Zjazdy - Jak z tym u was jest?

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil
Topic author

Unread post by NieZwyczajnie » 5 years ago

Latest post of the previous page:

Boss wrote:
5 years ago
trzustke rozjebac do konca nic wiecej
Żeby tylko trzustkę...

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 5 years ago

Wódka i rc dla wątroby samobójstwo ;) czosnek dobrze wpływa na wątrobę tak samo jak ostropest polecam każdemu. Ja kupuje w ziarnach i miele i pije 2 razy dziennie popijam zwykłą wodą nawet z kranu po jedzeniu. Bo wątroba najbardziej dostaje po dupie pi naszych badaniach z rc A mamy tylko jedną więc trzeba dbać o nią

Status:
Wojt
Szczur
Newbie

Unread post by Wojt » 5 years ago

NieZwyczajnie wrote:
5 years ago
Wojt wrote:
5 years ago
Chcesz zabić zjazd ,walisz wódę która cię wyzeruje z rc w ciągu godziny, pod warunkiem że już nie zajebiesz rc !w zależności ile wypijesz,nie lubisz wódy to walisz browary czy wina. Alkohol cię uwali po rc spokojnie.Co mi czosnek na ZJAZD pomoże?
A na 30 urodziny(zakładając że masz dwadzieścia coś lat) znajomi kupią ci nową wątrobę... Jeśli ich wgl dożyjesz... To na prawdę mocno średnia rada. Alkohol może zabić zjazd, ale zdrowiej jest go po prostu unikać.
Czosnek, odpowiedni suplement regulujący neuroprzekaźnik nadwyrężony przez RC które brałeś, jakiś hepatil na wątrobę, dużo wody, melatonina i witaminy z grupy B, poprawna ilość snu, herbata z tarczycy bajkalskiej, zdrowe jedzenie... To jest prawdziwy sposób na uniknięcie zjazdu... A nie łojenie wódy...
Już dożyłem.. przecież ja nie mówię o piciu alko po każdej kresce którą walisz dzień w dzień przez pół roku.tylko gdy skończy się materiał i chcesz najszybciej powrócić do żywych. to walisz wódkę ,jedni walą na zjazd/ spanie benzo ,a drudzy % nie wyobrażam sobie zakończenia bez alkoholu,gdzie już po secie powraca temperatura ciała,po ćwiartce już bania jest luźna,powraca nastrój,wracam do żywych.wypije 0,5 i wale spać.zawsze tak robilem.a nie kurwa czosnek który co jedynie mi smak spierdoli w buzi, ewentualnie ciśnienie obniży 😂

A co ty kurwa rc walisz i myślisz że przy tym ci wątroba nie siada?

Walisz tydzień w beret rc i jest ok?

Ale jak chcesz to zakończyć 0,5 alko to już martwisz się o wątrobę?😄

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Unread post by Wizzair » 5 years ago

Gamal45 wrote:
5 years ago
Ale tak od siebie to polecam kupić sobie witaminy Olimp są bardzo tanie i pomogą w szybkim czasie dojść do siebie.
slabe witaminy.
Czesc skladu w formie tlenkow ktore mozesz wywalic do kosza, potas w formie jodku czyli chuj wie czego bo najlepsza dorma potasu to asparaginian.
magnez ktory jest niezbedny do przyswojenia wapnia to w przeliczeniu na jony potrzeba w proporcji 3:2 (tylko nie pamietam ktore do ktorego).
Tu jest 1.9:1

Do tego o chelatach kraza rozne informacje, czesc z nich mowi o tym, ze nie sa tak skuteczne jak mowia reklamy, bo bardzo nie wielka czesc ulega skladnika ulega wychwytowi.
Bardziej w oko raza tlenki ktore tu sa wrzucone a ktorych skutecznosc jest najnizsza w rankingu suplementow.

Do tego cena szalu nie robi.
60 kaps za nieco ponad 30zl.
Za befoli +b6 +b1 place 16 zl a mam 30tabl befoli+ 50x50mg b6 i 50x25mg b1
Do tego aspargin i mam za 2/3 ceny suplement o mocy wiekszej i dawkowaniu jakie potrzebuje.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Wojt wrote:
5 years ago
Co mi czosnek na ZJAZD
Czosnek prostuje uklad krwionosny.
Moze troche przypalic jelita ale ogolnie jest ok.

