Latest post of the previous page:
Da się
Np. w telefonie marki Samsung wygląda to tak:
Możesz sobie poszukać pod twój model telefonu w internecie, pozdro
Latest post of the previous page:
Da się
Tak, nie mam iPhone'a więc nie sprawdzę ale z artykułu w internecie wygląda to mniej więcej tak:
Nie wypierdoli mi po tym kodzie telefonu co?blacked_out wrote: ↑2 years agoTak, nie mam iPhone'a więc nie sprawdzę ale z artykułu w internecie wygląda to mniej więcej tak:
(w iPhone nie można ustawić dla poszczególnych przypadków np. gdy jesteś zajęty czy nie odpowiadasz - a szkoda)Również można użyć rozwiązania kodów operatora które się wpisuje w wybieraniu numeru telefonu:Spoiler:
Spoiler:
Nie wypierdoli, spokojnie - to oficjalne kody tzw. MMI operatorów mobilnych do zarządzania numerem itp.KotPerski wrote: ↑2 years agoNie wypierdoli mi po tym kodzie telefonu co?blacked_out wrote: ↑2 years agoTak, nie mam iPhone'a więc nie sprawdzę ale z artykułu w internecie wygląda to mniej więcej tak:
(w iPhone nie można ustawić dla poszczególnych przypadków np. gdy jesteś zajęty czy nie odpowiadasz - a szkoda)Również można użyć rozwiązania kodów operatora które się wpisuje w wybieraniu numeru telefonu:Spoiler:
Spoiler:
Ok ale jak wypierdoli to przychodze do ciebie z reklamacjablacked_out wrote: ↑2 years agoNie wypierdoli, spokojnie - to oficjalne kody tzw. MMI operatorów mobilnych do zarządzania numerem itp.KotPerski wrote: ↑2 years agoNie wypierdoli mi po tym kodzie telefonu co?blacked_out wrote: ↑2 years agoTak, nie mam iPhone'a więc nie sprawdzę ale z artykułu w internecie wygląda to mniej więcej tak:
Spoiler:
spoko nazwa dla cpania