Schizy...

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
malociekodeko
Blister
Użytkownik
Topic author

Schizy...

Unread post by malociekodeko » 7 years ago

Z góry wam pisze że jestem tutaj nowy, nawet nie wiem gdzie wstawić post o tym co mi się wydarzyło z piątku na sobotę. ( i z góry chciałbym wiedzieć co to mogło być )
Piątek jak piątek , faza na fecie ,wodeczka itp...
około godziny 3;00 rano kumpel skrecił jednego blanta , potem drugiego... i się zaczęło, po 40 minutach dziwnie wszystko wyglądało zaczęło mi się wszystko rozmazywac , skręcało mnie w brzuchu,zimno, dreszcze...
Przyszedłem do domu,położyłem się , nie mogłem usnąć , co zamknąłem oczy odrazu schizy miedzy innymi chodziło mi coś po suficie, to był pająk i to nawet duży... hehe wiem wiem możecie się smiać ,ale mowie wam jak było...
Pojawiały mi się twarze... lampki na suficie skakały i falowały... dziwna faza, ciśnienie bardzo wysokie ( zatykało mi uszy) serce w pewnym momencie napierdalało coraz szybciej... może mi ktoś pomoc co to mogło być? ( 1 raz się z takim czymś spotykam) a pale praktycznie codziennie
POMOCY! :think:

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

Schizy...

Unread post by Warwick » 7 years ago

Ja pale trawe od dawna i mogę ci powiedzieć, że to nie od jarania. Myślę , że to przez fete z wódką no i do tego 2 blanty spaliliście to musiałeś mieć niezłą sieczkę w głowie. Za dużo naraz. Ja mieszam ze sobą różne rzeczy ale nigdy jaranka, bo wtedy mam takiego nieprzyjemnego nieogara.

Status:
malociekodeko
Blister
Użytkownik
Topic author

Schizy...

Wiele razy mieszałem, i nie było takiego czegoś...
Pierwszy raz taka faza i mam nadzieje że ostatnia... :thumbdown:

Status:
Emeryt
Narkotykacz
Chemik

Schizy...

Unread post by Emeryt » 7 years ago

Ja mam ogromna przeszlosc stosowania Narkotykow. Dwa razy bylem o krok od smierci, raz bylem w 4msc spiaczce po przedawkowaniu opiatów z benzo i stimami przez iv. I nigdy biorac narkotyki nie mialem schiz. Nigdy.

Schizy zaczely sie pojawiac od kad zaczalem testowac rc nalogowo. Miedzy innymi stymulanty. Dlaczego tak? Juz tlumacze, Stymulanty to Dopamina. Dopamina odpowiada za wytworzenie adrenaliny. Schizy sie biora z tad ze masz wiekszy przyplyw adrenaliny.(Fachowa nazwa jest inna).

Wdupiaj dalej rc stimy a mocniej bd ci sie ryc glowa, schizy, paranoje. Idz na detoks na 10dni na odtrucie. To wszystko ci minie ;)
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "

Od +- 16 miesięcy czysty.

Chętnie doradzę, pomogę.

Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.

Status:
malociekodeko
Blister
Użytkownik
Topic author

Schizy...

Emeryt pierwszy raz miałem takie schizy... pająki, zwierzęta wyskakiwały mi z dupy jak tylko zamknąłem oczy i próbowałem usnąć, gdy je otwierałem na suficie pająk zapierdala w tą i drugą stronę i to dość wielki loool
jakie jazdy ;/

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

Schizy...

Unread post by DragonJe DMT » 7 years ago

Ja na schody albo paranoje stosuje benzo.
Aktualnie 1ml =5mg albo inne
Clon 0.5-1mg i lulu :D
Tylko jak za dużo albo to benzo nie stosuj.
Ja już 2 razy byłem na sor.
Benzo pl us woda = zerwana film
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

Schizy...

