p******@****n*ail.*h

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
SanduCiror420
Blister
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by SanduCiror420 » 6 years ago

Latest post of the previous page:

Proszę o maila

Status:
SRCS
Sniffiarz
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by SRCS » 6 years ago

Vers wrote:
6 years ago
otrzymalem hexen taki zoltawy opinia dzisiaj
3 cmc kolor mleczny strzela pod karta
eutylon kolor taki bordowy
hep bialy zlepiony proch
testy wkrotce
czyli jako hexen dostałeś hep, bo hexen nigdy nie był żółty, a hep jest ;)

Status:
Polak
Blister
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by Polak » 6 years ago

Witam. Jak jak robiłem zam nie było Henia ale wybrałem kapsuły malinki a w nich gości Henio uczóleniówka 20mg gryzie w kniutniak spływ malinkowo gorzki do zniesienia stim już po uczóleniu wyczówalny a jestem w ciągu stimowym na nep i 3fpm. Kapsułę podzieliłem po uczuleniówce na 4 kreski i bach sztuka w nosek i działa stim z lekkim wyczówalnym eufo zapach malinka gorzko słodka. Moja ocena 8.5/10. Pakowanie na wysokim poziomie aż się zdziwiłem pomysłu;) kontakt z V bardzo dobry. Polecam alegrowicza i pewnie zostanę tu na dłużej z tym Człowiekiem. Dodam że gołąb mega szybko na miejscu☺ Pozdrawiam.

Status:
Kudlaty250
Narkotykacz
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by Kudlaty250 » 6 years ago

SRCS
Z tego co pamiętam to dostałem kiedyś parę razy żółtawego hexa ...

Dodano po 2 minutach 53 sekundach:
999999999
Nie rozumiem po co dzień w dzień dodajesz negatywne posty o V wystarczyło że raz napisałeś nie podana cię się tutaj nie zamawiaj po prostu proste...

Status:
Trefemmski
Narkotykacz
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by Trefemmski » 6 years ago

Czy mógłby ktoś wstawić zdjęcie 3CMC? I jaka jest cena za 3 cmc, taka sama jak za 4CMC utego V?

Status:
Old_Speedy_Boy
Blister
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by Old_Speedy_Boy » 6 years ago

Tak w mojej ocenie choć mogę się nie znać to plus dla sklepu za kontakt - przynajmniej w trakcie zamówienia, no i dostawę.
Co do samych produktów, to sprawdzałem maliny, wiśnie i ten nowy żółty Hex.
Malina działa, wchodzi nieogar który jest do ogarnięcia, u mnie wystąpiło duże parcie na prowadzenie z kimś rozmowy i szukanie jakichś głupot w internetach. Ilościowo nie pamiętam ile przyjęte zostało, ale jeśli czas działania przyjmijmy jakieś 2 godziny to na koniec dostajemy zjebe psychiczną trwającą około 30 minut.
Wiśnia nawet nie wiem jak działa bo miksowałem z maliną, jednak jakaś euforia w tle była.
Hexen, zakładałem że będzie przypominał stare sorty - igły, kryształy, a nawet puder który był tak dawno że nie pamiętam kiedy, tak po prawdzie to nie przypomina nic, działanie jakieś tam jest jednak trzeba by przyjąć sześciokrotnie większą dawkę niż tych wcześniejszych, co jest nie realne bo sort jest tak żrący że do tej pory czuję jak palą mnie dziurki w nosie.

Status:
Venoom
Odkurzacz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by Venoom » 6 years ago

HEX 9/10

Status:
MDPHP
Narkotykacz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by MDPHP » 6 years ago

A cos więcej Venoom? Bo Pan nad Toba uważa nieco inaczej a chciałbym poznać dawkowanie czy serio 6x większe ;D

Status:
BMXFOREVER
Sniffiarz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by BMXFOREVER » 6 years ago

Napierdolił mu po giecie wszystkiego to i recka zajebista. A udzielam się dlatego, bo wpierdalałem jego sprzęty przez 4 miesiące i jego maczanka posłała 3ech moich kolezków na SOR, a jednego na OIOM. Jebać tego buraka.

