Hobby - gitara
Hobby - gitara
Gra ktoś z was na gitarze? Ja gram na elektrycznej, niedługo i głównie dla siebie bez ambicji na założenie zespołu/granie koncertów. Moją ulubioną techniką jest tremolo picking, a ulubionym gatunkiem do grania black metal. Slipknoty i inne nu-metalowe zespoły są dla mnie trudniejsze do nauczenia się, głównie ze względu na częste pauzy i połamany rytm.
Raz założyłem zespół ze znajomkami w internecie i stworzyliśmy taki oto utwór:
oceńcie proszę xD
aha i http://dopek.eu/u-47700-t142.html tu napisalem głupi i ćpuński wiersz. Czasem się czuję jak Kurt Cobain xD stworzyc z tym piosenke?
Raz założyłem zespół ze znajomkami w internecie i stworzyliśmy taki oto utwór:
oceńcie proszę xD
aha i http://dopek.eu/u-47700-t142.html tu napisalem głupi i ćpuński wiersz. Czasem się czuję jak Kurt Cobain xD stworzyc z tym piosenke?
Hobby - gitara
Bubu boskie
Ale ktoś ma głos
Ale ktoś ma głos
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Hobby - gitara
Ja grałam na gitarze Ale mi się popsuła i narazie mam pograne.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Hobby - gitara
Bubu zauważyłam ze masz w nazwie zespołu i nicku cyfry "88" jesteś nazistą czy jakimś skinheadem?
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
Hobby - gitara
88 to naziol jakiś, ja grywam ale bardziej w młodości na jakiś obozach, ogniska, dziewczynki na to leciały, od kolegów zgarniałem propsy, a i tak dobrze nie umiałem, ale sprawdzało się na zabicie czasu.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
Hobby - gitara
Mikorolo Byłeś już w jakimś zespole? jaką masz gitarę?
http://www64.zippyshare.com/v/L9HcNSOv/file.html
ja stworzylem cover Honoru - Pełni nienawiści ale nie chce mi się śpiewać xD
http://www64.zippyshare.com/v/L9HcNSOv/file.html
ja stworzylem cover Honoru - Pełni nienawiści ale nie chce mi się śpiewać xD
Hobby - gitara
Ja też uwielbiam "harce na gitarce" Zaczynałem profesjonalnie na gitarze klasycznej pod okiem jednego z najlepszych prof. w Polsce... Dobrze się zapowiadałem, ale wybrałem inną drogę Dzisiaj żałuję...
Później grałem w zespole na elektryku i do chwili obecnej lubie sobie "pobrzdąkać" na moim elektryku +efekt Zoom G2.1u+słuchawki na uszy albo wzmak i jest zarąbiście. Moje klimaty to Van Halen (ale stare kawałki- The beast off) i mój ulubiony mistrz Joe Satriani- ale to już wyższa szkoła jazdy Polecam koncert Joe Satriani Live i Paris -piękny koncercik Uwielbiam go słuchać, a już jak coś badam typu kannabinoidy to w ogóle jest ekstra.
Fajnie by było pograć w duecie...ale nie dziś już nie znam nikogo kto by się tym jarał. Na gitarze basowej też mam doświadczenie i lubię ten instrument. Polecam wszystkim naukę gry- na czymkolwiek, byle nie na nerwch
Później grałem w zespole na elektryku i do chwili obecnej lubie sobie "pobrzdąkać" na moim elektryku +efekt Zoom G2.1u+słuchawki na uszy albo wzmak i jest zarąbiście. Moje klimaty to Van Halen (ale stare kawałki- The beast off) i mój ulubiony mistrz Joe Satriani- ale to już wyższa szkoła jazdy Polecam koncert Joe Satriani Live i Paris -piękny koncercik Uwielbiam go słuchać, a już jak coś badam typu kannabinoidy to w ogóle jest ekstra.
Fajnie by było pograć w duecie...ale nie dziś już nie znam nikogo kto by się tym jarał. Na gitarze basowej też mam doświadczenie i lubię ten instrument. Polecam wszystkim naukę gry- na czymkolwiek, byle nie na nerwch
Nie jedzcie tego moje drogie dzieci -
Znajdźcie dupeczkę - przy niej czas przyjemniej leci
Znajdźcie dupeczkę - przy niej czas przyjemniej leci
- Status:
Hobby - gitara
Marzy mi sie gra na gitarze ale nauka akordòw , chwytòw itp to dla mnie czarna magia , musiałabym uczyć sie ,,na słuch,, i odgrywac melodie ale jak wiadomo za duzo tez tego by w taki sposób miało to sens
Hobby - gitara
Coś tam kiedyś próbowałem ale mam jakieś nieproporcjonalnie krótkie palce
Może powinienem spróbować z ukulele
Może powinienem spróbować z ukulele
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój