Potrzebuje waszej pomocy!
Witam was serdecznie Drodzy Laboranci.
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i nie znalazłem się tu przypadkiem, chciałbym was prosić o pomoc. Ostatnio ze znajomym przypomnieliśmy sobie legendarne cocolino i wpadliśmy na pomysł dlaczego by w sumie czegoś nie zamówić... i wtedy zaczęły się problemy gdyż ostatni kontakt z RC mieliśmy w 2012/2014 roku i zmieniło się strasznie dużo od tego czasu. Po pierwsze nie wiem co zamówić. Zależy mi głównie na czymś w stylu
właśnie wyżej wymienionego cocolino do użytku własnego oraz chciałbym zaszczepić parę osób w mojej okolicy którzy głównie degustuja w krajówie a myślę że świat kryształów by się im spodobał($$$). Druga sprawa to skąd mogę ów specyfik zamówić, a co za tym idzie sprawa trzecia jak to zamówić? Płatność kryptowalutami odpada, najbardziej by mi pasowała opcja jaką stosowaliśmy kiedyś czyli płatność za pobraniem a odbiór na poste restante, lecz nie wiem czy jest nadal to możliwe ewentualnie płatność z góry odbiór na poste restante(nie mieszkam sam i nie chce też zamawiać takich rzeczy na swój adres zamieszkania). Pisze ten post ponieważ jest strasznie dużo tematów i nie wiem który wybrać czytam to od tygodnia i nadal nie wiem, mam nadzieje ze wy mi w tym pomożecie. Zależy mi na bezpiecznej, bezprzypałowej, szybkiej i co najważniejsze smakowitej paczce
Pozdrawiam seRdeCznie, zRytyCzossnek.
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i nie znalazłem się tu przypadkiem, chciałbym was prosić o pomoc. Ostatnio ze znajomym przypomnieliśmy sobie legendarne cocolino i wpadliśmy na pomysł dlaczego by w sumie czegoś nie zamówić... i wtedy zaczęły się problemy gdyż ostatni kontakt z RC mieliśmy w 2012/2014 roku i zmieniło się strasznie dużo od tego czasu. Po pierwsze nie wiem co zamówić. Zależy mi głównie na czymś w stylu
właśnie wyżej wymienionego cocolino do użytku własnego oraz chciałbym zaszczepić parę osób w mojej okolicy którzy głównie degustuja w krajówie a myślę że świat kryształów by się im spodobał($$$). Druga sprawa to skąd mogę ów specyfik zamówić, a co za tym idzie sprawa trzecia jak to zamówić? Płatność kryptowalutami odpada, najbardziej by mi pasowała opcja jaką stosowaliśmy kiedyś czyli płatność za pobraniem a odbiór na poste restante, lecz nie wiem czy jest nadal to możliwe ewentualnie płatność z góry odbiór na poste restante(nie mieszkam sam i nie chce też zamawiać takich rzeczy na swój adres zamieszkania). Pisze ten post ponieważ jest strasznie dużo tematów i nie wiem który wybrać czytam to od tygodnia i nadal nie wiem, mam nadzieje ze wy mi w tym pomożecie. Zależy mi na bezpiecznej, bezprzypałowej, szybkiej i co najważniejsze smakowitej paczce
Pozdrawiam seRdeCznie, zRytyCzossnek.
Mozesz zamowic z predatorRC, przy czym musisz wybrac drozsza forme przesylki jesli chcesz aby doszlo to do ciebie w miare szybko. Oferuja przesylka Poste Restante przed uwczesnym przelew. Mozesz wybrac rowniez chemcloud lub kazdy inny sklep promowany na tym forum ale nie kazdy ma asortyment ktorego szukasz. Z odczynnikow polecilbym ci np NEP lub jakies 3cmc choc chlory dzialaniem niekoniecznie przypominaja cocolino.
Czytałem ostatnio jakieś opinie o Predatorze i ludzie pisali, że jakieś ich paczki nie doszły trochę mnie to wystraszyło, jak wygląda teraz sytuacja? Mam też pytanie co do tego całego hexenu(syntetyczny koks) czy jest to jeszcze dostępne i czy rzeczywiście działa podobnie jak koks bądź cocolino? Co do tego NEP oraz 3cmc czy będzie godnym zamiennikiem naszej krajowej Ani? Szukam czegoś takiego dla moich odbiorców co będzie im dawało fajnego kopa oraz nie będzie im za bardzo ryło głowy. W grę wchodzi też np jakaś mieszanka RC z np. 2 składników, ale nie chce ich pozabijać nie bd tez żenił tego jakimś gównem(ma być jakość, a nie jakoś). Wiem, że zadaje pewnie głupie dla was pytania, ale nie mam czasu, zdrowia i pieniędzy na eksperymentowanie, a z perspektywy czasu wiem, że podczas badań w naszym laboratorium bardzo ważne są, że tak to nazwę zasady BHP
Poglądałem stronę kosmity o dodałem do koszyka takie oto odczynniki:
-NEP Big Crystal 5szt.
