W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 2,3-MDMC - Izometylon - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about 2,3-MDMC - Isomethylone - effects, description.
2,3-MDMC; Izometylon
2,3-metylenodioksymetkatynon
Jak zmieni działanie przestawienie grupy metylenodioksy? Ktoś ma jakieś pomysły, albo już testował?
2,3-MDMC - Izometylon
2,3-MDMC - Izometylon
Podpinam się do pytania
Pół działania metylonu a ja już bym był w niebie
Pół działania metylonu a ja już bym był w niebie
Pomogłem zostaw "+"
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam
2,3-MDMC - Izometylon
Czemu ta usbtancja została zapomniana... Przecież to był kocurki keton który zbierał zajebiste opinie.. Jakościowo to przynajmniej ta sama liga co dobre 3mmc.. Sto razy lepsze i zdrowsze niż chlory
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
Tymbardziej że substancja naprawdę miała widoczna zmianę profilu działania sniff w, gledem oral.. Wiadomo każde euforyki to mają ale tu było to bardzo widoczne... Sniff to mocna dopamina plus lekka serotonina a oral wręcz odwrotnie.. Mułek prawie pokroju bmc... To był solidny kawał ketonu, warto y się zainterezowac...
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
Tymbardziej że substancja naprawdę miała widoczna zmianę profilu działania sniff w, gledem oral.. Wiadomo każde euforyki to mają ale tu było to bardzo widoczne... Sniff to mocna dopamina plus lekka serotonina a oral wręcz odwrotnie.. Mułek prawie pokroju bmc... To był solidny kawał ketonu, warto y się zainterezowac...