Latest post of the previous page:
Jednak koks to koks i się go nie podrobi jakimiś miksami i analogami.Product similar to cocaine
Product similar to cocaine
Ale pytanie i temat to Działanie podobne do kokainy więc po co klepać że nie da się podrobić
3cmc z nepem daje całkiem fajne rezultaty, w proporcjach 3:1 kiedyś pomixowałem w ten sposób i byłem dość mocno zaskoczony działaniem, czy to podobne do koki nie wiem, jednak warto przetestować.
DonPer, A co byś chciał z czym pomixować, aby uzyskać coś, co w działaniu będzie chociaż troche podobne do koki? Dobra nie bądźmy wymagający, niekoniecznie w działaniu, żeby to chociaż w wyglądzie było podobne?
I znowu ta kokaina. Będę na początku lutego w Hamburgu to może coś dobrego wpadnie
After several trials and errors i think i found a cocaine-mimetic that I am happy with.
It's fixed dose combination of 4 Research Chemicals:
Dimethocaine
4-MeTMP
Methiopropamine(MPA) and
3-CMC.
The logic for using these chemicals are:
Dimethocaine, its a cutting and numbing agent, which shares the same pharmacology of cocaine , given its a synthetic cocaine, but way underpowered compared to the real thing.
4-MeTMP : This works as the euphoriant along with 3-CMC. It's a piperdine, analogo of methlyphenidate, but produces euphoria, talkness, social drive.
Methiopropamine(MPA): Obviously (street name of it was blow, so its a hint) this one is the bulk body of the high, it functions as a mood lifter and wakefulness agent, as well as increase energy.
3-CMC: Just another euphoriant similar to 4-MeTMP, to round the edges of this synthacaine.
[*]
Po kilku próbach i błędach myślę, że znalazłem mimetyk kokainy, z którego jestem zadowolony.
Jest to kombinacja stałych dawek 4 chemikaliów badawczych:
Dimethocaine
4-MeTMP
Methiopropamine(MPA) and
3-CMC.
Logika stosowania tych chemikaliów to:
Dimethocaine, jest środkiem tnącym i odrętwiającym, który ma tę samą farmakologię kokainy , biorąc pod uwagę jej syntetyczną kokainę, ale znacznie słabszą w porównaniu z prawdziwą.
4-MeTMP : działa to jako euphoriant wraz z 3-CMC. To piperydyna, analog metlifenidatu, ale wywołuje euforię, gadatliwość, popęd społeczny.
Methiopropamine(MPA), oczywiście (nazwa ulicy to cios, więc jest to wskazówka) ten jest masowym ciałem haju, działa jako podnośnik nastroju i czynnik czuwania, a także zwiększa energię.
3-CMC, po prostu kolejny euforiant podobny do 4-MeTMP, aby zaokrąglić krawędzie tej synthacaine.
It's fixed dose combination of 4 Research Chemicals:
Dimethocaine
4-MeTMP
Methiopropamine(MPA) and
3-CMC.
The logic for using these chemicals are:
Dimethocaine, its a cutting and numbing agent, which shares the same pharmacology of cocaine , given its a synthetic cocaine, but way underpowered compared to the real thing.
4-MeTMP : This works as the euphoriant along with 3-CMC. It's a piperdine, analogo of methlyphenidate, but produces euphoria, talkness, social drive.
Methiopropamine(MPA): Obviously (street name of it was blow, so its a hint) this one is the bulk body of the high, it functions as a mood lifter and wakefulness agent, as well as increase energy.
3-CMC: Just another euphoriant similar to 4-MeTMP, to round the edges of this synthacaine.
[*]
Po kilku próbach i błędach myślę, że znalazłem mimetyk kokainy, z którego jestem zadowolony.
Jest to kombinacja stałych dawek 4 chemikaliów badawczych:
Dimethocaine
4-MeTMP
Methiopropamine(MPA) and
3-CMC.
Logika stosowania tych chemikaliów to:
Dimethocaine, jest środkiem tnącym i odrętwiającym, który ma tę samą farmakologię kokainy , biorąc pod uwagę jej syntetyczną kokainę, ale znacznie słabszą w porównaniu z prawdziwą.
4-MeTMP : działa to jako euphoriant wraz z 3-CMC. To piperydyna, analog metlifenidatu, ale wywołuje euforię, gadatliwość, popęd społeczny.
Methiopropamine(MPA), oczywiście (nazwa ulicy to cios, więc jest to wskazówka) ten jest masowym ciałem haju, działa jako podnośnik nastroju i czynnik czuwania, a także zwiększa energię.
3-CMC, po prostu kolejny euforiant podobny do 4-MeTMP, aby zaokrąglić krawędzie tej synthacaine.
porquilho, A gdzie sie można zaopatrzyć w te 3 pierwsze z 4 wymienionych substancji?
Pierwszy raz sie spotykam z tymi nazwami stąd moja ciekawość czym one są, można troche więcej informacji na temat owych współczynników?
Pierwszy raz sie spotykam z tymi nazwami stąd moja ciekawość czym one są, można troche więcej informacji na temat owych współczynników?
Co to takiego?
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
No właśnie sam sie zastanawiam, co to może być. o tych dwóch pozostałych też nie słyszałem.
produkty typu cherry coco albo fake coco jak oceniacie? Kiedyś był pewien vendor, nazwy już nie pamiętam, w każdym bądź razie miał coś takiego jak cherry coco i to było pamiętam mega zajebiste.
Taki wiśniowy zapach miało wiadomo, że podkręcony jakimś aromatem albo cukierkiem wiśniowym ale działanie miało nieziemskie.
Taki wiśniowy zapach miało wiadomo, że podkręcony jakimś aromatem albo cukierkiem wiśniowym ale działanie miało nieziemskie.