Papierosy i tytoń

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Papierosy i tytoń

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

Latest post of the previous page:

Ja obecnie zmieniłem swoje gusta co do palenia tytoni i cała kulture tytoniową, obecnie pale tytoń papierosowy golden Virginia, wcześniej redbull virginia, skrecam z bletek brązowych naturalnych, teraz w planach mam zakup fajki drewnianej.
Polecacie na chwile obecną jakiś aromatyczny tytoń do skretów i w perspektywie dlugo planowej tytoń do fajki. Narazie eksperymentuje z skretami i chciałem kupić tytoń ale nie sciepy tylko tytoń aromatyzowany swierzy, może być orientalny ktory można kupic w sklepie trade tabacco.

Status:
Montana
Psychonauta
Wieczna schiza

Papierosy i tytoń

Unread post by Montana » 7 years ago

ja pale od 11 roku zycia zaczynajac od petow rodzicow... potem kupywalem viceroye z klikiem w tedy jeszcze po 9zl pozniej zaczalem krecic a teraz to mamusia czestuje. nigdy kondycji nie mialem ale od kad pale jest coraz gorzej z kondycha .... Pale ponad paczke dziennie wystarczy mikro stres siegam po cygarete albo nawet z nudów potrafie palic jedna za druga.... nie wiem jakie musial bym Diesle kopcic zeby mnie zaspokoilo Nie Polecam zacynac osoba ktore nigdy nie palily ....
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"

10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil

Status:
Kameleon
Dyso-sensei
Użytkownik

Papierosy i tytoń

Unread post by Kameleon » 7 years ago

Ja paliłem 10 lat papierosy Lucky Strike albo L & M i palilem z 15 sztuk dziennie :smoke:, a nie pale od poczatku tego roku(6 m-cy).Ze wgledu na koszta i zdrowie.Trudno bylo 1 miesiac ,a potem spoko.Waga cos tam urosla z 5 kg ale luzz..Po pewnym czasie od przerwy w paleniu ma sie wiecej energi i vigoru.Teraz pale tylko czasem ,troche tytoniu do maczanek lub Hashu

Status:
HayaKuza
Sniffiarz
Użytkownik

Papierosy i tytoń

Unread post by HayaKuza » 7 years ago

Ja lubię zapalić L&My niebieskie i czerwone, Chesterfieldy tak samo. Czerwone lub niebieskie, kiedyś mi smakowały LD niebieskie i naawet Nevady czerwone. Do maczanek kiedyś zawsze tytoń jakiś mocniejszy, zawsze do liny musiały być papierosy do czasu kiedy zostawiłem tytoń to teraz nie wyobrażam sobie liny z tytoniem :D teraz gustuje w liquidach smakowych, e-papierosy i te sprawy, produkcja olejków fajna sprawa... i chyba zdrowsza ;)
Badacz nie z tego świata...

Status:
Anonim23
Newbie

Papierosy i tytoń

Unread post by Anonim23 » 6 years ago

Ja pale zawsze najtańsze czerwone sety jakie są xD na dzień dzisiejszy są to Ps czerwone
Nawet jak mam dostatek pieniędzy szkoda mi hajsu na jakieś camele czy marlboro

Status:
Montana
Psychonauta
Wieczna schiza

Papierosy i tytoń

Unread post by Montana » 6 years ago

ja tez XD rano mowie tylko jeden papieros z rana jeden po obiadku jeden po kolacji XD juz chyba z poł ramy spalilem XD
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"

10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil

Status:
krysztalowy
Dopaminator
Szeryf

Papierosy i tytoń

Unread post by krysztalowy » 6 years ago

Rothmansy niebieskie setki, paczka do dwóch dziennie. Źle się czuję bez papierosa w ustach XD
                                      Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Image
Nulla dies sine linea

Status:
arthache33
Ssak
Newbie

Papierosy i tytoń

Unread post by arthache33 » 4 years ago

Hey people, :?: :?: :?:

Let me know Cigarette price + or - in your places.

I'm an heavy smoker, and + or - is 10€ / pack 20 of Philip Morris or Camel for me.

Status:
Frog
Sniffiarz
Newbie

Papierosy i tytoń

Unread post by Frog » 4 years ago

od czasu do czasu się popali jak się uda dostać jakieś smakowe z przemytu xD

Status:
omenao
Sniffiarz
Użytkownik

Papierosy i tytoń

Unread post by omenao » 4 years ago

arthache33, Camel pack 16PLN is... 3,5euro?;p i also looking cigarettes in low price to buy...maybe from ukraine? but i can;t find good webstite with cigarettess...all are fakes..only one Vendor got cigarettes in good price this time, silkmixtures look in trusted shops JingLings etc

Status:
just55
Sniffiarz
Użytkownik

Papierosy i tytoń

Unread post by just55 » 4 years ago

tutaj tylko i wyłącznie camele sie pali 8-)

Status:
arthache33
Ssak
Newbie

Papierosy i tytoń

Unread post by arthache33 » 4 years ago

omenao,

Thank you for answer mate.

I'm not sure that I understand all you mean .

silkmixtures has cigarettes to sell ? Or you can manage that ?

tell me please.

Bye bye good weekend everybody

Status:
omenao
Sniffiarz
Użytkownik

Papierosy i tytoń

Unread post by omenao » 4 years ago

arthache33, yes, he had to sell. Look in trusted shops.(silkmixtures) offers products

Status:
PiteRR
Sniffiarz
Użytkownik

Papierosy i tytoń

Unread post by PiteRR » 4 years ago

Ja paliłem 5 lat potem rzuciłem. Teraz pale tylko do alko. Strata kasy i zdrowia.

Status:
fall200
Szczur
Newbie

Papierosy i tytoń

Unread post by fall200 » 4 years ago

Pale jak jestem na stimach, euforykach, jak brałem jeszcze opio to się dużo paliło, dopóki się nie zrobię to fajki mi po prostu nie smakują. Nie ma po nich żadnej fazy, ale jako podtrzymywacz albo i zwiększa jeszcze fazę np Tramalu czy tam władka to wtedy jak najbardziej paka idzie na peweno, nie liczę bo kręce. Maszynka elektroniczna za jakies 100zł i później to już tylko gilzy i darmowy tytoń. Więc teraz wychodzi na to, że tylko gilzy mnie kosztują, z 5zł 250sztuk.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

Papierosy i tytoń

Unread post by mbside » 4 years ago

fall200 wrote:
4 years ago
Pale jak jestem na stimach, euforykach
Mam dokładnie tak samo.
fall200 wrote:
4 years ago
Nie ma po nich żadnej fazy, ale jako podtrzymywacz albo i zwiększa jeszcze fazę np Tramalu czy tam władka to wtedy jak najbardziej paka idzie na peweno
Też tak mój organizm reaguje na szluga. Raz pamiętam zarzuciłem pigułe, 20 minut nic, potem druga i znowu czekam 20 minut i nic. Aż w końcu się wkurwiłem i zapaliłem fajke...i wtedy mnie wgniotło w fotel :D