Ostatni post z poprzedniej strony:
Nic nadzwyczajnego. Ot taki kanapowiec, bardziej mu w stronę 4CMC. Jest delikatna przewaga speeda, euforia taka nijaka. Chęć na dorzuty spora, zwała lekko odczuwalna. Nie polecam. Ja jestem zawiedziony.4-MMC Analog Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
4-MMC Analog Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Stymulanty napewno lepsze od tego Analogu. Ja tez wole stymulanty a tu stymulacji nie odczułem jakoś
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
kiszczak, moze opiszesz cos wiecej? Bo uzywajac porownania do kanapowca i 4cmc a wskazujac przewage speed i nijaka euforie to brzmi to jak oksymoron i czyni opinie malo rzetelna i dosc watpliwa.
Dodano po 10 minutach 2 sekundach:
Boss, dobra, bo teraz sie zgubilem. Probowales ten temat czy nie? Bo pisales zupelnie co innego na czacie. Ktora opinia mam sie sugerowac? Ta stad? Czy z czatu
Dodano po 10 minutach 2 sekundach:
Boss, dobra, bo teraz sie zgubilem. Probowales ten temat czy nie? Bo pisales zupelnie co innego na czacie. Ktora opinia mam sie sugerowac? Ta stad? Czy z czatu
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
nie wiem gdzie tam euforia i okreslenie "kanapowiec" ja mialem nocke z glowy + czulem sie jak smierc samo dzialanie to speed, pusty speed dlugo chyba siedzi w organizmie, bo oka nie szlo zamknac przez dlugo, dlugo. Niby jakby chcialo pojsc w strone empati i eufo ale cos zaniemoglo.. Mi osobiscie odczynnik nie podpasowal, ale na pewno znajdzie rzesze swoich fanow.
beeniepatu, Nie podszedł mi ten Analog działanie nijakie już lepiej Nepa lub hexa kupić;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Braszku najlepiej myśleć po swojemu i nie sugerować się nikim ;p tylko własną intuicją! Powodzonka!beeniepatu pisze: ↑3 lata temuBoss, dobra, bo teraz sie zgubilem. Probowales ten temat czy nie? Bo pisales zupelnie co innego na czacie. Ktora opinia mam sie sugerowac? Ta stad? Czy z czatu
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
Slyszalem o damskiej intuicji, ale o meskiej? Yalas dawaj trening
Intuicja nie pomoże jeśli sort jest chujoowy:)
Wiesz co Bossik tak sie zastanawiam no bo na czacie chlopakom "podobno" ze dobry sort i fajne to 4MMC euforyczno-speedujace. A tutaj piszesz, ze sort klapa.. To jak to w koncu jest? Na czacie przypierdzielales sie do YourNightmare, ze chwali nepa i heksa, a sa slabe a sam zachwalales i polecasz nawet w tym watku, nie chce mi sie przewijac.. dwie twarze bossa.
Nepa chwale bo jest co chwalić ja rozumiem ze bierzesz sample za pozytywne opinię ale pisze jak jest ze ten analog jest chujowy i mi nie smakuje;) Nep mogę polecić każdemu tego analoga nie polecę mie będę oszukiwać ludzi jak co niw którzy to robią;)
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
A i ja zacytowałem slowa yournightmare bo on pisał ze on nie testował tego analoga woec jego słowa wkleiłem na czat Czytaj uważnie następnym razem panie adwokat:)
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
A i ja zacytowałem slowa yournightmare bo on pisał ze on nie testował tego analoga woec jego słowa wkleiłem na czat Czytaj uważnie następnym razem panie adwokat:)
Ja tam i tak nie przepadam za tymi wszystkimi Analogami testowałam juz kilka i nie przekonały mnie do ponownego zakupu
Nepa i hexa mogę polecić wszystkim kto lubi stymulanty bo sa dobre i aktywne;) !Ten analog testowałem i nie jest dobry w działaniu to moje zdanie którego . Ale niech każdy oceni najlepiej sam po to chyba jest
te forum żeby każdy mógł napisać swoje opinię pozytywne czy to również negatywne ! ? Pozdrawiam serdecznie
te forum żeby każdy mógł napisać swoje opinię pozytywne czy to również negatywne ! ? Pozdrawiam serdecznie
Testował ktoś ostatnio ten analog? Ciekaw jestem czy jest sens zamawiać
Ja testowalem. Generalnie nie przepadałam za euforykami, aczkolwiek fajna odskocznia. Profil działania po regeneracji ok 2tyg był euforyzujacy. 200mg oralnie pokazało mega pazur co jest plusem nierozleniwialo jak 3mmc, dorzuciłem 30min po zarzucenia w napoju line 100mg. Empatia, miłość do świata, mielenie szczęka, aplikacja dość bolesne. Malutka zjeba, czas dzialania zamn al sie w 2 godzinach co jest mega produkt mnie zajebiscie zaskoczyl, do oryginału mu daleko , ale robi robote tak jak wielbiam Sandowe 3CMC (recenzja w odpowiednim dziale.) Tak 4MMC szczerze! Również polecam.
Testowalem Analog 4MMC na dwa razy.Drugi test 3 dni temu. Średnie dawki doustnie poprawiane sniffem 150mg +75mg. Dzialanie to wg mnie 30%Empatia 30%Euforia 40%Speed.Robi fajnie do 2 godz. BOOM w głowie przejawiające sie ogolnym pobudzeniem psychoruchowym ,rozmowa z kolezanka klei sie sympatycznie o wszystkim i niczym, w nutkach absurdu do niczego nie prowadzi rózowe bla bla bla. Bo jutro juz cie nie kofam. Mysli o sexie raczej brak,Ogolnie przyjemne samopoczucie i wyostrzone zmysly,poprawki dzialaja nieco slabiej ale i tak jest MOC ,Kreatywne myslenie, jest wiele pomyslow ale niestety w glowie brak iskry,lepiej rozmyslac, Odwadnia i ciagnie do palenia za Pod koniec dobrze na rc kaca zrobily mi 2 piwa chmielowe. Produkt dosc mocny z tego wzgledu polecam.
Krejzol, jakieś fotki??
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.