Latest post of the previous page:
Nikomu nie zycze mojego stanu wkurwienia ... teraz bede bral tylko z polecanych vendorow ... zawsze problem . Z legala pojebali adresy na odp czekam po 3 dni a teraz ten ekspres zjebanyScam lista - lista nieuczciwych sklepów
Scam lista - lista nieuczciwych sklepów
Może nie spamujcie w temacie o nieuczciwych sklepach jakie sklepy polecacie? Przez to tylko ginie lista nieuczciwych sklepow a od chwalenia dobrych jest przecież cała reszta forum...
Lista zaktualizowana, dopisane Dopalacze-express.pl.
- Pylki.nl
- sklep-mefedronbufedronmdpv.cba.pl
- PlantFeedShop.com
- Fakehash.pl
- Rc-lab.cz
- RC-SmartSzop.hol.es
- GreenPills.us
- 3cmcsklep.pl
- Dopalacze-express.pl
- Mefedron.pl (świeża sprawa, póki co tylko jedna osoba pisze o wałku wiec do końca nie wiadomo ale lepiej uważać)
- Grandkg.com (strona już nie działa ale sprawa dosyć świeża)
- Rc-labor.cz (strona już nie działa ale sprawa dosyć świeża)
Wszystkie sklepy związane z demonem: (niektóre domeny przestały działać ale sprawa świeża dalej dużo osób traci kasę na oryginałach czy klonach)
- Demoon.co
- Rcwolf.us
- Rchems.eu (marny klon demoona proba wyłudzenia kasy od naiwnych)
- Ozz.cool / xardes.nl (strona działa ale jest w budowie albo kolejny powrót demoona albo ktoś wykupił domenę i robi nowy sklep)
Lista zaktualizowana, dopisane Dopalacze-express.pl.
- Pylki.nl
- sklep-mefedronbufedronmdpv.cba.pl
- PlantFeedShop.com
- Fakehash.pl
- Rc-lab.cz
- RC-SmartSzop.hol.es
- GreenPills.us
- 3cmcsklep.pl
- Dopalacze-express.pl
- Mefedron.pl (świeża sprawa, póki co tylko jedna osoba pisze o wałku wiec do końca nie wiadomo ale lepiej uważać)
- Grandkg.com (strona już nie działa ale sprawa dosyć świeża)
- Rc-labor.cz (strona już nie działa ale sprawa dosyć świeża)
Wszystkie sklepy związane z demonem: (niektóre domeny przestały działać ale sprawa świeża dalej dużo osób traci kasę na oryginałach czy klonach)
- Demoon.co
- Rcwolf.us
- Rchems.eu (marny klon demoona proba wyłudzenia kasy od naiwnych)
- Ozz.cool / xardes.nl (strona działa ale jest w budowie albo kolejny powrót demoona albo ktoś wykupił domenę i robi nowy sklep)
- Attachments
-
- scam101.JPG (41.99 KiB)
sklep-mefedronbufedronmdpv.cba.pl cba ..... darmowa domena odrazu idzie sie domyslec
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Na prośbę Tabaluga pvvp dodaje sklep https://rchems.eu/?v=2fe4f71b5541 podszywający się pod demona.
Dopek.org to marka!
Ja pierdzielę, jaka podobna nazwa do vendora z akcji samplowej 
Co tu zaszło z tymi nazwami

Co tu zaszło z tymi nazwami

A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Witam wszystkich, otoz tak jak inny kolega ktory napisal post w tym dziale, zostalem wyjebany na wala przez
research-chemicals.pl. Zamowilem wplacilem a tu zero kontaktu. Wpisalem adres tego "niby" sklepu w google i znalazlem inna strone pod adresem mefedron.sklep24.pl . Co sie okazalo, skontaktowalem sie z tym typem przez maila z tej drugiej strony, wziolem go pod chuj i sie przyznal ze te dwa adresy sa jego. Podalem nr tamtego zamowienia a tu kit mi typ wciska ze wyslal pake ale zostala zwrocona z powodu uszkodzenia... Mial nadac ponownie i wyslac mi nr trackingowy... i tak go chuj znowu strzelil. OSTRZEGAM przed tymi dwoma sklepami...
research-chemicals.pl. Zamowilem wplacilem a tu zero kontaktu. Wpisalem adres tego "niby" sklepu w google i znalazlem inna strone pod adresem mefedron.sklep24.pl . Co sie okazalo, skontaktowalem sie z tym typem przez maila z tej drugiej strony, wziolem go pod chuj i sie przyznal ze te dwa adresy sa jego. Podalem nr tamtego zamowienia a tu kit mi typ wciska ze wyslal pake ale zostala zwrocona z powodu uszkodzenia... Mial nadac ponownie i wyslac mi nr trackingowy... i tak go chuj znowu strzelil. OSTRZEGAM przed tymi dwoma sklepami...
Bo się ktoś pytał dwa posty wcześniej. Sorry za zapłon.krysztalowy wrote:To dlaczego piszesz o nim w temacie o nieuczciwych sklepach?
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Kurwy, Hexen i Black Metal
dopki.clu* i ja dopiszę do scam listy... -636 zł.
Ostatni kontakt gdy otrzymali kasę -
że tracking dzień po wysyłce. Wczoraj mieli wysłać paczkę, dziś zmienili status na coś w stylu "zrealizowane" rano. Dziś po 15, bliżej 16, dzwoniłem na infolinię - paczki na ten numer ani adres nikt nie nadał...
Sprawdzę jeszcze pod wieczór.
Ostatni kontakt gdy otrzymali kasę -
że tracking dzień po wysyłce. Wczoraj mieli wysłać paczkę, dziś zmienili status na coś w stylu "zrealizowane" rano. Dziś po 15, bliżej 16, dzwoniłem na infolinię - paczki na ten numer ani adres nikt nie nadał...
Sprawdzę jeszcze pod wieczór.
Z dopki bym się jeszcze wstrzymał, rozłożyłem zamówienie od nich na dwie części, w jeden dzień część zamówienia i przelew, a na następny analogicznie druga część. Jedno przyszło luzem. Drugie niestety nie, ale trochę pokombinowałem i dowiedziałem się pewnych rzeczy, które dają nadzieję. Szczegółów nie zdradzam, bo jeżeli moje info to prawda to mówienie o tym publicznie mogłoby zaszkodzić.
KOGUT91, a dlaczego akurat pytasz się o to w tym dziale??? Prowokacja?
Wszystko od Predatora dolatuje jak należy bez żadnych problemów!
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
A co ma prowokacja do tyematu wysylek pytam bo predi to moj gosc
Ma to do tego, że zadajesz takie pytanie w dziale scamu i nieuczciwych sklepów. Masz odpowiedni dział tego V i tam możesz zadać tego rodzaju pytania oraz poczytać opinie. To jest dział do opisywania nieuczciwych sklepów oraz tzw, scamów sklepów
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
KOGUT91, Może zostań na swoim różowym forum

Jeżeli pomogłem, zostaw + 
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw
![Image]()

Jeżeli nie pomogłem, również zostaw

Demoon przewalil mnie na 500- nie ma zadnego kontaktu z nimi czy da sie jakos odzyskac kase?