Latest post of the previous page:
Badał ktoś kto nie żre 5g 3cmc na noc i moze sie wypowiedziec?2-CMC - Orthoclephedrone
2-CMC - Orthoclephedrone
Czekam na pierwsze opinie ale pamiętam że to kiedyś już gdzieś widziałem.
2-CMC - Orthoclephedrone
KotPerski, Takich to ze świecą szukać akurat.
Jak długi powinien być detoks po kilku-dniowym przyjmowaniu trójki, tak żeby dwójka w badaniach wyszła jak najrzetelniej?
Planuje zabrać się za testy, tylko jeszcze nie wiem skąd, i chciałbym w miarę możliwości troche tolerację odbudować.
Jak długi powinien być detoks po kilku-dniowym przyjmowaniu trójki, tak żeby dwójka w badaniach wyszła jak najrzetelniej?
Planuje zabrać się za testy, tylko jeszcze nie wiem skąd, i chciałbym w miarę możliwości troche tolerację odbudować.
2-CMC - Orthoclephedrone
To raczej niemozliwe co piszesz pewnie miales 3cmc albo 4cmc ze dziala 2cmc to nie przecze ale ze mocarne 2cmc to raczej nie istnieje
2-CMC - Orthoclephedrone
2cmc to głównie speed i czy mocarne tak na maksa to też raczej nie wierze
2-CMC - Orthoclephedrone
Nigdy nie miałem do czynienia z 2cmc, chyba że nieświadomy jak dostałem 2 jako 3.
Kocurze wiesz gdzie teraz się wybrać po najlepszej jakości 2cmc? Zależy mi ponieważ będzie to mój debiut z tym specyfikiem.
Kocurze wiesz gdzie teraz się wybrać po najlepszej jakości 2cmc? Zależy mi ponieważ będzie to mój debiut z tym specyfikiem.
2-CMC - Orthoclephedrone
Bracie u mnie zaszła pomyłka sam myślałem że kryształ który mam to 2 cmc jednak to było szkło 3 cmc. Sprawa się wyjaśniła po odpowiedzi vendora.
Jeśli chcecie wiedzieć skąd jadłem takie szkło to jest u blacksheeping,
3cmc glass
Jeśli chcecie wiedzieć skąd jadłem takie szkło to jest u blacksheeping,
3cmc glass
2-CMC - Orthoclephedrone
Ja` to wbijam chyba do centrali bo oni zawsze dobre sorty mieli.
2-CMC - Orthoclephedrone
maska_medyczna, 2cmc a kokos? nie sadze jak mam byc szczerym
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
2-CMC - Orthoclephedrone
Nic z ketonów , i innych wynalazków nie będzie nawet odrobinę bliższe do działania koksu,kto jadł koks to już dawno to zrozumiał xd