Latest post of the previous page:
Niebawem Twój avatar będzie zaktualizowany.
Naprawione.
Latest post of the previous page:
Niebawem Twój avatar będzie zaktualizowany.
Naprawione.
A spróbuj tagi media tak jak ja mam na screenie bez spacji pomiędzy. Zawsze to u mnie działało bez problemu na forum:GrubyChemik wrote: ↑7 years agoCzasami jak chce wkleić link z youtuba po miedzy to -------- to nie tworzy się player, Tak jak na screenie.
This post has high reputation.
To dalej nie ma nic wspólnego z opisem, po którego przeczytaniu można by było jakkolwiek Ci pomóc. Aby postawić trafną diagnozę musiałbyś przedstawić wysoce precyzyjny opis problemu, czego jak mniemam nie jesteś w stanie zrobić. Prostszą opcją jest nagranie krótkiego filmiku. Aby dodatkowo nie przeciążać już i tak przeciążonego telefonu najlepiej nagrać ekran tego telefonu innym. Z przyczyn oczywistych nie musisz, a może nawet nie powinieneś publikować tego nagrania tutaj, ale możesz podesłać je przez zakładkę kontakt. Przy okazji nagrywania ekranu tego telefonu drugim telefonem sprawdź jak u Ciebie zachowuje się forum na tym drugim i dopisz tę informację obok nagrania.
blacked_out, zobacz sobie datę posta, do którego się odnosisz. Wszystko działa, no może z wyjątkiem tych shortsów co już zgłosiłeś i będzie działać za jakiś czas. A do wstawienia youtube czy innego playera z kilkudziesięciu wspieranych serwisów można dać tagi media, aczkolwiek nie są one wymagane, sam link również spowoduje osadzenie się playera.blacked_out wrote: ↑1 year agoA spróbuj tagi media tak jak ja mam na screenie bez spacji pomiędzy. Zawsze to u mnie działało bez problemu na forum:GrubyChemik wrote: ↑7 years agoCzasami jak chce wkleić link z youtuba po miedzy to -------- to nie tworzy się player, Tak jak na screenie.
image.png
O kurde xD Przyznaję rację, dopiero wstałem i jeszcze nie ogarniam Co do wytłumaczenia o shortsach i wtyczce BB do osadzania playera dziękuję za przydatne informacje!Sergiusz wrote: ↑1 year agoblacked_out, zobacz sobie datę posta, do którego się odnosisz. Wszystko działa, no może z wyjątkiem tych shortsów co już zgłosiłeś i będzie działać za jakiś czas. A do wstawienia youtube czy innego playera z kilkudziesięciu wspieranych serwisów można dać tagi media, aczkolwiek nie są one wymagane, sam link również spowoduje osadzenie się playera.
Wystarczy jak w takiej sytuacji klikniesz F5 i zobaczysz, że Twój post niezależnie od tego błędu został dodany. Błąd ten zostanie niebawem naprawiony i o nim wiemy aczkolwiek dotyczy on tylko rangi Newbie oraz tylko animacji dodawania w czasie rzeczywistym (nie samego dodawania posta). Błąd ten nie powinien wpływać na możliwość dodania posta, post mimo tego błędu zawsze powinien zostać dodany co widać po odświeżeniu. Oczywiście zawsze warto zapisać sobie treść przed odświeżeniem lub sprawdzić, czy post mimo błedu ajax został poprawnie dodany w drugiej karcie.DarkStar wrote: ↑1 year agoTylko tu sprawdzam czy mogą wysyłać posty. W temacie "Is Your Dog Worried?"
wielokrotnie próbuję wyslać odpowiedż i za każdym razem pojawia mi się
komunikat:
AJAX ERROR
Something went wrong when processing your request.
AJAX ERROR
Something went wrong when processing your request.
Your request timed out; please try again.
Jeszcze nie doszedłem czemu tak się dzieje. W tym temacie
sprawdzam czy tutaj uda mi się wysłać posta...
Added in 10 minutes 45 seconds:
co bym nie zrobił to nie mogę wysłać odpowiedzi w tamtym temacie.
Nie wiem czemu...
Zmieniałem treść posta. Dawałem z cytatem oraz bez cytatu. Ciągle komunikat,
że coś poszło NIEtak...
Done.