Kiedy delegal Hexen i CMC

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
PanTadeusz
Blister
Użytkownik
Topic author

Unread post by PanTadeusz » 7 years ago

Krążą plotki, że mają banować hexa i cmcki. Macie jakieś informacje?

Status:
smakosz
Ssak
Użytkownik

Unread post by smakosz » 7 years ago

:evil: też coś słyszałem i mam nadzieję, że to tylko plotki... Ale jak to mówią "w każdej plotce jest nuta prawdy" oby nie :| Na razie jakość odczynników u niektórych vendorów ( henio, cmc) są na wysokim poziomie i niech tak zostanie :) wierzę, że delegalu nie będzie, bo niby dlaczego?
Nie jedzcie tego moje drogie dzieci -
Znajdźcie dupeczkę - przy niej czas przyjemniej leci :D

Status:
HayaKuza
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by HayaKuza » 7 years ago

Oby nigdy :lol:
Badacz nie z tego świata...

Status:
Bonger
Szczur
Użytkownik

Unread post by Bonger » 7 years ago

Slyszałem że cmc-eki są zastępowane cec-ami jak tak to ma wyglądać to nie będzie sensu tego brać niedługo. Wkleje wypowiedz z pewnego fora użytkownika ogarniętego w temacie.

"Jak to po co szukać zamiennika cmc? Chociażby dlatego że Chiny już go nie produkują z powodu nielegala i cmc dobrej jakości jest ciężko dostepny, zazwyczaj większość sklepów Polskich sprzedaje cec'a a nazywa go cmc"

Inny użytkownik...

"Słuchajcie. jakis czas temu w chinach zbanowano 116 substancji. Było to narzucone odgórnie.

Od tamtej pory nawet liczący sie sklepikarze pchają wszystko.

Na czym to polega. mieli 3mmc wiec tou polali, tam odparowali i z tego zrobili cos zupelnie losowego.

Wczoraj już jednemu vendorowi pisałem 4cdc to ŚMIECI.

Wg pewnego zrodla 4cdc to

4-CDC (...) Diophedrone
IUPAC name: 1-(4-Chlorodioxol)-2-(ethylamino)pentan-1-one

Zupełnie bezsensowny związek

Inne smieci - octedron - thiothinone

4 - mpc- metylo propylo katynon (smiec)

4cmm- smiec - nawet nie ma po co rozkodowywac jakis analog cppp

4nmc- jakis dziwny mieszaniec - 2nmc (smiec)

Tego jest wieej.

Nie neguje, szukajcie nowosci, ale jesli juz najwiekszy lab w CHAMSKI sposob podmienia wzory, IUPAC oraz nazwy zwiazkow to sygnal. W najlepszym przypadky bedzie to nieaktywny smiec. W najgorszym dostaniecie mieszanke czegos o niejasnym dzialaniu."

Co o tym myślicie?

Status:
Kameleon
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Kameleon » 7 years ago

Tez wlasnie niedawno czytalem na innym forum, ze te nowosci o których pisze BONGER to śmieci nic nie warte -tylko spuścić w kiblu.Wątpie by zbanowali Hexen i 3/4 CMC, bo kto bedzie trul sie bezwartosciową chemią typu CECe czy inne badziewia i to kupywal za niemałą kase $$. No chyba że mistrz alchemi coś wymysli EXTRA po zbanowaniu.:mrgreen:

Status:
Abyss
Ssak
Użytkownik

Unread post by Abyss » 6 years ago

Kameleon, co ty za głupoty pierdolisz? Gadasz jakby mieli się odczepić od hexa, bo ludzie go ćpają i lubią. No właśnie kurwa po to go delegalizują.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 6 years ago

I co z tego w sumie?
Zdelegalizują hexen, minie kilka miesięcy, znajdą znów jakiś mocarny zamiennik, który okaże się lepszy od hexa.

Jak było z pentedronem? Nie jestem do końca pewien, więc w razie czego mnie poprawcie, ale wydaje mi się, że po pencie pojawił się NEP - dobrze otrzymany, okazuje się mocniejszy od penty.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Montana
Psychonauta
Wieczna schiza

Unread post by Montana » 6 years ago

Gandalf nep jest mało aktywny
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"

10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 6 years ago

Montana Nie wiem jak teraz, ale parę miesięcy temu jadłem od 13tki i naprawdę tamten sort mógłbym polecić. :D
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Strangelove
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Strangelove » 6 years ago

Widziałem tylko tekst jednolity ustawy, uchwalony teraz w maju.
http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/DocDetails.xsp?id=WDU20180001030
Przekartkowałem na szybko i nie znalazłem rewelacji jakich poszukujecie.

Być może zainteresuje Was ta zmiana:
http://www.sejm.gov.pl/sejm8.nsf/PrzebiegProc.xsp?id=7F311CE7685C85A2C12581B50046A5C4
... czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę ...

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Unread post by GrzybeQ » 6 years ago

Montana wrote:Gandalf nep jest mało aktywny
Montana musiałaś mieć słaby sort, tak jak wspomniał Gandalf, ten od 13'ki to jest petarda.

A co do tego delegalu. Miał być już w zeszłym roku, miał być podobny do tego z Anglii. Leci ban na wszystko i na wszystko co mogłoby być w przyszłości. Na początku kadencji widać było dużo wigoru w pracach legislacyjnych obecnej władzy. PiS bardzo szybko się rozprawił z zagranicznymi bukmacherami internetowymi. Oczywiście na niekorzyść polskiego obywatela bo nasze mają ten złodziejski podatek 12% od kuponu. Myślałem, że tak samo im pójdzie z dopalaczami. Wydaję mi się, że po prostu wszystko ucichło bo nie ma tyle zgonów co przedtem. Przede wszystkim opio i maczanki na opio wyszły z obiegu. A jak to się mówi, jak czegoś nie ma w TV to znaczy, że nie istnieje, więc posłowie PiS'u zamulają. Sejm działa gdzieś tak do pierwszego tygodnia lipca, a potem są wakacje do września. A musi być pierwsze czytanie, poprawki ,senat musi klepnąć a prezydent podpisać. Wydaje mi się, że taki rozszerzony ban nie przejdzie zwykła poprawką do obecnej ustawy. Więc jak nie przejdzie do wakacji to mamy spokój do października.

Co do zamienników, to jak pójdzie rozszerzony ban to już koniec wszystkiego, natomiast jak pójdzie zwykły na obecne substancje to jedynie ciekawym euforykiem jest 3-bmc, 3-emc to lipa. Tylko 3-bmc jest na bromie więc można go max. 1 raz dorzucić bo jedna dawka działa ze 4 godziny :D

Status:
ChicagoBulls
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by ChicagoBulls » 6 years ago

Gandalf w chinach już jakiś czas delegal. I co wymyślili coś. Kto ma wymyśleć ja nie skośno oki? Polak? :D

Status:
Venoom
Odkurzacz
Newbie

Unread post by Venoom » 6 years ago

"ten od 13'ki to jest petarda."

Zgadzam sie z tobą w pełni ;)
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy

Status:
ChicagoBulls
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by ChicagoBulls » 6 years ago

Ja liczyłem na więcej ale prawda warte swojej ceny :wave:

Status:
Aga98
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Aga98 » 6 years ago

A niech sobie delegalizują... jedno zdelegalizują a zaraz zrobią jeszcze lepszy zamiennik, taka jest prawda! :D