-3-cmc Ice Mikro Crystal Prima Sort 4szt.
-4-cec Blue 2szt.
Jest to w sumie minimalna wartość zamowienia(no dobra 10zł więcej) i zastanawiałem się nad opcja przesyłki ***** do końca nie wiem jak to działa ale zaraz poczytam na internecie. Lecz nastąpił kolejny problem, kosmita od nowych klientów(do 5 zamówień) przyjmuje tylko Bitcoiny, a takowych nie posiadam.
-NEP Big Crystal 5szt.
-3-cmc Ice Mikro Crystal Prima Sort 4szt.
-4-cec Blue 2szt.
Jest to w sumie minimalna wartość zamowienia(no dobra 10zł więcej) i zastanawiałem się nad opcja przesyłki ***** do końca nie wiem jak to działa ale zaraz poczytam na internecie. Lecz nastąpił kolejny problem, kosmita od nowych klientów(do 5 zamówień) przyjmuje tylko Bitcoiny, a takowych nie posiadam.
Wiadomość moderatora josiek
Prosze nie opisywać dokłądnych nazw przewoźników!!!!
poRytyCzossnek
żeby zakupić BTC - na stronie preda - masz opisany bardzo przejrzyście sposób - w jaki to możesz zrobić
żeby zakupić BTC - na stronie preda - masz opisany bardzo przejrzyście sposób - w jaki to możesz zrobić
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Zamiast CECa wziąść NEPa czy może jakieś cmc? Tak w skrócie to jaka jest różnica pomiędzy 3cmc a 4cmc?
poRytyCzossnek
weź NEP lub na początek 3-cmc !!! Polecam ICE OLD BIG od preda, albo GOLD od atoma, albo od rcchems.eu, albo 3C micro
weź NEP lub na początek 3-cmc !!! Polecam ICE OLD BIG od preda, albo GOLD od atoma, albo od rcchems.eu, albo 3C micro
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
A mieliście może doczynienia z tymi specyfikami?
-Fake coco (HDMP-28+hexen prima)
-#Analog AlfaPvP (hexen)
-Fake coco (HDMP-28+hexen prima)
-#Analog AlfaPvP (hexen)
I jeszcze co do paczki jak wybiorę opcje PickUp(czyli paczkomat z tego co się zorientowałem?), kupie BTC z tego co wiem mogę zrobić to anonimowo czyli na zmyślone dane przez przelew pocztowy czy przesyłkę też mogę sobie na takie(zmyślone) dane zamówić? I czy opcje PickUp wybrać za 25zł czy 65zł, czym to się różni? Oczywiście mówimy o Predatorze.
poRytyCzossnek
Im dłużej czytam Twoje posty, tym jestem pewniejsza, że ta zabawa nie jest dla Ciebie!
Zero logicznego myślenia z Twojej strony, zero inwencji twórczej!
A udzielenie porady Tobie spowoduje to, że zrobisz sobie krzywdę.
Dodano po 8 minutach 3 sekundach:
Całe szczęście, że nie ma ULKi... bo skończyłoby się to tragicznie !
[wyraziłam swoje prywatne zdanie oczywiście]
Im dłużej czytam Twoje posty, tym jestem pewniejsza, że ta zabawa nie jest dla Ciebie!
Zero logicznego myślenia z Twojej strony, zero inwencji twórczej!
A udzielenie porady Tobie spowoduje to, że zrobisz sobie krzywdę.
Dodano po 8 minutach 3 sekundach:
Całe szczęście, że nie ma ULKi... bo skończyłoby się to tragicznie !
