E-liquidy
E-liquidy
Siemano!
Czy ktoś z was także uzywał, używana kanna w postaci e-liquidu do e-papierosa?
Ja właśnie dołączyłem do tej grupy i bardzo polecam osobom, które już kaszlą od maczanek
Na pierwszy raz zrobiłem 40ml liquidu w którym jest rozpuszczone około 100mg 5f-adb.
E-papieros został złożony za 9zł u jednego sprzedawcy na aliexpress(była promocja), czas oczekiwania na dostawę około miesiąca Nie dymi on jakoś zbyt mocno na standardowej bazie 50/50 czyli gliceryna/glikol, ale dwa buchy z takiego e-liquidu działają jak nabitka z maczanek domowych Bardzo fajny sposób dawkowania bo np u mnie jedne buch to ogarnięta faza i brak przypału, dw abuchy to około 20min typowej dysocjacji a trzy buchy to już pełnia efektów czyli nic tylko walnąć się na łóżko i odpalić muzyczkę. Dodam, że nie pomimo iż łatwiej jest mi z niego wszędzie palić tak nie mam aż takiej ogromnej ochoty na dopalanie jak w przypadku maczanek Słyszałem, że grzałki wystarczą na około tydzień o zawalają się nagarem z kanna, to prawda? Jestem ciekawy ile pociągnie fabryczna
Uwaga; im więcej watów na baterii w e-papierosie tym stężenie powinno być mniejsze, na takiego e-papierosa ego jak ja mam to stężenie jest wyższe
Czy ktoś z was także uzywał, używana kanna w postaci e-liquidu do e-papierosa?
Ja właśnie dołączyłem do tej grupy i bardzo polecam osobom, które już kaszlą od maczanek
Na pierwszy raz zrobiłem 40ml liquidu w którym jest rozpuszczone około 100mg 5f-adb.
E-papieros został złożony za 9zł u jednego sprzedawcy na aliexpress(była promocja), czas oczekiwania na dostawę około miesiąca Nie dymi on jakoś zbyt mocno na standardowej bazie 50/50 czyli gliceryna/glikol, ale dwa buchy z takiego e-liquidu działają jak nabitka z maczanek domowych Bardzo fajny sposób dawkowania bo np u mnie jedne buch to ogarnięta faza i brak przypału, dw abuchy to około 20min typowej dysocjacji a trzy buchy to już pełnia efektów czyli nic tylko walnąć się na łóżko i odpalić muzyczkę. Dodam, że nie pomimo iż łatwiej jest mi z niego wszędzie palić tak nie mam aż takiej ogromnej ochoty na dopalanie jak w przypadku maczanek Słyszałem, że grzałki wystarczą na około tydzień o zawalają się nagarem z kanna, to prawda? Jestem ciekawy ile pociągnie fabryczna
Uwaga; im więcej watów na baterii w e-papierosie tym stężenie powinno być mniejsze, na takiego e-papierosa ego jak ja mam to stężenie jest wyższe
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
E-liquidy
U nas dość malo info na forum jest, ale każde kanna na innym miało rozpiske ile mg/ml powinno byc W każdym razie polowa sampla od 13stki na 40ml bazy dała spoko mieszankę. Najlepiej 5f-adb się rozpuszcza, sgt zostawia śnieżek pływający, fub-amb tez sie rozpuszcza dobrze. Powodzenia!Warwick wrote:Hmmm chyba spróbuje sobie zrobić ten liquid według twojego przepisu. Duży koszt to nie jest, a myślę że to nawet lepszy sposób niż palenie zwykłych maczanek.
E-liquidy
Taki cana Liquid da radę inaczej zapalić niż e fajek?
Mam Liquid Ale aktualnie zawalił mi się sprzęt.
Mam Liquid Ale aktualnie zawalił mi się sprzęt.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
E-liquidy
A pokropic tytoń?
A myślałem że da radę np z żarówki jakoś podgrzewać:D
Hehee
A myślałem że da radę np z żarówki jakoś podgrzewać:D
Hehee
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
- Status:
E-liquidy
Tabaluga pvvp krople daj na szluga podsusz i sie dowiesz kurwa fa xd tylko zjaraj nie jedz xd
E-liquidy
Wieczorem Zobaczę.
A jaki sprzęt polecacie do cana Liquid?
Tak żeby nie inwestować w to niewiadomo ile .
Żeby było skuteczne.
A jaki sprzęt polecacie do cana Liquid?
Tak żeby nie inwestować w to niewiadomo ile .
Żeby było skuteczne.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
E-liquidy
No można e-liquid nanieść na susz, ale nie jest to za zdrowe wytwarza się akroleina z powodu zbyt wysokiej temp. Jak masz proch to po co tak robić jak można normalną maczanę
A co do sprzętu to polecam mieć osobny do kanna jeśli używacie tez nikotynowych liquidów. Jaki sprzęt? Najtańszy działa tzn bateria ego najmniejsza 650mAh na aliexpress około 11zł, parownik H2 clearomizer 2zł + ładowarka do ego 2zł i już jest Małe i wygodne, minus taki, że dużo się dopala jak się nie ma wewnętrznego hamulca
Dla bardziej wymagajacych RDA/ Drippery, można wtedy od razu na watę nanieść i tez większa efektywność
A co do sprzętu to polecam mieć osobny do kanna jeśli używacie tez nikotynowych liquidów. Jaki sprzęt? Najtańszy działa tzn bateria ego najmniejsza 650mAh na aliexpress około 11zł, parownik H2 clearomizer 2zł + ładowarka do ego 2zł i już jest Małe i wygodne, minus taki, że dużo się dopala jak się nie ma wewnętrznego hamulca
Dla bardziej wymagajacych RDA/ Drippery, można wtedy od razu na watę nanieść i tez większa efektywność
E-liquidy
Nna dnie butelki jest nierizpuszczone cana jak by je wyjść jakoś i nanieść na tytoń?
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
E-liquidy
Podaj jakie kanna i jaką ma konsystencję to będę mógł coś odpowiedzieć dlaczego tak się stało.
Jak chcesz proch jeszcze wykorzystać to wylej do innej butelki liquid, zostanie na dnie to co nie rozpuszczone i zalej to trochę spirolem, z tego zrób maczanę.
Jak chcesz proch jeszcze wykorzystać to wylej do innej butelki liquid, zostanie na dnie to co nie rozpuszczone i zalej to trochę spirolem, z tego zrób maczanę.
E-liquidy
[url=https://dopek.eu/memberlist.php?mode=viewprofile&un=tryptodyso
Sgt-151]tryptodyso
Sgt-151[/url] i 5f adb.
A jaka baza to niewiem. Od Rchem.eu to jest.
Sgt-151]tryptodyso
Sgt-151[/url] i 5f adb.
A jaka baza to niewiem. Od Rchem.eu to jest.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