromne rozleniwienie, jest mi dobrze 8-)

10:42 Dlugi sen, chociaż jeszcze bym pospal, miłe sny, Nie pamiętam momentu kiedy zasnąłem

Status:
White BisOne
Sniffiarz
Użytkownik

Adinazolam Trip Report

Unread post by White BisOne » 7 years ago

Przyjemny stan ,niestety odczynnik trochę drogi. Tylko piekielny ma go w ofercie?
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik
Topic author

Adinazolam Trip Report

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

z tego co widziałem to tylko piekielny, dobra jakość to mocna cena. Brak konkurencji wręcz pomaga.