[wyraziłam swoje prywatne zdanie oczywiście]
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Nie wiem dlaczego tak sądzisz Gargameli. Nie wiem to pytam, myślałem, że po to jest to forum najwyraźniej się myliłem. Jest bardzo dużo różnych produktów skąd mam wiedzieć jak one działają, a szukam czegoś dla siebie więc proszę o radę osoby bardziej doświadczone ode mnie po to żeby mnie nakierowały na produkt którego szukam nie chce też zamiast paczki odebrać wezwania na policje albo po odebraniu leżeć w szpitalu. Jeśli myślisz że chce zamówić najmocniejsze RC i bez tolerancji badać duże ilości to się mylisz wręcz przeciwnie jakbym chciał to bym się nie znalazł na tym forum, bądź jeśli myślisz ze jestem osobą która raczkuje w temacie substancji chemicznych, RC itp. to również się mylisz. Nie rozumiem twojego komentarza myślę również że jest on kompletnie zbędny i odebrałem to jako atak na moja osobę
Jakbym chciała atakować, to w inny sposób
Po pierwsze PickUp to nie paczkomat!
Po drugie możesz zrobić zamówienie na fake dane, ale tu pojawia się pytanie czy na te fake dane odbierzesz paczkę w PicUpie? [no chyba, że masz wypracowaną metodę]... Co do przesyłki... ta najdroższa jest najszybsza. Kwestie zakupu BTC pomijam, bo piszesz, że już nie raczkujesz w temacie RC.
Co do asortymentu... to polecam NEP, 3CMC, 3MMC, co do FakeCoco to ja akurat lubię te kosmiczne.
A różnica między 3CMC a 4CMC jest dość zauważalna; eufo z delikatnym speedem tudzież odwrotnie... lub typowy kanapowiec jak w przypadku niektórych sortów 4CMC.
Ja bym Ci zaproponowała 3MMC... jego subtelne działanie jest tak wyważone, że... (poczytaj opinie u Nas na forum)
Po pierwsze PickUp to nie paczkomat!
Po drugie możesz zrobić zamówienie na fake dane, ale tu pojawia się pytanie czy na te fake dane odbierzesz paczkę w PicUpie? [no chyba, że masz wypracowaną metodę]... Co do przesyłki... ta najdroższa jest najszybsza. Kwestie zakupu BTC pomijam, bo piszesz, że już nie raczkujesz w temacie RC.
Co do asortymentu... to polecam NEP, 3CMC, 3MMC, co do FakeCoco to ja akurat lubię te kosmiczne.
A różnica między 3CMC a 4CMC jest dość zauważalna; eufo z delikatnym speedem tudzież odwrotnie... lub typowy kanapowiec jak w przypadku niektórych sortów 4CMC.
Ja bym Ci zaproponowała 3MMC... jego subtelne działanie jest tak wyważone, że... (poczytaj opinie u Nas na forum)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Dziękuję bardzo za normalna odpowiedź bez czarnych scenariuszy skierowanych w moją stronę
Tak BTC już ogarnąłem(jednak był poradnik na stronce ) i ten PickUp też już ogarnąłem że to odbiór w jakimś sklepie lub coś. Czyli na fake dane mogę opłacić przesyłkę ale odebrać bez większych problemów już nie? Najlepsze rozwiązanie to słup z tego co widzę Tak czy inaczej zamówię NEP i 3cmc i może FakeCoco na test jak mi się uda i będę miał chęci to może podzielę się wynikami badań
Tak tylko jeszcze sprostuje dla pewności i ogólnego spokoju zabawę z chemią zacząłem w 2009 roku skończyłem w 2015 i od tego czasu moje laboratorium nie było używane(no od wkacji 2018 zacząłem się bawić w klasyki) stąd tak dużo pytań może nie jasnych, może źle sformuowanych, może amatorskich. Ale przyznacie że przez 4lata zmieniło się dość dużo, a nie chce zrobić sobie czy innym krzywdy przez brak wiedzy.
Dziękuję wam wszystkim za pomoc i sseRdeCznie pozdrawiam
Tak BTC już ogarnąłem(jednak był poradnik na stronce ) i ten PickUp też już ogarnąłem że to odbiór w jakimś sklepie lub coś. Czyli na fake dane mogę opłacić przesyłkę ale odebrać bez większych problemów już nie? Najlepsze rozwiązanie to słup z tego co widzę Tak czy inaczej zamówię NEP i 3cmc i może FakeCoco na test jak mi się uda i będę miał chęci to może podzielę się wynikami badań
Tak tylko jeszcze sprostuje dla pewności i ogólnego spokoju zabawę z chemią zacząłem w 2009 roku skończyłem w 2015 i od tego czasu moje laboratorium nie było używane(no od wkacji 2018 zacząłem się bawić w klasyki) stąd tak dużo pytań może nie jasnych, może źle sformuowanych, może amatorskich. Ale przyznacie że przez 4lata zmieniło się dość dużo, a nie chce zrobić sobie czy innym krzywdy przez brak wiedzy.
Dziękuję wam wszystkim za pomoc i sseRdeCznie pozdrawiam