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil
Topic author

Unread post by NieZwyczajnie » 5 years ago

Wojt wrote:
5 years ago
A co ty kurwa rc walisz i myślisz że przy tym ci wątroba nie siada?
Siada i dlatego myślę że należy jej dodatkowo nie dopierdalać.
Wojt wrote:
5 years ago
jedni walą na zjazd/ spanie benzo ,a drudzy %
Jak mówiłem, zjazdu należy unikać, a nie zbijać go. Nie ważne czy zbijamy go benzo czy %.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

NieZwyczajnie, ale zeby alko zbijac zjazd ? to glupta pzreciez prawda ? wątroba dostaje najgorzej po dupie .. :) niezwyczajnie nie ktorym nie da sie wytlumaczyc ;d

Status:
Wojt
Szczur
Newbie

Unread post by Wojt » 5 years ago

Boss, nie mówię że alko jest zdrowe,i wiadomo że prędzej czy później wyjdą jego skutki ! Tak samo jak benzo. I tak sobie niszczysz nie które organy waląc rc,to co ci ta połóweczka przeszkadza czy tam nawet cwiartka.

Np. walisz w beret rc od pn-srody ,kończy ci się cpanie, walisz alko na zabicie tego napięcia/braku snu/schiz( tyle ile tam potrzebujesz, każdy ma inną głowę, kobiecie mogła by nawet setka wystarczyć,a już na pewno tym co w rurkach zapierdalają z grzywą na bok ) cały ten stan zgaszam w 20 min ,w zależności jak szybko i ilę piję,i to pisze z własnego doświadczenia. NIE TWIERDZĘ ZE TO JEST ZDROWA METODA ALE JAK NAJBARDZIEJ SKUTECZNA

Boss, NieZwyczajnie,

Po co ludzie walą benzo, między innymi na zjazdy, skoro według boosa czosnek jest najlepszy na zjazd? :E oczywiście zgadzam się jak najbardziej że czosnek ma mega zdrowotne właściwości jak setki innych warzyw/ owoców

Mafia zapamiętam twoja radę i następnym razem zamiast 0,5 zjem czosnek.

Boss,

Napisz mi jak u ciebie przebiega zjazd z czosnkiem.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Użytkownik

Wojt wrote:
5 years ago
Po co ludzie walą benzo,
Bo sa pierdolnieci?

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Wojt, zjazdu nie mam bo dbam o nawodnienie organizmu zdrowe posiłki i witaminy. I zjazdu nie mam ,nie pije Alko i nie biorę benzo. Czosnek pomaga mi na zabicie wysokiego ciśnienia krwi i pomaga lepiej zasnąć mi

Status:
guts
Szczur
Newbie

Unread post by guts » 5 years ago

Wiem, że ostatni post 3 miesiące temu.
Ciężko mi ocenić zjazd przy mojej psychice. Zjazd jest horrorem, ale przez psychikę jestem w miarę przyzwyczajony. Jedyne co mnie potrafi złamać, to nasilona depresja i myśli samobójcze, które zawsze są. W ostateczności, jak już jest bardzo źle, to idę po jakiś alkohol, żeby chociaż trochę zagłuszyć psychikę. Wiem, że pomaga na chwilę ,a później pogarsza. Wiem, że jest benzo, ale mimo wszystko unikałem go, aż do teraz, bo na 90% bym się uzależnił. Już mi wystarczą problemy z alkoholem..

Co do kaca:
Dla mnie kac, to bajka dla dzieci :E co do zjazdów, to zależy, jak silny jest.
Mam coś podobnego praktycznie codziennie, więc nie robi, to na mnie wrażenia. Jedynie silne zjazdy, które nasilają depresje i myśli samobójcze. Po alkoholu też są takie stany, ale to nie w trakcie kaca tylko kilka godzin później.
No i jeden z większych minus zjazdów, że człowiek zazwyczaj czuje się, jak gówno i w sumie tak wygląda :E

Jeszcze jest nerwica i paranoja, ale co do nerwicy, to w miarę potrafię ją kontrolować.
Paranoi niestety nie.. na szczęście paranoi nie mam bardzo często

Po każdym tripie uzupełnijcie witaminy i zobaczycie, że zjazd będzie mały lub nie będzie go wcale. Dobry też będzie spacer na świeżym powietrzu. No i najważniejsze, to położyć się spać.

