Latest post of the previous page:
No mi kiedyś ojebali pake. Ale na pewno nie zrobił tego ten co dostarcza tylko gdzieś po drodze. Ten co dostarcza to znamy się kupe lat.wezwania
wezwania
No i w takiej sytuacji to ani zgłosić ani nic bo przypał ;pBiskup_Analny wrote: ↑2 years agoNo mi kiedyś ojebali pake. Ale na pewno nie zrobił tego ten co dostarcza tylko gdzieś po drodze. Ten co dostarcza to znamy się kupe lat.
wezwania
Jak czytam takie wypociny z takim punktem wyjściowym jako założenie ( co ćpać na odwyku) to po pierwsze:
Uświadamiam sobie ze ja po 12 latach w dragach jestem mistrzem samokontroli i umiaru. Od 7 lat zażywam rekreacyjnie 3mmc wcześniej bardziej szukanie swojego dragu.
Uświadamiam sobie ze ja po 12 latach w dragach jestem mistrzem samokontroli i umiaru. Od 7 lat zażywam rekreacyjnie 3mmc wcześniej bardziej szukanie swojego dragu.
Wiadomość moderatora
Treści, które nie mogły pomóc a mogły tylko kogoś dobić usunięte. Proszę myśleć co się pisze i zachować jakiś umiar.
wezwania
Nie dałes nigdy napiwku tylko zawsze bóg zapłać to masz.Biskup_Analny wrote: ↑2 years agoNo mi kiedyś ojebali pake. Ale na pewno nie zrobił tego ten co dostarcza tylko gdzieś po drodze. Ten co dostarcza to znamy się kupe lat.
wezwania
Chyba zapominacie, że większość vendorow ma jeden stały portfel btc a ludzie zakładają portfele btc na swoje dane, bo przecież "btc są anonimowe"
Ja już pisałem od dawna. Jak to dobrze rozegracie to można być wysyłać nawet w żabce i będzie to z palcem w nosie bez przypalu. Jak ja zamawiałem np u fejkow albo alteran to przesyłali mi druczek z danymi a ja tylko wypełniałem i wysyłałem.
Ja już pisałem od dawna. Jak to dobrze rozegracie to można być wysyłać nawet w żabce i będzie to z palcem w nosie bez przypalu. Jak ja zamawiałem np u fejkow albo alteran to przesyłali mi druczek z danymi a ja tylko wypełniałem i wysyłałem.