Siemano!

Czy ktoś z was także uzywał, używana kanna w postaci e-liquidu do e-papierosa?

Ja właśnie dołączyłem do tej grupy i bardzo polecam osobom, które już kaszlą od maczanek
Na pierwszy raz zrobiłem 40ml liquidu w którym jest rozpuszczone około 100mg 5f-adb.
E-papieros został złożony za 9zł u jednego sprzedawcy na aliexpress(była promocja), czas oczekiwania na dostawę około miesiąca

Nie dymi on jakoś zbyt mocno na standardowej bazie 50/50 czyli gliceryna/glikol, ale dwa buchy z takiego e-liquidu działają jak nabitka z maczanek domowych

Bardzo fajny sposób dawkowania bo np u mnie jedne buch to ogarnięta faza i brak przypału, dw abuchy to około 20min typowej dysocjacji a trzy buchy to już pełnia efektów czyli nic tylko walnąć się na łóżko i odpalić muzyczkę. Dodam, że nie pomimo iż łatwiej jest mi z niego wszędzie palić tak nie mam aż takiej ogromnej ochoty na dopalanie jak w przypadku maczanek

Słyszałem, że grzałki wystarczą na około tydzień o zawalają się nagarem z kanna, to prawda?

Jestem ciekawy ile pociągnie fabryczna
Uwaga; im więcej watów na baterii w e-papierosie tym stężenie powinno być mniejsze, na takiego e-papierosa ego jak ja mam to stężenie jest wyższe
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!