U-47700

A group of substances that act on opioid receptors, including peptides naturally occurring in the human body.
Status:
Ambasador95
Narkotykacz
Użytkownik

U-47700

Unread post by Ambasador95 » 1 year ago

Latest post of the previous page:

Bruce wrote:
1 year ago
No przy tych wynalazkach to bardzo dobra waga to podstawa.
Nie tylko przy tych wynalazkach ale ogolnie w calej tej branzy :)

Status:
Xeno
Opiowrak
Newbie

U-47700

Unread post by Xeno » 1 year ago

Dixon95 wrote:
3 years ago
U 47 to była piękna substancja, tylko nie dla wszystkich
Dla mnie była to najwyższa półka, nie tylko wśród opio ale wszystkich dragów. Żadne ketony, benzofurany, barbiturany czy jakieś miksy nie miały podjazdu. Bez tolerancji przekraczając 15 mg mózg mi roz*ebało. Było aż za dobre, wymykało się spod kontroli i gdyby nie koniec torby, wykończyłbym się bo nie potrafiłem tego przerwać. Pod tym względem chyba wszystkie opio to gówno, ale uczucie po U-47700 to było coś pięknego.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

U-47700

Unread post by mbside » 1 year ago

Xeno wrote:
1 year ago
Było aż za dobre, wymykało się spod kontroli i gdyby nie koniec torby, wykończyłbym się
To jest chore.

Dodano po 57 sekundach:
I teraz mamy przykład przez jakich ludzi się wszystko spierdoliło na rynku RC. Przez takich jak Ty.

Status:
Xeno
Opiowrak
Newbie

U-47700

mbside wrote:
1 year ago
mamy przykład przez jakich ludzi się wszystko spierdoliło na rynku RC. Przez takich jak Ty
Trochę tak, ale bez przesady. Jak widać nie zdechłem, nie trafiłem do szpitala, nic mi właściwie nie było. Miałem wagę, zamawiałem specjalnie małe ilości bo oczytałem się wcześniej na temat opioidów i słusznie się ich trochę bałem.
Na ok. 50 różnych RC czułem, że przy tym jednym mogłem ponieść klęskę, tak mocno wciągał. Brałem też mocniejszy analog fenta, ale jego jakoś potrafiłem odstawić a nawet się pozbyć.

Poza tym masa osób pisała, że nie potrafi odstawić takiego NEP'a czy Hexenu, dopóki nie wytrąbią całego wora - dla mnie to jest dopiero chore, bo gdzie jakieś śmieszne katynony a gdzie rc opio wg raportów bardziej euforyczne od heroiny? Nie moja wina, że coś takiego powstało a ze swojej strony zachowałem wszelkie środki ostrożności.

Prędzej, czy później ludzie i tak by po tym padali jak muchy co zresztą miało miejsce. Nie miej do mnie pretensji. Nie wszyscy są tacy jak ty.

Status:
KotPerski
Zaklinacz węży
Użytkownik

U-47700

Unread post by KotPerski » 1 year ago

Xeno, to jak trafiles do szpitala po tym chyba o tym najlepiej nie swiadczy... Nie bierzcie sie za opio lepiej sie uczyc na cudzych bledach

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

U-47700

Xeno wrote:
1 year ago
Nie wszyscy są tacy jak ty.
A szkoda że nie wszyscy, bo gdyby tak było nikt by nie tknął opio(bo nigdy tego nie robiłem i nie zrobię)
Weź chlopie się nie tłumacz. Czytaliśmy co wpierdalałes i ile. To jest chore.

Status:
Xeno
Opiowrak
Newbie

U-47700

KotPerski wrote:
1 year ago
to jak trafiles do szpitala po tym chyba o tym najlepiej nie swiadczy
Nigdy nie trafiłem po tym do szpitala, jak po żadnym opio.
mbside wrote:
1 year ago
Weź chlopie się nie tłumacz. Czytaliśmy co wpierdalałes i ile. To jest chore
Nie ukrywam tego, dodałem takie a nie inne wpisy bardziej jako przestrogę. Ty natomiast jako diler powinieneś bardziej uważać na słowa. To, że nie masz zamiaru dotykać opio, świadczy bardziej o tobie niż o mnie, więc jakbyś mógł to sklej się tam po prostu.

