jak zamowic bezpiecznie po przechwyceniu paki na adres

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

Unread post by Boss » 5 years ago

:?: ;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
policzek14
Blister
Newbie

Unread post by policzek14 » 5 years ago

Stanowisko Pickup dane kolezanki ;)

Status:
dxmowiec
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by dxmowiec » 5 years ago

Normalnie, przypału ciężko sobie narobić nawet jak na swój prawdziwy adres zamawiasz bo w razie jakichkolwiek problemów jak ci ktoś udowodni że to akurat TY zamawiałeś tą paczkę ? A może ktoś się posłużył twoimi danymi hehe ? Jak zamawiasz kurierem to podajesz swój adres ale zmieniasz numer domu (np. dom sąsiada 2 domy dalej) lub taki którego nie ma, do tego podajesz numer kontaktowy do siebie, jak kurier nie znajdzie takiego adresu to sam do ciebie zadzwoni i się zgadacie po odbiór (kurier nie ma prawa cię legitymować tak przy okazji, jak będzie coś takiego miało miejsce to już wiesz że ryfa i wycofujesz się mówiąc że to jednak nie ta paczka) Pozdro :thumbup: :E

Status:
hycel
Szczur
Newbie

Unread post by hycel » 5 years ago

mam pytanie pomoże ktoś ? chodzi o coś w kartach sim lub sd wczoraj pożyczyłem jednej osobie telefon i gdy mi go oddał włożyłem karte i wogole jej nie czyta mam zasięg i sciąga się cały czas aplikacja android acessibility możliwe ze jest to podsłuch policyjny bądź ktoś siedzi mi na komórce ? z tego co wiem gosc jest frajerem pomoże ktoś ?

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

Unread post by Legend » 5 years ago

hycel wrote:
5 years ago
mam pytanie pomoże ktoś ? chodzi o coś w kartach sim lub sd wczoraj pożyczyłem jednej osobie telefon i gdy mi go oddał włożyłem karte i wogole jej nie czyta mam zasięg i sciąga się cały czas aplikacja android acessibility możliwe ze jest to podsłuch policyjny bądź ktoś siedzi mi na komórce ? z tego co wiem gosc jest frajerem pomoże ktoś ?
powiedz mi, po co pożyczasz komuś telefon ? idz kup do lombardu telefon za 50 pln, nikom nie pożyczaj, włączaj go tylko poza miejscem zamieszkania i tyle!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
hycel
Szczur
Newbie

Unread post by hycel » 5 years ago

josiek
to jest nie ważne chodzi mi tylko co to może być czy psiarnia ma wgląd na moj telefon czy on bo ja tego nie rozumiem bo dzis dzień :smoke:

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

josiek
daj znac na priv z tym zamawianiem ;]
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Topic author

zawsze trzeba uwazac jak sie raz wjebalo ;]

Status:
melas
Szczur
Newbie

Unread post by melas » 5 years ago

hycel wrote:
5 years ago
josiek
to jest nie ważne chodzi mi tylko co to może być czy psiarnia ma wgląd na moj telefon czy on bo ja tego nie rozumiem bo dzis dzień :smoke:
oczywiscie, ze moga miec podsluchy... po cos wprowadzili przeciez rejestracje karty na dane osobowe.
tak samo ci radze -
idz kup do lombardu telefon za 50 pln, nikom nie pożyczaj, włączaj go tylko poza miejscem zamieszkania
, tylko że nie zapomnij o karcie najlepiej od kogos z olx, zebys w razie czego ty nie mial przypalu. :thumbup:

tamta karte, ktora nie czyta to polecalbym wyrzucic, bo jak wkladasz do telefonu to moge miec twoje polozenie

baw sie ostroznie, pozdrawiam! :)

Status:
Skrzat
Ssak
Newbie

Unread post by Skrzat » 5 years ago

nowy, szajsowaty telefon w biedrze albo innym markecie można kupić za 30-50zł a za 100zł to już wypasiony dotykowy, nikt was nie pyta o żadne dane a wy piszecie o kupowaniu jakiegoś gówna w lombardziej albo na olx :clap:
mój ziomek kiedyś już kupił taki używany telefon to 3 miesiące później mu chate przeszukiwali bo telefon kradziony :mrgreen:
także kupowanie tel od jakiś randomów to większy przypał niż bezpieczeństwo bo chuj wie skąd ten fon i kto w nim karte sim trzymał

Status:
DyroX
Psychonauta
Newbie

Unread post by DyroX » 5 years ago

Skrzat wrote:
5 years ago
nowy, szajsowaty telefon w biedrze albo innym markecie można kupić za 30-50zł a za 100zł to już wypasiony dotykowy, nikt was nie pyta o żadne dane a wy piszecie o kupowaniu jakiegoś gówna w lombardziej albo na olx :clap:
mój ziomek kiedyś już kupił taki używany telefon to 3 miesiące później mu chate przeszukiwali bo telefon kradziony :mrgreen:
także kupowanie tel od jakiś randomów to większy przypał niż bezpieczeństwo bo chuj wie skąd ten fon i kto w nim karte sim trzymał
O telefon to się pytać o dane nie będą ale karte sim osobno kupujesz to dowód pokazać musisz

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by powdermaster » 5 years ago

Nie zawsze trzeba mieć prawidłowy numer tel, w przypadku odbioru w punkcie wystarczy dobry mail żeby dostać pin. Problem jest taki że Vendorzy złe nadają do punktów i co chwilę mam z tym problem bo wychodzi błędny adres. Nie wysyła się jak osoba prywatna na adres pickupu bo wtedy dochodzi jak do domu i co? Właściciel ma odebrać za Ciebie?

Status:
Chlastusmate
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Chlastusmate » 5 years ago

powdermaster
Na żółtych też wystarczy prawidłowy (tylko) email.?

Status:
powdermaster
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by powdermaster » 5 years ago

A ktoś jeszcze wysyła tym przewoźnikiem poza amatorami? Owszem jeśli chodzi o żółte skrzynki to wystarczy mail.

Status:
Chlastusmate
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Chlastusmate » 5 years ago

powdermaster
Czyli to najłatwiej o przypał ta forma?