Latest post of the previous page:
Unikać opio oraz canna unikac też rozjebania śluzówki złym bhp a podwania iv to już w ogóle.Czego unikać z RC / Najbardziej szkodliwe odczynniki
Czego unikać z RC / Najbardziej szkodliwe odczynniki
po 12 latach przygod polecam unikac wszystkiego
a w szczegolnosci hexenu alfy i nepa
raz na 3 miesiace zarzucic sobie klefika 3cmc to maks
szkoda zycia
pozdrawiam
a w szczegolnosci hexenu alfy i nepa
raz na 3 miesiace zarzucic sobie klefika 3cmc to maks
szkoda zycia
pozdrawiam
Wszystko jest dla ludzi, jednak w canna, opio i mocne stymulanty łatwo się wjebac i robia sieczkę z mózgu
Opio to wgl już od pierwszej dawki idzie sie uzależnić mocno...
Dla mnie najbardziej szkodliwe jest oczywiście opio i mocne stimy typu alfa. Dodałbym jeszcze do tego kanna, te maczanki to jest mega syf.
Po Hexenie zawsze czuje się struty i wysychają mi dłonie i pękają, skóra taka swędząca. Po innych substancjach nie zauważyłem tego typu skutków.
Kanna jak i opio syntetyczne to jak dla mnie najgorszy wybór jeśli chodzi o te tematy, aczkolwiek pochodzenia naturalnego np. THC ma więcej skutków pozytywnych niż negatywnych. Z kolei opiaty pozyskiwane z Maków od lat były stosowane przeciwbólowo i nie tylko.
PMA/PMMA jest bardzo toksyczna i nieobliczalną substancją, niegdyś sporo osób zmarło po przedawkowaniu pigułek z tą substancja z grupy amfetamin.
Zawsze najważniejsze jest myślenie, zdrowy rozsądek i świadomość, wszystkim można sobie kuku zrobić czy to na ciele czy na umyśle.
Alfa jak dobra jakościowo to więcej skutków psychicznych negatywnych zauważyłem niżeli fizycznych. Szybko wysusza to fakt także trzeba zadbać o nawodnienie i suplementację, w sumie jak przy prawie każdych substancjach chemicznych.
Kanna jak i opio syntetyczne to jak dla mnie najgorszy wybór jeśli chodzi o te tematy, aczkolwiek pochodzenia naturalnego np. THC ma więcej skutków pozytywnych niż negatywnych. Z kolei opiaty pozyskiwane z Maków od lat były stosowane przeciwbólowo i nie tylko.
PMA/PMMA jest bardzo toksyczna i nieobliczalną substancją, niegdyś sporo osób zmarło po przedawkowaniu pigułek z tą substancja z grupy amfetamin.
Zawsze najważniejsze jest myślenie, zdrowy rozsądek i świadomość, wszystkim można sobie kuku zrobić czy to na ciele czy na umyśle.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Dlatego tego unikam i nigdy nikomu nie polecam.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
To prawda, też trzymam się jak najdalej tych substancji.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Uwaga przy robieniu maczany jeden zły ruch i leżysz!!
Hehe dobrze podsumowane
haha w punkt
według mnie (podobnie jak kilku przedmówców) opio i kanna.