Latest post of the previous page:
Powinienem mieć za jakiś czas MDPHP do testowania, nie miałem z tym od lat styczności ale jeszcze pamiętam że ta alfa to straszny szatan, ostatnim razem nie uszanowałem i o mało mi głowy nie urwało hehe, teraz zacznę od prawidłowych, mikro dawek.bl*ema*chem*cal*.com
bl*ema*chem*cal*.com
Zapomniałem zrobić foty ale jak tak mówiłem sort podchodzący pod żółtawa brąz takie microigielki.
Bardzo wydajny.
Bardzo wydajny.
Będzie dobre
bl*ema*chem*cal*.com
wszystko bezpiecznie doleciało w dosyć krótkim czasie, ale pakowanie 2/10, sorty aktywne.
bl*ema*chem*cal*.com
Dostałem Hex w drobnym krysztale, podchodzącym pod igiełki i MDPHP w ciemnym prochu, oba bardzo dobrej jakości, zwłaszcza Hex, kreseczka na oko 50 mg pokopała aż za mocno. Błyskawiczna dostawa, dobry i szybki kontakt, pakowanie w normie.
bl*ema*chem*cal*.com
Napisali mi niedawno że kroi się ban na hexem między innymi, mają zajebisty to myślę żeby zamówić i mieć na potem ale u mnie to praktycznie pewnik że od razu przywalę i będą problemy.
bl*ema*chem*cal*.com
Raczej nie, przerobiłem 0,5 g i nie poschizowało mnie specjalnie, było mocno ale bez bez tego typu sensacji nawet kiedy później pomieszałem z MDPHP.
bl*ema*chem*cal*.com
Kurierem nie zamawiałem ale strzelam że w 3 dni robocze dotrze przy ich tempie realizacji.