Ostatni post z poprzedniej strony:
Dostałem od sanda pixy chupa chups bardziej speedujace niż euforyczne ja wolę te żółte bo euforia mocna jest chupa chups polecam ludzia co lubi a speeda w pixach3-MMC PILLS Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
3-MMC PILLS Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Vendor nie dodał zdjęć wszystkich rodzajów jakie ma. Ja tez miałem niespodziankę jak je dostałem, bo na stronie nigdzie ich nie było.
Tak wszystkie są na 3mmc.
Nic o nas bez nas.
Zdecydowanie nie bierzcie tych niebieskich .. spuść krople na tabsa i zobacz co się z nim dzieje on się roztapia w sekundę w jedną niebieską plamę... Cokolwiek to jest to jest to jakaś lipa.
ja mam philip pleiny zielone i temat nieaktywny jedyne co to jakies kardio lekkie i tyle a napewno nie mam tolerki
Dwa razy je testowałem i robiły konkretną robotę. Z opini innych użytkowników również wynika podobna teza.
Moze gdzieś indziej leży problem bo piguły na bank są aktywne.
Nic o nas bez nas.
mniemam, że masz więcej tych niebieskich. czy możesz zrobić zdjęcie tej plamy po skropieniu tablety jedną kroplą wody? ciekaw jestem tego bardzo. jeśli roztapia się w jedną sekundę to nie zajmie i to dużo czasu i wysiłku. z góry dziękuje i pozdrawiam.
Roztapiaja się roztapiaja położyłem chupa chupsa na stole za pół godziny chciałem go zjeść podnosząc rozkruszył mi się w rękach zdmuchlem go i wzięłam nowego
Z ciekawości wziąłem. Efekt nijaki. Wiem, że niemiarodajny test bo miałem na dniach kontakt z sandową trójką (swoją drogą prima sort) ale pillsy właściwie nie powodowały żadnego efektu...
@Olorin potwierdzam u mnie tak samo. Dostałem niebieskie chupachupsy, kruszaczace, roztapiające się i farbujące na niebiesko. Działania nie zauwazyłem zadnego. Coś niedobrego dzieje się z sandem.
Wiadomość moderatora
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
czy nadal są tylko źle oceniane, niebieskie? pytam użytkowników robiących ostatnio zakupy.
Doleciały do mnie rzeczy więc w weekend będę robił testy to dam znać. Właśnie dostałem te niebieskie i też się teraz zastanawiam po tym co w wątku przeczytałem jakiej to jest jakości.
Ktoś coś na temat obecnego sortu pilsów?
Mogę się wypowiedzieć tylko na temat tych niebieskich zatem proszę aby to w tym konteście rozpatrywać. Zrobiłem testy w weekend dodatkowo porównując z tym co miałem jeszcze w krysztale aby mieć pewność, że to będzie miarodajne. Jeśli chodzi o same piguły to temat jest aktywny jednak nie w takim stopniu jak się spodziewałem przy deklarowanej zawartości z początku tego wątku. Po wzięciu dwóch było ok jakbym faktycznie te 0.300-350g zrobił. Na następny dzień zarzuciłem z zapasu dokładnie 0.200g i z moich obserwacji wynika, że jedna piguła = 0.150-200g ... W moim odczuciu jest to rozczarowujące ale nie twierdzę, że jest kompletnie nieaktywne bo takie głosy tutaj się przebijały. Napewno wrócę do V ale już nie po te pillsy.
sandheavens, poproszę o info publiczne: jakie teraz wysyłasz pillsy na 3mmc? pytam ponieważ:
- na stronie sa zdjęcia Phillip'ów, Minionków i DT.
- użytkownicy piszą, że ślesz niebieskie Chuppa Chups
- na chat ktoś wspominał, że są jakieś Punishery.
Nie chciałbym zamawiać kota w worku ; )
I czy mółbyś zaktualizować zdjęcia na stronie, aby nie wprowadzać klientów w błąd?
- na stronie sa zdjęcia Phillip'ów, Minionków i DT.
- użytkownicy piszą, że ślesz niebieskie Chuppa Chups
- na chat ktoś wspominał, że są jakieś Punishery.
Nie chciałbym zamawiać kota w worku ; )
I czy mółbyś zaktualizować zdjęcia na stronie, aby nie wprowadzać klientów w błąd?