Latest post of the previous page:
Zajebiste. Pachnie i działa jak stara dobra trójka. MniamPills 3-MMC Lacoste Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Katy
Pills 3-MMC Lacoste Katys-candys.vn - opinions, reviews, effects, description
Miałem ostatnio.
Mega pozytywnie się zaliczyłem...
Jestem extreme ale wrzuciłem jedną i o kurwa bardzo blisko do MDMA. Nie ma aż takiej pizdy , euforii, błogostanu ale czułem się mega zajebiście. Źrenice duże, idzie poznac że sie jest naćpanym..jak tylko poczułem że popuszcza to od razu druga cała. I po godzinie bylem wykręcony jak śrubka. Duży szczękościsk myślałem że zęby połamie, ciągle banan na ryju, euforia, libido podniesione. Blisko do 3mmc za czasów legala. Pobierać serio, bo nikt się nie zawiedzie.
Prima Sort
Jestem extreme ale wrzuciłem jedną i o kurwa bardzo blisko do MDMA. Nie ma aż takiej pizdy , euforii, błogostanu ale czułem się mega zajebiście. Źrenice duże, idzie poznac że sie jest naćpanym..jak tylko poczułem że popuszcza to od razu druga cała. I po godzinie bylem wykręcony jak śrubka. Duży szczękościsk myślałem że zęby połamie, ciągle banan na ryju, euforia, libido podniesione. Blisko do 3mmc za czasów legala. Pobierać serio, bo nikt się nie zawiedzie.
Prima Sort
Te dropsiki to mógłbym codziennie jeść..są wyśmienite:))))
Czułem to samo co Ty: dużo euforii i świetny impuls serotoninowy, ale blokada szczęki wydaje się znacznie silniejsza niż przy innych 3-MMC, które próbowałem.Schalltanz wrote: ↑2 years agoMiałem ostatnio.
Prima Sort