Reporting bugs

We encourage you to report any bugs you encountered on the forum.
Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Reporting bugs

Unread post by Sergiusz » 1 year ago

Latest post of the previous page:

Pan Nikt wrote:
1 year ago
Nie mogęm dodać avka czy Sergiusz, pomorzesz mi dodac ten z zalancznika? poprosze ladnie
Niebawem Twój avatar będzie zaktualizowany.
mbside wrote:
1 year ago
Zauważyłem, że klikając w "Twój dział partnerski tutaj" odnosi Nas do domeny .org która nie działa.
Naprawione.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
kej
Dopaminator
Serce Roju

Reporting bugs

Unread post by kej » 1 year ago

nie wiem czy to normalne ale na samsungu a50 zajebiscie zacina mi forum a telefon w miare na chodzie. nie wiem moze to wina modelu a moze androida? mial ktos podobny problem? wersja OneUI android 11 :think:
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Reporting bugs

kej, co zacina? W którym momencie? Na głównej czy na jakiejś podstronie? Bo z takim opisem "zajebiście zacina" to tak jakbyś powiedział lekarzowi, że boli ale nie umiał nawet pokazać gdzie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
kej
Dopaminator
Serce Roju

Reporting bugs

Unread post by kej » 1 year ago

Sergiusz, np jak przejezdzam palcem po ekranie aby strone przewinac i przesuwa sie o centymetr i zacina, znowu musze palcem przejechac i znowu zacina, wczesniej na jakims chyba huawei p30 smigalo wszystko dobrze, rano jeszcze sprawdze na innej przegladarce
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
blacked_out
Opiowrak
Newbie

Reporting bugs

Unread post by blacked_out » 1 year ago

GrubyChemik wrote:
7 years ago
Czasami jak chce wkleić link z youtuba po miedzy to -------- to nie tworzy się player, Tak jak na screenie.
A spróbuj tagi media tak jak ja mam na screenie bez spacji pomiędzy. Zawsze to u mnie działało bez problemu na forum:
image.png
image.png (21.95 KiB)

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Reporting bugs

This post has high reputation.

kej wrote:
1 year ago
Sergiusz, np jak przejezdzam palcem po ekranie aby strone przewinac i przesuwa sie o centymetr i zacina, znowu musze palcem przejechac i znowu zacina, wczesniej na jakims chyba huawei p30 smigalo wszystko dobrze, rano jeszcze sprawdze na innej przegladarce
To dalej nie ma nic wspólnego z opisem, po którego przeczytaniu można by było jakkolwiek Ci pomóc. Aby postawić trafną diagnozę musiałbyś przedstawić wysoce precyzyjny opis problemu, czego jak mniemam nie jesteś w stanie zrobić. Prostszą opcją jest nagranie krótkiego filmiku. Aby dodatkowo nie przeciążać już i tak przeciążonego telefonu najlepiej nagrać ekran tego telefonu innym. Z przyczyn oczywistych nie musisz, a może nawet nie powinieneś publikować tego nagrania tutaj, ale możesz podesłać je przez zakładkę kontakt. Przy okazji nagrywania ekranu tego telefonu drugim telefonem sprawdź jak u Ciebie zachowuje się forum na tym drugim i dopisz tę informację obok nagrania.
blacked_out wrote:
1 year ago
GrubyChemik wrote:
7 years ago
Czasami jak chce wkleić link z youtuba po miedzy to -------- to nie tworzy się player, Tak jak na screenie.
A spróbuj tagi media tak jak ja mam na screenie bez spacji pomiędzy. Zawsze to u mnie działało bez problemu na forum:

image.png
blacked_out, zobacz sobie datę posta, do którego się odnosisz. Wszystko działa, no może z wyjątkiem tych shortsów co już zgłosiłeś i będzie działać za jakiś czas. A do wstawienia youtube czy innego playera z kilkudziesięciu wspieranych serwisów można dać tagi media, aczkolwiek nie są one wymagane, sam link również spowoduje osadzenie się playera.
images.jpg
images.jpg (5.87 KiB)

Status:
blacked_out
Opiowrak
Newbie

Reporting bugs

Unread post by blacked_out » 1 year ago

Sergiusz wrote:
1 year ago
blacked_out, zobacz sobie datę posta, do którego się odnosisz. Wszystko działa, no może z wyjątkiem tych shortsów co już zgłosiłeś i będzie działać za jakiś czas. A do wstawienia youtube czy innego playera z kilkudziesięciu wspieranych serwisów można dać tagi media, aczkolwiek nie są one wymagane, sam link również spowoduje osadzenie się playera.
O kurde xD Przyznaję rację, dopiero wstałem i jeszcze nie ogarniam :E Co do wytłumaczenia o shortsach i wtyczce BB do osadzania playera dziękuję za przydatne informacje!

Śmiechłem z łopaty :lol:

Status:
DarkStar
Sniffiarz
Newbie

Reporting bugs

Unread post by DarkStar » 1 year ago

Tylko tu sprawdzam czy mogą wysyłać posty. W temacie "Is Your Dog Worried?"
wielokrotnie próbuję wyslać odpowiedż i za każdym razem pojawia mi się
komunikat:

AJAX ERROR
Something went wrong when processing your request.

AJAX ERROR
Your request timed out; please try again.

