3-MMC + 4-CMC = DOBRY MIX?
Jak myślicie łączyć to?
Mam za mało mmc wiec jak najpierw to pójdzie w dwóch wrzutach to cmc ledwo poklepie później.
Mam też 3-cmc
Jakieś propozycje?
Mam za mało mmc wiec jak najpierw to pójdzie w dwóch wrzutach to cmc ledwo poklepie później.
Mam też 3-cmc
Jakieś propozycje?
Ja osobiscie bym zajebal bombe 4 cmc i poprawil trójkę sniffem ponieważ 4 cmc daje więcej euforii tym bardziej per oral
Edit.
Uuu to mowa o 3 mmc myslalem ze cmc
Ale w sumie to bym tak zrobil 4 oral 3mmc sniff.
Edit.
Uuu to mowa o 3 mmc myslalem ze cmc
Ale w sumie to bym tak zrobil 4 oral 3mmc sniff.
To nie jest dobry mix, a tylko strata jednego albo drugiego materiału. 3MMC i 4CMC mają podobny profil działania, z tym że, 4CMC wywołuje większą leniwą euforię. Jeżeli masz obie te substancje to nie mixuj. 3MMC weź bez żadnych miksów, a do 4CMC 200-250mg (tylko oral) jak się załaduje i poczujesz , że to już ta fala szczęścia, wciągnij sniff 50mg Hexenu. To podbije efekt i przedłuży fazę. Przetestowałem
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
3mmceka krolowa dyskotek lata po waszych ulicach ? macie jakies pewniaki bez ganiania gdzies zagramanice zeby kupic?
pamietam ze wlasniemiks 3mmc i 4cmc podany jednoczesnie np w jednej kresce rozpierdalalkonstrukcje...raz nawet zdarzylo mi sie to zaaplikowac...gneralnie zrobilem to przez przypadek bo mialem troche cmc w worku i dosypalem do tego 3mmc..pozniej zrobilem z tego solidnego weza i w ogole zapomnialem o tym ze tam jest gdzies setka 4cmc...rozjebalo mnie konkretnie az sie zdziwilem ze 3mmc mnie az tak porobilo dopiero pozniej ogarnalem, ze tam jeszcze ten cmck byl....pamietam ze ten sniff mnie anprawde ostro porobil...wystgrzelilo mnie jakbym pierwsz raz w zyciu bral 3mmc i zajebal 250mg dobrej jakosci sniffem bez zadnej tolery na euforyki xd
alegdzies czytalem ze jest to bardzo niezdrowe...nie pamietam pod jakim wzgledem ale gdzies czytalem wypowiedz jakiegos usera hajpa na ten temat...podanie tych substancji najpierw jedna a za jakis czas druga jest bardziejbezpieczne ale nie ma tego efektu młota w leb co zapodanie tego w miksie
I love this connection, but is harming brain a lot. Recovery time is much more linger than after 3mmc single taken. I had some artifacts on seeing, after 3mmc I lost them after day. After this mix- after 3 days..
rado567,
Yes its true, 4-cmc is neurotoxic, but its very good!
Best are from predator, rcchems (transparent). And i think only one big party on those substances for one week - is secure.
Yes its true, 4-cmc is neurotoxic, but its very good!
Best are from predator, rcchems (transparent). And i think only one big party on those substances for one week - is secure.
4cmc i 3 mmc bez sensu połączenie,
Próbował ktoś mix hep 3mmc
Lub iph 3mmc od atoma?
Pozdr
Próbował ktoś mix hep 3mmc
Lub iph 3mmc od atoma?
Pozdr
obydwa produkty powodują wzrost NOR - może to powodować chizy nie do opanowania oraz napady paniki.
Też bym się bał, HEP - zjazdy oraz kardiozwała. 3mmc musiało by być bardzo dobrej jakości
Nie mieszaj IPH z niczym, to nie RC!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Nie polecam łączenia 2 stimów, bo to nigdy nie wróży niczym dobrym lepiej zostać przy jednej substancji a jak już nie bije to detoxik detoxik
Makaroni, iPh nie mieszaj z niczym. A hep z 3mmc mieszać bez sensu.samo iso działa tak jak powinno działać:) czyli stymulant do nauki i pracy w dawkach 20 -30 mg
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
3mmc mix really well with 4-emc
60-70% 3mmc and 30-40% 4emc. Very much better than either alone for me. they really complement eachother.
Hoping to test a similar combo with 4-mec in the future, but i hear very mixed results. So i will just take it on it's own for now
60-70% 3mmc and 30-40% 4emc. Very much better than either alone for me. they really complement eachother.
Hoping to test a similar combo with 4-mec in the future, but i hear very mixed results. So i will just take it on it's own for now