Latest post of the previous page:
Dostal jsem od přítele jako dárek činidlo s názvem 5BR-ADB-INACAv množství 1 g. Má mírně chemickou vůni, lehce lepkavou konzistenci a žlutou barvu. Použila jsem poměr 1:20 a jako podklad jsem použila malé množství rozmarýnu svatojánského, protože jsem ho měla po ruce. První šluk jsem udělal ze zadní části tuby. Po chvíli se rozhořel a cítil jsem se nespokojeně. Pak jsem si normálně potáhl a asi po 20 vteřinách jsem začal natáčet, rámovat a smát se jako kůň. To znamená, že to fungovalo a bylo to aktivní. Rozhodl jsem se objednat si 10g tohoto kanabinoidu i na horší časy.Aktualnie najlepszy kanna
Aktualnie najlepszy kanna
Ja spirytus albo aceton ale to idzie wyłapać w czym się lepiej rozpuszcza
Ja tam na kanna się nie znam ale z tego co ostatnio czytam i obserwuję to pojawia się coraz więcej aktywnych tematów.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ADB-BUTINACA i MDMB-CHMINACA ziomale z ośki napierają więc musi być aktywne
yogi, od ponad roku są dostępne prekursory kanny, chemia 2.5 tys $ + sprzęt ale to max 2/3 tys zł I za ponad 10 koła masz kg kanny no i nie płacisz po 30/50 EUR od grama XD proces jest prosty jak budowa cepa, opisywać nie będę drugi raz bo już to tutaj na forum w tym dziale zrobiłem a i ludzie jacyś ułomni i tak nie dawali wiary że idzie zrobić.. Nie będę sytzepil języka ponownie, kto ma łeb na karku i chce to ogarnąć to ogarnie. Elo
No proste że aktywne.
Syntetyczne cannabinoidy nie różnią się od siebie aż tak mocno.
Prosta zasada : dobry canna to taki który działa.
Fifth Element, Z tego co mi wiadomo to jest to kwestia rozpuszczenia a potem odparowania, jedyna trudność chyba polega na dobraniu odpowiednich proporcji.
Vendor z półproduktami dawał przepis na gotowanie więc to chyba już nie poroblem
Polecam po prekursory kanny do kunlunguji. Chiński przyjaciel na 10 +
Tak, dostaniecie instrukcje , u tego sprzedawcy opisałem bo robilem ten prekursor. Odszukać moje posty tam opisałem.
Tak, dostaniecie instrukcje , u tego sprzedawcy opisałem bo robilem ten prekursor. Odszukać moje posty tam opisałem.