Potwierdzam tydzień temu akurat testowałem sort od Katy i wypadł bardzo dobrze.|
Mocne eufo, mocne działanie, dorzutki klepią. Co tu więcej pisać po prostu prawilna trójka.
Ja polecam Classica od sandheavens, bardzo dobra uczciwa trójka, świetnie wyważona i robiąca z użytkownikiem to co powinna robić każda szanująca się Trójka
Ja polecam Classica od sandheavens, bardzo dobra uczciwa trójka, świetnie wyważona i robiąca z użytkownikiem to co powinna robić każda szanująca się Trójka
Niebawem bede miał osobiście okazję przetestować. Pewnie potwierdze Twoje słowa
Dosyc podobna do tego Golda a Terror probowales juz?
Our systems detected your browser language. Part of this webiste was auto-translated to English. Most of content is already in English - google translates just things which are not in English like posts or chat content If you don`t want to use auto-translation just press red button on the right of this belt to turn them off. Your browser will remember your settings.