Latest post of the previous page:
bialy grejprut blokuje cp450 wiec dxm dziala mocniej ale nie przesadzialbym z tym siekaniem na 150 mgkiedys wypilem kilka litrow bialego soku grejprutowego w ciagu kilku godzin przed zaboadniem 600mg dxm, i malem 4 plat trip mimo mojej tolerancji
Niskie dawki sa neuroprotektywne, ale niewiele ludzi chce brac niskie dawki, bo i po co....Wizzair wrote:Wysokie dawki sa toksyczne.human tank wrote:nie...niekoniecznietryptodyso wrote:Świetnie wzmacnia wszystko Działa tak inaczej zupełnie Cale szczęście juz z tej zabawy wyszeedlem no mimo wszystko sporo miesza z psychika i to nie od razu Troche oszukancze oświecenie powoduje wiec nie doszukujcie sie w tej fazie za duzo!
A dziury nootropy umieją całe szczęście naprawiać
Dissociatywy powoduja dziury(olsney lesions) w calym mozgu, w tym takze w bialej materji, a przede wszystkim w placie czolowym, gdzie niestety nie wystyepuje neurogeneza po okresie niemowlecym
Nootropy moga natomiast zapobiec dalszym uszkodzeniam a takze-co mnie szczegolnie interesuje-chorobie alzheimera ktroa jestem szczegolnie zagrozony(dwa lata naduzywania dph).
Jesli wiesz cos na ten temat to prosze podziel sie.
Takze czytalem o tym jak psychedeliki powodaja powstawanie nowych wiazan nerwowych, stad moje-byc moze glupie i omylne-tripy co tydzien i czesciej
Niskie nie koniecznie.