Jeszcze nie doszedłem czemu tak się dzieje. W tym temacie
sprawdzam czy tutaj uda mi się wysłać posta...

Added in 10 minutes 45 seconds:
co bym nie zrobił to nie mogę wysłać odpowiedzi w tamtym temacie.
Nie wiem czemu...

Zmieniałem treść posta. Dawałem z cytatem oraz bez cytatu. Ciągle komunikat,
że coś poszło NIEtak... :?: :?: :wtf:

Status:
yamahaboy
Ssak
Newbie

Reporting bugs

Unread post by yamahaboy » 1 year ago

Sergiusz, HI. Can I change my avatar to this?
Thank you.

Image
EXTRA PICCOLA 1.png
EXTRA PICCOLA 1.png (44.64 KiB)

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Reporting bugs

DarkStar wrote:
1 year ago
Tylko tu sprawdzam czy mogą wysyłać posty. W temacie "Is Your Dog Worried?"
wielokrotnie próbuję wyslać odpowiedż i za każdym razem pojawia mi się
komunikat:

AJAX ERROR

AJAX ERROR
Your request timed out; please try again.

Jeszcze nie doszedłem czemu tak się dzieje. W tym temacie
sprawdzam czy tutaj uda mi się wysłać posta...

Added in 10 minutes 45 seconds:
co bym nie zrobił to nie mogę wysłać odpowiedzi w tamtym temacie.
Nie wiem czemu...

Zmieniałem treść posta. Dawałem z cytatem oraz bez cytatu. Ciągle komunikat,
że coś poszło NIEtak... :?: :?: :wtf:
Wystarczy jak w takiej sytuacji klikniesz F5 i zobaczysz, że Twój post niezależnie od tego błędu został dodany. Błąd ten zostanie niebawem naprawiony i o nim wiemy aczkolwiek dotyczy on tylko rangi Newbie oraz tylko animacji dodawania w czasie rzeczywistym (nie samego dodawania posta). Błąd ten nie powinien wpływać na możliwość dodania posta, post mimo tego błędu zawsze powinien zostać dodany co widać po odświeżeniu. Oczywiście zawsze warto zapisać sobie treść przed odświeżeniem lub sprawdzić, czy post mimo błedu ajax został poprawnie dodany w drugiej karcie.
yamahaboy wrote:
1 year ago
Sergiusz, HI. Can I change my avatar to this?
Thank you.

Image

EXTRA PICCOLA 1.png
Done.

Status:
DarkStar
Sniffiarz
Newbie

Reporting bugs

Unread post by DarkStar » 1 year ago

Sergiusz,
Dziękuję za wyjaśnienie.To był jeden raz, że tak mi się zdarzyło.

Najbardziej zdziwilo mnie, ze po refresh strony mój post nie był widoczny jako ten
oczekujący na moderację. Znikał i go wcale nie było.

Mimo wszystko jednak dotarł on do moderacji i został zamieszczony.

Czyli moja przeglądarka nawet po wielokrotnym odswieżeniu nie widziała posta,
lecz mimo wszystko on "gdzieś tam" był dla Was widoczny,

Niemal zawsze piszę w edytorze textowym a potem daje "paste" na Forum
i tu dodaje emotki.

Z Forum korzystam używając Chromium na Ubuntu 23.04 i przez VPN.

Bardzo lubię to Forum.Substancje psychoaktywne są w moim życiu bardzo ważne
a dzięki Forum Dopek dotarłem do Vendorów od których mam wysokiej jakości
substancje. Kupować "na ulicy" nie lubię bo nigdy nie wiadomo czym jest dany
"kryształ".Pozatym tu jest jakaś taka Pozytywne Energia na tym Forum :D :thumbup: :D

Teraz już wszystko dobrze i działa.Nie wiem czemu wtedy znikał post.

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Reporting bugs

DarkStar, jeżeli w przyszłości błąd wystąpi ponownie spróbuj odświeżyć za pomocą crtl + f5 lub w przypadku gdy korzystasz z klawiatury laptopa to crtl + fn + f5. Wtedy powinno zaskoczyć i powinieneś widzieć post dodany do poczekalni mimo błędu ajax. I tak jak pisałem - ten błąd dotyczy tylko i wyłącznie Newbie oraz wiemy o nim i niebawem zostanie naprawiony.

Status:
KrzychuMiglanc
Szczur
Newbie

Reporting bugs

Unread post by KrzychuMiglanc » 1 year ago

Sergiusz, Mogę prosić o zmianę avatara na tego z załącznika?
Attachments
ray.jpg
ray.jpg (11.7 KiB)
ray.jpg
ray.jpg (11.7 KiB)

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Reporting bugs

KrzychuMiglanc, zrobione.

Status:
YinJangcy
Dyso-sensei
Newbie

Reporting bugs

Unread post by YinJangcy » 1 year ago

Sergiusz, Mogę również prosić o zmianę avatara? na ten:

Image

Status:
JamesBongs
Dyletant
Newbie

Reporting bugs

Unread post by JamesBongs » 1 year ago

Witam serdecznie jestem tutaj w zasadzie nowy i mam pytanko a zarazem problem. Mógłbym prosić o pomoc w wgraniu tego Avatar na mój profil bo ja nie potrafię. Przepraszam za kłopot jak coś 🥳 pozdrawiam serdecznie
3057217 (1).png
3057217 (1).png (7.6 KiB)