Poszukiwania :)
Mili forumowicze Znawcami nie jestesmy ale lubimy dobre imprezy. I tak opisze wam czego szukamy a wiec okres wakacje do września mieliśmy okazje zakupywac od ziomka sort bardzo twardy krystaliczny z białym nalotem. Po zażyciu sniffem efekt bolącego oka przechodzący w ból głowy chwilowy i to jest to po tym natychmiastowa chęć chodzenia rozmów i zajebista ochota na sex w różnych konfiguracjach po około 30 minutach chęć przyjęcia kolejnej dawki ....pomóżcie gdzie znajdziemy takie cudo jak szukać ? Co to było pysznego ? Nazwa ?:)) z góry dziękujemy !
Ostatnio zamówione 4cmc prima sort limited z predator. I głowy nie urywa. Słabe. To nie to.
To mogło być wszystko Jakie dawki mniej wiecej to byly? z lekkich rzeczy tak działających nep a bliżej jakis dobry, czysty sort klefa. Ostatnio 3-MEC dość ciekawie działał u mnie a reszta sie pogarsza niestety
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Heh jak możesz pisz pełnymi nazwami bo nie kumamy jeszcze skrótów a były to strzały około 4-5 cm.
Dodano 21 lut 2018, o 13:09
No a skąd wziąć czysty klef?:))
Dodano 21 lut 2018, o 13:09
No a skąd wziąć czysty klef?:))
Ja proponuje Ci zebya aobie zamówił pakiet 4-CMC, NEP i ocenisz ktoremu bylo blizej do tego bk sunny raczej to nie byl bo byś mowil cos o sporym zjeździe
Atomchemicals
4cmc crystals micro
NEP
a najlepiej jak 3CMC CRYSTALS HQ bedzie to na pewno to
4cmc crystals micro
NEP
a najlepiej jak 3CMC CRYSTALS HQ bedzie to na pewno to
terefere, kolega konfidenta będzie zawsze dla mnie konfidentem.
Yhm. Dzieki za podpowiedz. Widać narazie pusto w magazynie. Ciekawe czy i kiedy bedzie )
Od 13stki też można pobierać obydwa, są spoko a pakowanie zajebiste (Dodają masę gratisów jak się z nimi dogada)