Latest post of the previous page:
I tak jest ze im mniej masz tym mniej wezmieszAmulety / Talizmany
Amulety / Talizmany
Tak ale jest też duża wada takiego rozumowania. Jak nie masz nad sobą kontroli to fakt, lepiej wziąć mniej. Ale jak bierzesz mniej to częsciej kręcisz się u dilerów i częściej jeździsz np. z trawką i to już może być opłakane w skutkach w porównaniu do tego jakbyś sie tam pojawiał raz na czas masz większą szanse, że po drodze przytrafi Ci sie coś niepożądanego. Ja polecam mieć po prostu kontrole nad sobą a jak sie jej nie ma nawet w minimalnym stopniu to chyba nie najlepszym pomysłem w ogóle zabierać się za dragi.xXkrystianXx99 wrote: ↑1 year agoSiemka byczku. To co piszesz to jest sama prawda, wręcz z życia wzięta. Ile to razy się oszukiwałem, że jak wezmę więcej to starczy na dłużej - tego nawet nie liczę. I miałem tak już ze wszystkim, zarówno z MJ, benzo, jak i dragami, albo alko. Człowiek jak jest wjebany w coś, to zawsze znajdzie dobry argument by zakupić więcej, a później korzysta się z tego jak głupi. Dlatego tak jak i ty, nie robię już zbyt obszernych zapasów.
Amulety / Talizmany
CzarnyFuriat, Niby tak ale jak Cię złapią z małą ilością to jest mniejszy przypał a jak z większą to już może nie być tak kolorowo. W obu przypadkach są wady i zalety.
Amulety / Talizmany
hehe a to akurat swieta racja a najgorzej jak juz chcesz isc spac ale zostalo ci w worze powiedzmy 0.7g 3cmc to juz trzeba to docpac
Amulety / Talizmany
Też jestem tego zdania, że zamawianie internetowo jest najbardziej bezpieczne. Pamiętać trzeba oczywiście o BHP, bo ono jest tutaj kluczowe.KryzysWieku wrote: ↑1 year agoDlatego ja zamawiam wszystko przez internet i u żadnych dilerów się nie kręcę
Rozumiem tą logikę,i Cię popieram. Ogólnie kupowanie u osiedlowych dilerów to proszenie się o problemy. Życie mi już pokazało, że w tych kręgach nie ma absolutnie żadnych zasad. Potem jeden drugiego ciągnie do pierdla.CzarnyFuriat wrote: ↑1 year agoTak ale jest też duża wada takiego rozumowania. Jak nie masz nad sobą kontroli to fakt, lepiej wziąć mniej. Ale jak bierzesz mniej to częsciej kręcisz się u dilerów i częściej jeździsz np. z trawką i to już może być opłakane w skutkach w porównaniu do tego jakbyś sie tam pojawiał raz na czas masz większą szanse, że po drodze przytrafi Ci sie coś niepożądanego. Ja polecam mieć po prostu kontrole nad sobą a jak sie jej nie ma nawet w minimalnym stopniu to chyba nie najlepszym pomysłem w ogóle zabierać się za dragi.xXkrystianXx99 wrote: ↑1 year agoSiemka byczku. To co piszesz to jest sama prawda, wręcz z życia wzięta. Ile to razy się oszukiwałem, że jak wezmę więcej to starczy na dłużej - tego nawet nie liczę. I miałem tak już ze wszystkim, zarówno z MJ, benzo, jak i dragami, albo alko. Człowiek jak jest wjebany w coś, to zawsze znajdzie dobry argument by zakupić więcej, a później korzysta się z tego jak głupi. Dlatego tak jak i ty, nie robię już zbyt obszernych zapasów.
Amulety / Talizmany
Dla mnie to jest najlepsze jak wiem, że mam sprzęt to jest duża ochota a jak mam schowane daleko od domu to brak sił pojechać bo to przezwycięża Albo jak nie schowam i trzymam w domu to byle by tylko doćpać do końca tak jak napisałeś bez przerwy i jest cały czas chęć - najlepsze jest jak się skończy to człowiek nie ma ochoty tak sam z siebie i wogóle nie odpala bynajmniej u mnie się uzależnienieMefedron90 wrote: ↑1 year agohehe a to akurat swieta racja a najgorzej jak juz chcesz isc spac ale zostalo ci w worze powiedzmy 0.7g 3cmc to juz trzeba to docpac
Amulety / Talizmany
Tylko trzeba miec ta opcje chowania daleko od domu ja chowam w piwnicy bo nie mam takiej miejscowki gdzies daleko a zejsc tam to jest 2 minuty no i raz sie chce a raz nie chce
Amulety / Talizmany
Zjechac winda 7 pieter w dol i zapewne spotkac sasiada upizgany to za duze ryzyko dla mnie bo tu rozni ludzie mieszkaja a z buta dymac te pietra to jak o tym pomysle to mi sie odechciewa
Amulety / Talizmany
Ja zawsze sobie przygotowuje z zapasem z miejsca w którym trzymam żeby potem właśnie nie chodzić porobiony po więcej tylko rozpłynąć się w domowym zaciszu i dziś już jestem przygotowany na wieczór
Amulety / Talizmany
Też tak działam byku, mieszkam na wiosce i mam bardzo dużo miejsc do schowania. Śmiali się ze mnie, że to robię ale najczęściej to zakopuje towar i chodzę spokojny. Oczywiście nie mówię tu o paru gramach. Biorę sobie coś, tak by akurat starczyło dla mnie, i by kogoś poczęstować no i lecim w tany.
Amulety / Talizmany
No wlasnie a ja mam blisko ale juz sobie rozdzielam i wiem mniej wiecej ile mi bedzie potrzeba zeby nie musiec po to schodzic a ze mam swoja piwnice to tam sobie moge odmierzyc i przesypac
Amulety / Talizmany
wiadomo bo jak co chwile się biega na miejscówkę gdzie się chowa to można łatwą ją zprzypałować
Amulety / Talizmany
He usually doesn't buy much. But when I do it I hide everything in the basement.