Ostatni post z poprzedniej strony:
Kapral, pisz do nich i wszystkiego się tam dowiesz zamawiasz na mailu.3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: 3mmc4cmc
3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Invent the phone number.... If you then send the package right to the house where you live, however, you haven't done anything good....creatine1234 pisze: ↑1 rok temuSalve,
al momento dell'ordine devo fornire numero di telefono e dati? è sufficiente avere solo l'indirizzo del punto di consegna e mi invieranno i dati per il ritiro via e-mail all'arrivo del pacco?
Saluti
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
Buy a wireless doorbell and receive the package where no one lives there..
Jak zamowie do punktu przesylek? Sprawdzaja tam przy odbiorze dowod tozsamosci? Czy wystarczy podsc nr tel i kod?
Ja przy odbieraniu swoich podaje tylko adresata, potem kod i to wszystko. U mnie dowodu nie sprawdzają ale być może dlatego że to sklep i ruch duży
Kapral, Jak zapytają o dowód, to mów że to paczka dla kolegi a on wyjechał za granicę np i prosił Cię byś odebrał, masz kod i nr przesyłki oraz znasz jego imię i nazwisko(zmyślone przez Ciebie).
Clearly you've never had to deal with real problems in life....
wiktororban01, tyle ile chodzą paczki po uni sprawdź w necie . To też zależy czy v nie ma poślizgu
Około tygodnia, najlepiej pytaj V kiedy jest w stanie wysłać.
No to się tylko cieszyć wiktororban01, bo sklep naprawde godny.
No i klasa