Latest post of the previous page:
Prawdę mówiąc, to te 3 rodzaje piguł od ChemCentrum robią zajebiście
Latest post of the previous page:
Prawdę mówiąc, to te 3 rodzaje piguł od ChemCentrum robią zajebiście
Dokładnie u nich jeszcze nigdy się nie zawiodłem na temacie a zamawiałem tam już sporo rzeczyBendfellsTM wrote: ↑2 years agoWszystkie opinie są jak najbardziej prawdziwe, pillsy od ChemCentrum nie dość że świetnie działają, to również są bardzo dobrą alternatywą dla standardowego sniffowania odczynników. Poprzez ten sposób podania działanie się znacznie wydłuża. Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie, gdyż w ofercie tego Vendora są zarówno pillsy na euforię, jak i speed/eufo.![]()
Ja to czekam do wtorku specjalnie na promocje i biore 50
No ten pigułowy wtorek u ChemCentrum to spoko promocja.Ambasador95 wrote: ↑2 years agoJa to czekam do wtorku specjalnie na promocje i biore 50Ich cena w sumie jest dobra a jeszcze 5 w gratisie bedzie
![]()
No to juz jutro, tez sie wlasnie zastanawiam czy by nie wziac wiecejAmbasador95 wrote: ↑2 years agoJa to czekam do wtorku specjalnie na promocje i biore 50Ich cena w sumie jest dobra a jeszcze 5 w gratisie bedzie
![]()
Na pewno się nie zawiedziesz, masz 3 wersje do wyboru więc na pewno znajdziesz coś dla siebie.Ambasador95 wrote: ↑2 years agoJa to czekam do wtorku specjalnie na promocje i biore 50Ich cena w sumie jest dobra a jeszcze 5 w gratisie bedzie
![]()
Ja się niejednokrotnie skusiłem, i nie żałuję. ChemCentrum posiada naprawdę dobre pigulaki.malyksiaze wrote: ↑2 years agoNo to juz jutro, tez sie wlasnie zastanawiam czy by nie wziac wiecejAmbasador95 wrote: ↑2 years agoJa to czekam do wtorku specjalnie na promocje i biore 50Ich cena w sumie jest dobra a jeszcze 5 w gratisie bedzie
![]()
![]()
Tak dobrze zmiataja z planszy, 4cmc jest stosunkowo mocne a tam jest dosyc spora dawka