Nigdzie również nie pisałem, że jestem zdrowy psychicznie. Jeśli rozumiecie wszystko po swojemu to się odpierdolcie, bo szukacie ofiary.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

U-47700

Xeno wrote:
1 year ago
Ty natomiast jako diler
Co Ty pierdolisz do mnie w ogóle...nie jestem dilerem. Skończ ćpać bo do reszty mózg Ci wyżre.
A skleić to możesz Ty ćpunie

Dodano po 5 minutach 50 sekundach:
Koniec dyskusji.

Status:
Xeno
Opiowrak
Newbie

U-47700

Czytam to co piszesz i wyciągam jednoznaczne wnioski. Zdziwiłbyś się, jak trzeźwy tryb życia prowadzę więc nie zaczynaj bezsensownej dyskusji. Ćpaj sobie co tam masz pod ręką mi to lata koło wacława. Zdrówka życzę.

Status:
Xeno
Opiowrak
Newbie

U-47700

Xeno wrote:
1 year ago
trzeźwy
Akurat wczoraj byłem napruty co rzadko mi się zdarza, bo nie lubię alko i niepotrzebnie wystrzeliłem z tym dilerem.

mbside, nie wiem na chuj się przyczepiłeś, bo z własnej głupoty byłem hospitalizowany w sumie jeden raz, który gdzieś tutaj opisałem. Więcej zawinili vendorzy (nie wszyscy) i to jeszcze za legala, ale możesz mieć inne zdanie.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

U-47700

Xeno wrote:
1 year ago
Czytam to co piszesz i wyciągam jednoznaczne wnioski. Zdziwiłbyś się, jak trzeźwy tryb życia prowadzę więc nie zaczynaj bezsensownej dyskusji. Ćpaj sobie co tam masz pod ręką mi to lata koło wacława. Zdrówka życzę.
Myślałem że tu skończyliśmy dyskusję.
Xeno wrote:
1 year ago
Xeno wrote:
1 year ago
trzeźwy
Akurat wczoraj byłem napruty co rzadko mi się zdarza, bo nie lubię alko i niepotrzebnie wystrzeliłem z tym dilerem.

mbside, nie wiem na chuj się przyczepiłeś, bo z własnej głupoty byłem hospitalizowany w sumie jeden raz, który gdzieś tutaj opisałem. Więcej zawinili vendorzy (nie wszyscy) i to jeszcze za legala, ale możesz mieć inne zdanie.
Ale jednak nie. Daj sobie spokój.

Status:
KotPerski
Zaklinacz węży
Użytkownik

U-47700

Unread post by KotPerski » 1 year ago

Xeno, ty jeszcze nie wiesz ze mbside, to taki prowokator i aferzysta i zawsze bedzie pierdolił do konca nawet jak pisze glupoty i nie ma racji po prostu w jego bani wtedy jest zwyciezca jak napisze ostatnie slowo nie przejmuj sie takmi ludzmi szkoda czasu opio tez nie popieram ale to co on nawija to jakies belkotanie

Status:
Biskup_Analny
Opiowrak
Biskup

U-47700

Unread post by Biskup_Analny » 1 year ago

Xeno wrote:
1 year ago
szukacie ofiary
Ja to na pewno ;)
Anus Domini

Status:
DonPer
Psychonauta
Użytkownik

U-47700

Unread post by DonPer » 1 year ago

Biskup_Analny wrote:
1 year ago
Xeno wrote:
1 year ago
szukacie ofiary
Ja to na pewno ;)
I to kakao w avaatrze. :lol: Mamo nie sprzątaj, biskup pozamiatał.

Status:
Divert
Szczur
Newbie

U-47700

Unread post by Divert » 1 year ago

jakbyś trafił do mojej celi to kakaowe miałbyś rozprute uważaj bo jak ktoś ci zasadzi kropidło z wuceta to będziesz grzany na haremie a co do uboota to ja zaliczyłem przypał i wyrok po tym bo narobiłem głupot aby kwit mieć na zakup pierdolcie to bo na helupie staniecie

Status:
Gieca
Odkurzacz
Gieca

U-47700

Unread post by Gieca » 1 year ago

Prawie nic nie zrozumialem z wypowiedzi Divert xD