Unread post by Warwick » 7 years ago

Tabaluga pvvp W przypadku clona to i wódka nie potrzebna, 1mg i już zerwany film. Wyobraź sobie że ja ostatni z kolegą po 4 tabsy clona na głowe zjedliśmy... Gorzej się chodziło niż po 0,7 i nic, kompletnie nic nie pamiętam z tamtego wieczoru.

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik

Schizy...

Unread post by tryptodyso » 7 years ago

Jak zaczynają się takie jazdy to znak, że czas albo a) najlepiej zaprzestać używać w ogóle b)detox na dłuższy czas. Wiele substancji może po krótymś tam razie dać schizy, czy to będzie za drugim czy setnym nie ma reguły. Odżywiaj się dobrze, pij wodę, nie jedz syfu i uzupełniaj witaminy, elektrolity.

PS. NSI-189 skutecznie zalecza krótkie problemy psychiczne takie jak opisałeś, schizy łagodnieją i szybciej zanikają.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
DonPer
Psychonauta
Użytkownik

Schizy...

Unread post by DonPer » 7 years ago

Mi często po stimach się paranoje włączają wszedzie widze grupy policyjne :D Ale dobrze przynajmniej na oriencie dzieki temu ekipka pozdro kumaci

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

Schizy...

Unread post by lolek20 » 7 years ago

Ja nigdy czegoś takiego nie miałem im bardziej probujesz ukryc że coś masz czy po czymś jesteś tym bardziej to widać. :) Pełny luz jakbym szedł z bułkami z piekarni będzie co będzie stanie sie co ma się stać ;)

Status:
Anonim23
Newbie

Schizy...

Unread post by Anonim23 » 6 years ago

DonPer o jaa ! W końcu ktos ma schizme mojego pokroju xD
Ja tez wszędzie widze tajniaków, policje i mimo ze wiem ze to schiza to mam ciĄgle tryb gotowości xD

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Schizy...

Unread post by OomAmee » 6 years ago

Moje najgorsze schizy polegają na tym, że włącza się panika niczym nie uzasadniona tak logicznie.

Przy niemalże każdym testowanym stimie (z wyjątkiem NEP i IPH) było tak, że podczas samego działania bardzo OK ale na zjeżdzie panika. Żadnych myśli, lęków, bodźców, które by do niej prowadziły. Po prostu dzika panika nie wiadomo dlaczego. Ale czasem bardzo silna i przez nią odpuściłem sobie stimy za wyjątkiem IPH.

Podejrzewam, że to reakcja organizmu na sprawy sercowo-ciśnienowe ale to tylko przypuszczenia.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
DonPer
Psychonauta
Użytkownik

Schizy...

Unread post by DonPer » 6 years ago

korniszon69 tak jest wszdzie tajniacy :) A oprocz tego mam jeszcze taka schizke własciwie to juz na zwale że sie zachowywałem dziwnie i mnie ludzie mogli dziwnie odebrac. I tak mnie to męczy taki moralniak, ale potem zawsze okazuje sie że sie swietniew wszyscy ze mną bawili i byłem duszą towarzystwa :D

Status:
Anonim23
Newbie

Schizy...

Unread post by Anonim23 » 6 years ago

To ja stresuje za to otoczenie bo dużo sie rozglądam czasem nakazuje by byli cicho i nasłuchuje xD
Nie chce tak robić, ale otoczenie tez stresuje często kiedy jest w uj głośno , towar nielegal w kieszeniach , zero kontroli, zero myslenia i jak ja mam nie schizowac jak drąl lapy i pucują sie towarem xD

Status:
krysztalowy
Dopaminator
Szeryf

Schizy...

Unread post by krysztalowy » 6 years ago

Może się znajdzie jakiś specjalista i mi wyjaśni jak to jest, że u mnie nie ma schiz. Jadę od roku praktycznie, na początku na hexenie, a teraz od 7-8 miesięcy na mdphp przeplatanym z 4-meo-pvp i a-pihp, a schiz nie ma żadnych. Ludzie z którymi zarzucałem to mdphp, już dawno po psychiatrykach się porozchodzili, a ja mimo że ciupkę więcej biorę - nic.
                                      Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Image
Nulla dies sine linea