Status:
animeversa
Narkotykacz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by animeversa » 6 years ago

3CMC

bardzo prawilne, mleczne skały wyskakujace spod karty

test 350mg per sniff wczoraj, ładnie weszło wyczuwalny lekki rush, gardlo nie do przepicia przez grubo 10 minut, przewaga stymulacji nad euforią 70/30, fajnie sie rozmawia i rozmowe rozkreca, pokrecilem sie troche, sort 3cmc to 3cmc, nie 4cmc jakby ktos mial watpliwosci

onset: 5-8min
peak: 45min
offset: 45min

potem jeszcze oral z pol gieta o 20, wypilem 4 piwka i na luzaku o 2 zasnalem w ogole sie nie mecząc

HEXEN (nowy sort)

totalna lipa, sort w grudkach malych, lekko zżółknięty, jebie jak HEP ktorego badalem kilka dni temu, lecz nie sadze aby tam HEP w ogole byl, tymbardziej hexen, albo byl ten hex robiony w warunkach piwniczanych albo to jakis losowy ercek ktory mial przypominac henia po delegalu

przespalem sie po wczorajszych badaniach, po sniadaniu i herbacie postanowilem zobaczyć nowy sort, testy rozpoczalem o 9:00, poszlo per klamito 20mg, na gardlo nie leci, pali niesamowicie

no tak stoje, chwila nieogaru hexenowego z pol minuty, potem 10-15 minut hexenowej stymulacji, a potem czulem tylko oglupienie, nie wiedzialem co ze soba zrobic, pierdolona pusta stymulacja

dobra 10:00 30mg sniff

znowu to samo

bez jaj 11:00 40mg sniff no to musi wyjebać

ta kutas kozła xD stymulacji na 5 minut i nagle ci zwała wjeżdza, to ja podziekuje za takie coś

sort przeokropnie podraznia blony sluzowe i zapierdala doslownie nos, po 90mg zebym mial klame zapierdoloną gorzej, niż po takich dawkach cmc no coś tu nie gra

po takich malych dawkach o 11:30 zarzuciłem 3mg alpry, ale do teraz nic nie pomogła

sort zjebogenny jak bym to miał ująć, może w dawkach +300mg sort by pokazał rush, ale technicznie nikt by tego nie dociągnął, kamikadze nie jestem

trojke bardzo polecam, najlepsza jaką jadlem w tym roku

no przykro mi pyszny, ale krytyka z mojej strony jest, poprzedni sort az chcialo sie jesc, a ten porozdawalem, bo na pewno do niego nie wroce

Dodano po 21 minutach 40 sekundach:
Venoom
a jaki sort dostales ten stary mokry czy to zolte chuj wie co?
JUNKIE TO SEKTA

Status:
BMXFOREVER
Sniffiarz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Gościu was tak przekręca wpierdalacie 4cmc jako 3cmc, hexen jako hepa, nierownonasaczone sorty. Wezcie sie zastanowcie coraz bardziej uwazam, ze to nie zaden prawilny vendor tylko Ferdek Kiepski

Status:
animeversa
Narkotykacz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Unread post by animeversa » 6 years ago

999999999
>wiec wyslij do SIN probki, aby nie bylo watpliwosci
>hep zamiast hex, co ty pierdolisz kolo, hepa walilem i jedyna wspolna cecha jaka wyczulem to zapach
>nierownonasaczony masz najwidoczniej mozg, bo tylko jeden sort trafil sie nierownonasaczony, o ktorym sam wspominalem
>debil sie nacpal to wina vendora no jasne, to moze fentanylen mu zen towar dla zwaly, maczany to nie zabaweczki nie wiedziales o tym, a opinie sa od pol roku nt. palenia pysznego, wiedzac ze to skurwiel to po chuj to palili?
JUNKIE TO SEKTA

Status:
BMXFOREVER
Sniffiarz
Newbie

p******@****n*ail.*h

BUHAHAHA gosciu uwazasz ze stezenie w maczance jest ok jak raz Cie po buchu zawija erka, a raz czujesz chill. KWESTIA DAWKI? zAPIERDOLILES 70mg hexa i nie odczules jego dzialania... :D kurwo zaklamana przekupiona samplami i free towarem od jakiegos leszcza co Ty mi bedziesz wmawial, pogonili Cie na rozowym, zagajasz tutaj nowych uzytkownikow, a jestes zwyklym sprzedajnym farmazonem, ktory dostaje free rakiety wiem, bo Ty i TERONE to glowne narkotesterzy na sasiednim forum STFU pejsie.

Status:
Kudlaty250
Narkotykacz
Użytkownik

p******@****n*ail.*h

Unread post by Kudlaty250 » 6 years ago

T999999999Tylko ty tutaj tak narzekasz ta maczane paliło bardzo dużo znajomych i nikt nie narzeka zreszta tak jak na każdy jego produkt tylko ty tutaj siejesz chuj wie co ... (Nie chce tu nikogo obrazić)Trafił się raz chujowy sort maczany no chuj trudno ale ty o tym gadasz już nie wiem ile czasu i się powtarzasz ... Jego sorty cmc gdzie indziej dostaniesz takiej jakości z tak szybką dostawa ? I do tego w detalu ?

Status:
BMXFOREVER
Sniffiarz
Newbie

p******@****n*ail.*h

Dobra palta, palta sypta sobie ;)

Status:
Wariat19841
Sniffiarz
Newbie

p******@****n*ail.*h