Latest post of the previous page:
Dla niewtajemniczonych. Różowe forum przejął rok temu Pasjonat. Teraz reklamuje tam dwa swoje nowe sklepy + są tam reklamy 3 innych sklepów dobrze nam znanych. Nie ma najmniejszych szans, żeby tam przeczytać uczciwe recenzje jego sortów. Jest masa fejk kont, a na początku jak poleciały bany żeby pozbyć się uczciwych użytkowników to używane były do naganiania nawet konta z rangą użytkowników, którzy się dawno nie logowali, albo im zmieniono hasło.U nas pierwsze skrzypce gra Predator, którego Pasjonat oczerniał już na przejętym forum. I mogę powiedzieć, że w życiu nic mi nie ocenzurowano tam jak i tutaj w jego dziale. Wystarczy poczytać moje posty, gdzie wiele rzeczy chwale, ale też piszę prawdę jak coś jest marnej jakości. Kosmita co najwyżej będzie się wykłócał znanym wszystkim "no co opowiadasz za głupoty, przecież mi to na kilogramy schodzi, coś jest z tobą nie tak" , wszyscy znamy dobrze tę gadkę : D Wiadomo, sprzedawca musi bronić swojego towaru. Natomiast jest uczciwy bo nie zabiega o usuwanie postów i kto che to się dowie z forum co warto zamawiać.
Sergiusz podobnie prawie się nie wtrąca do tego co kto piszę. Nikt mi nie napisał jeszcze, że dostał bana albo mu coś usunięto....