Latest post of the previous page:
Ja osobiście polecam 4coins bardzo prosty w obsłudze oraz intuicyjny.Który portfel BTC wybrać ? I jak go doładować?
Który portfel BTC wybrać ? I jak go doładować?
Tylko to mordeczko nie jest portfel a jakaś kantoro - giełda.
Atomic wallet, decentralized. You own the keys, its not only BTC but million other TOKEN/COIN(s).
jesli chcecie anonimowo placic , polecam kupic ledgera - jest to portfel sprzetowy koszt 400 zł , instalujecie aplikacje do niego ledger live , tworzy wam sie anonimowy adres portfela , który mozecie doladowac w bitomacie , potem z ledgera placicie za RC - totalnie anonimowo niema opcji zeby ktoś was z tym powiązał .
Polecam Exodusa, łatwa obsługa i ogólnie apka robi robotę jak trzeba
Nie, ale jak zasilasz przez 4coins to już chyba tak
Mam pewne pytanko, na jaką kryptowalutę teraz pobierają najmniejsze prowizje przy kupnie za hajs i przy przelewie na inny portfel? Chodzi o taką, jaką większość vendorów akceptuje jako formę płatności.
Cannadyjczyk, Ja na każdy adres portfela płacę blikiem jeśli operator płatności to oferuje
Do Electruma i Exodusa dorzuciłbym jeszcze KuCoin i Halo Wallet, też dość intuicyjne i proste w obsłudze.
A portfel revolut ktoś testował? Normalnie da radę opłacić zamówienie ?
Chyba nie da się puścić krypto na zewnątrz z tego co patrze po apce.
Panowie mam prośbę, możecie opisać mi krok po kroku w jaki sposób opłacić zamówienie u V, za pomocą Electrum ? Chciałbym złożyć zamówienie a jestem zielony