Status:
janosik1358
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by janosik1358 » 5 years ago

Tak sobie czytam, rozmawiam z znajomymi to u mnie wychodzi na to że jest bajka.
Kaca po alko to ja nigdy nie miałem, nawet jak się piło do porzygania, to za 3-5 godzin zawsze jestem nowo narodzony i mogę znowu startować, gdzieś kiedyś wyczytałem że, to dzięki temu, iż mam duży zasób witamin w sobie i alko nie daje rady go wypłukać - dlatego chyba kaca nie ma.
Co do ćpania, to zjazdy są, trwają 3-6 godzin, myśli samobójczych jak niektórzy tutaj i jeden z znajomych co prawda nie mam, jakiś paranoi też specjalnie nie ma.
Jedyne skutki to takie że na zjedzie mam cięzko się wysłowić, brakuje zasobu słownictwa, nie mogę zasnąć przez kilka-kilkanaście godzin to standard, nawet po jednej malutkiej cmc i 3mmc, najgorsze w tym wszystkim jest tylko to że nic nie chce mi się robić i to mnie najbardziej wkurwia, że tylko bym siedział w łóżku, lub łaził po lesie, bo na nic innego nie mam ochoty i do niczego innego nie mogę się zmusić.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Baczi12
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Baczi12 » 5 years ago

guts wrote:
5 years ago
Wiem, że ostatni post 3 miesiące temu.
Ciężko mi ocenić zjazd przy mojej psychice. Zjazd jest horrorem, ale przez psychikę jestem w miarę przyzwyczajony. Jedyne co mnie potrafi złamać, to nasilona depresja i myśli samobójcze, które zawsze są. W ostateczności, jak już jest bardzo źle, to idę po jakiś alkohol, żeby chociaż trochę zagłuszyć psychikę. Wiem, że pomaga na chwilę ,a później pogarsza. Wiem, że jest benzo, ale mimo wszystko unikałem go, aż do teraz, bo na 90% bym się uzależnił. Już mi wystarczą problemy z alkoholem..

Co do kaca:
Dla mnie kac, to bajka dla dzieci :E co do zjazdów, to zależy, jak silny jest.
Mam coś podobnego praktycznie codziennie, więc nie robi, to na mnie wrażenia. Jedynie silne zjazdy, które nasilają depresje i myśli samobójcze. Po alkoholu też są takie stany, ale to nie w trakcie kaca tylko kilka godzin później.
No i jeden z większych minus zjazdów, że człowiek zazwyczaj czuje się, jak gówno i w sumie tak wygląda :E

Jeszcze jest nerwica i paranoja, ale co do nerwicy, to w miarę potrafię ją kontrolować.
Paranoi niestety nie.. na szczęście paranoi nie mam bardzo często

Po każdym tripie uzupełnijcie witaminy i zobaczycie, że zjazd będzie mały lub nie będzie go wcale. Dobry też będzie spacer na świeżym powietrzu. No i najważniejsze, to położyć się spać.
Nie powinieneś cpac. Serio. Przy problemach psychicznych może Ci się wydawać, że to pomaga, jednak na dłuższą metę będziesz czuć się jeszcze gorzej. Najpierw się wylecz, potem bierz narkotyki/rc. A jak masz słabą psychikę i już musisz brać, to nie bierz sie za schizowe rzeczy jak hexen/alfa. Oczywiście bez urazy, to tylko taka rada, bo wiem jak to działa. Przepraszam za offtop, ale uważam, że to ważna kwestia.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

polecam wszystkim ruch na świeżym powietrzu ;) pomaga dojsc do siebie jakies spacery , gimnastykę itp
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Newbie

Unread post by DragonJe DMT » 5 years ago

Ja robię tak, że z 2h przed planowanym końcem badań przyjmuje pierwszą dawkę benzo.
Pod koniec już ostatnio.
Podczas tripa staram się jak najwięcej płynów uzupełniać.
Zawsze jakiś jogurt, izotonic czy te napoje witaminowe w puszkach.
W moim przypadku to rano odrobina świeżego powietrza, gorąca herbata z cytryną.
No i wiadomo odpoczynek i sen, które mi zapewniają benzo :)

I w ciągu dnia nadrabiam to co zeszło że mnie przez noc.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
WeedTV
Psychonauta
Newbie

Unread post by WeedTV » 5 years ago

Zjazdy? nie wiem co to jest ale wydaje mi sie ze jak nie moge zasnac i mnie pizda lapie mimo ze wciagalem w chuj dawno to tak troche jest xD
Ogólnie jak hexa walilem to nie szlo potem spac itp ale teraz 4ke i nie odczuwam nic negatywnego.
W sumie zauważyłem że jak waliłem benzo byle kiedy nie w ostateczności to czułem się gorzej mimo że byłem bardziej wyspany xD
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.

Kontakt ze mną dla chętnych :D
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666