E-liquidy

A group of man-made organic chemicals that act on cannabinoid receptors.
Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik
Topic author

E-liquidy

Unread post by tryptodyso » 6 years ago

Siemano! :D
Czy ktoś z was także uzywał, używana kanna w postaci e-liquidu do e-papierosa? :P
Ja właśnie dołączyłem do tej grupy i bardzo polecam osobom, które już kaszlą od maczanek ;)

Na pierwszy raz zrobiłem 40ml liquidu w którym jest rozpuszczone około 100mg 5f-adb.
E-papieros został złożony za 9zł u jednego sprzedawcy na aliexpress(była promocja), czas oczekiwania na dostawę około miesiąca :P Nie dymi on jakoś zbyt mocno na standardowej bazie 50/50 czyli gliceryna/glikol, ale dwa buchy z takiego e-liquidu działają jak nabitka z maczanek domowych :P Bardzo fajny sposób dawkowania bo np u mnie jedne buch to ogarnięta faza i brak przypału, dw abuchy to około 20min typowej dysocjacji a trzy buchy to już pełnia efektów czyli nic tylko walnąć się na łóżko i odpalić muzyczkę. Dodam, że nie pomimo iż łatwiej jest mi z niego wszędzie palić tak nie mam aż takiej ogromnej ochoty na dopalanie jak w przypadku maczanek :) Słyszałem, że grzałki wystarczą na około tydzień o zawalają się nagarem z kanna, to prawda? :P Jestem ciekawy ile pociągnie fabryczna :D

Uwaga; im więcej watów na baterii w e-papierosie tym stężenie powinno być mniejsze, na takiego e-papierosa ego jak ja mam to stężenie jest wyższe :P
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

E-liquidy

Unread post by Warwick » 6 years ago

Hmmm chyba spróbuje sobie zrobić ten liquid według twojego przepisu. Duży koszt to nie jest, a myślę że to nawet lepszy sposób niż palenie zwykłych maczanek.

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik
Topic author

E-liquidy

Warwick wrote:Hmmm chyba spróbuje sobie zrobić ten liquid według twojego przepisu. Duży koszt to nie jest, a myślę że to nawet lepszy sposób niż palenie zwykłych maczanek.
U nas dość malo info na forum jest, ale każde kanna na innym miało rozpiske ile mg/ml powinno byc :D W każdym razie polowa sampla od 13stki na 40ml bazy dała spoko mieszankę. Najlepiej 5f-adb się rozpuszcza, sgt zostawia śnieżek pływający, fub-amb tez sie rozpuszcza dobrze. Powodzenia! :D
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

E-liquidy

W przyszłym tygodniu wytestuje i dam znać jak wyszło :)

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

E-liquidy

Unread post by DragonJe DMT » 6 years ago

Taki cana Liquid da radę inaczej zapalić niż e fajek?
Mam Liquid Ale aktualnie zawalił mi się sprzęt.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

E-liquidy

Tabaluga pvvp no chyba tylko e fajka wchodzi w grę. Z czego jeszcze chciałeś palić liquid :D :D

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

E-liquidy

A pokropic tytoń?
A myślałem że da radę np z żarówki jakoś podgrzewać:D
Hehee
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

E-liquidy

Tabaluga pvvp Nigdy nie moczyłem tytoniu w liqudzie, ale mysle ze to nie zadziała bo sam liquid się nie pali, i średnio to widzę. A z żarówki no to pewnie byś coś tam zapalił, ale to byłoby więcej bawienia się niż palenia.

Status:
Variat
Dyso-sensei
Użytkownik

E-liquidy

Unread post by Variat » 6 years ago

liquidy z cabna i hexem to dobry pomysł na nowy sklep, albo wprowadzenie do oferty już jako powiekszenie oferty
Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.

Status:
Anonim
Newbie

E-liquidy

Unread post by Anonim » 6 years ago

Tabaluga pvvp krople daj na szluga podsusz i sie dowiesz kurwa fa xd tylko zjaraj nie jedz xd

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

E-liquidy

Wieczorem Zobaczę.
A jaki sprzęt polecacie do cana Liquid?
Tak żeby nie inwestować w to niewiadomo ile .
Żeby było skuteczne.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik
Topic author

E-liquidy

No można e-liquid nanieść na susz, ale nie jest to za zdrowe wytwarza się akroleina z powodu zbyt wysokiej temp. Jak masz proch to po co tak robić jak można normalną maczanę :P

A co do sprzętu to polecam mieć osobny do kanna jeśli używacie tez nikotynowych liquidów. Jaki sprzęt? Najtańszy działa tzn bateria ego najmniejsza 650mAh na aliexpress około 11zł, parownik H2 clearomizer 2zł + ładowarka do ego 2zł i już jest :P Małe i wygodne, minus taki, że dużo się dopala jak się nie ma wewnętrznego hamulca :P

Dla bardziej wymagajacych RDA/ Drippery, można wtedy od razu na watę nanieść i tez większa efektywność :P

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

E-liquidy

Nna dnie butelki jest nierizpuszczone cana jak by je wyjść jakoś i nanieść na tytoń?
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik
Topic author

E-liquidy

Podaj jakie kanna i jaką ma konsystencję to będę mógł coś odpowiedzieć dlaczego tak się stało.
Jak chcesz proch jeszcze wykorzystać to wylej do innej butelki liquid, zostanie na dnie to co nie rozpuszczone i zalej to trochę spirolem, z tego zrób maczanę.

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

E-liquidy

[url=https://dopek.eu/memberlist.php?mode=viewprofile&un=tryptodyso
Sgt-151]tryptodyso
Sgt-151
[/url] i 5f adb.
A jaka baza to niewiem. Od Rchem.eu to jest.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